2009 RAMPJAAR.

afbeelding van principessa

Vandaag voel ik me weer minder, ik wil zo graag zijn stem weer horen. Vandaag denk ik ookk weer meer aan mijn ex, ik mis hem zo. Wat is dat toch? Ik denk dan alleen maar dat het nog goed kan komen, en aan alle fijne dingen samen, want die zijn er ook zoveel geweest.
Ik vergeet dan de moeilijke dingen dat hij er niet was als ik hem nodig had en toch lijjkt dat dan niet zo belangrijk. Dit zal wel te maken hebben met dat ik mezelf te vaak wegcijfer en mezelf niet belangrijk genoeg vind, en hier moet ik verandering in gaan brengen. Ik hou nog zoveel van hem, maar ik kan het niet meer toelaten het doet teveel pijn. Hij heeft een chaos van zijn leven gemaakt.
Moeilijk om mijn leven weer op te pakken, de gedachten dat niemand me meer zal willen, en ik niet belangrijk vind zijn erg hardnekkig, ergens diep van binnen hoor ik wel een stemmetje die wat anders zegt, waarom kan ik daar niet op vertrouwen. Pijn uit het verleden ik weet het wel. Ik zit hier alweer te huilen achter de computer.
Ik heb het gevoel dat ik weer zo'n zware strijd te strijden heb om mijn weg terug te vinden. Ik moet in mezelf blijven geloven en stapje voor stapje weer meer vertrouwen in mezelf krijgen. Wat doet het toch allemaal pijn.
Hoe komt het dat je iemand die zulke erge dingen doet toch "terug"wil. Wil ik hem wel terug en waarom blijf ik in die gedachten hangen?

afbeelding van Me.

@ principessa

meisje toch... Na alles wat ik van je gehoord heb zou je nu toch beter moeten weten.. Hij verdient je niet eens, al zou hij door het stof kruipen. Ik hoorde laatst nog al die kracht in je! Zet dat door. Ik weet het het is moeilijk.. En natuurlijk willen andere mensen je wel hebben.. Ga er een keertje tussenuit, keer op stap, wat leuks met vriendinnen doen, naar de sauna.. Er komt een tijd dat voor jou de zon weer gaat schijnen. En ja..om over liefdesverdriet heen te komen moet je ook een zware strijd strijden. Maar het is ontzettend belangrijk dat jij inziet dat je zonder je ex ook nog iemand bent. Iemand met idealen, wensen, dromen, en nog een hele toekomst voor zich. Ben je van plan dit allemaal weg te laten slaan, inclusief je zelfvertrouwen voor zo een sukkel die zijn eigen leven nog niet eens op de rails heeft? Kom nou.. Laat hem lekker links liggen..
En jij blijft in die gedachten hangen omdat volgens mij veel vrouwen dat hebben als een man iets ergs doet. Ikzelf heb dat ook. Heel raar maar het is wel vaak voorkomend.. De man doet iets verschrikkelijks, de vrouw neemt het zichzelf kwalijk en doet er vervolgens alles aan die man bij zich te houden terwijl ze hem juist uit dr leven zou moeten schoppen met zo een knal dat hij het nooit meer vergeet. Ik denk, maar dit zeg ik vanuit mijn eigen gedachte, dat het is omdat je je vasthoud aan een ideaalbeeld. Je bent verliefd geworden op iemand, een fijne tijd mee beleefd, waarschijnlijk ook een lange tijd. Die persoon is veranderd, maar je houd er nog wel van ookal is het innerlijk zo anders. Het liefst zou je hem terug willen zoals het allemaal was. En daar ga je de fout in. je overromantiseerd hem, zelfs na alle slechte daden. En dat is waarom een tijdje geen contact jou goed doet. Ik ben er zelf ook nog niet optimaal over uit. Omdat mijn ex vrienden wil blijven enzo. Maar ik denk ja wat wil ik nu bereiken ik wil hem terug op de manier zoals hij was..lief.. Niet zoals hij nu is, de zak van een jongen. Waarschijnlijk kan ik het hem dan vergeven. Dus heb ik een tijd rust voor mzelf nodig om het te relativeren, mijn eigen leven weer op een rails te krijgen, want ik ben zelf ook nog iemand, ik heb hem niet in mijn leven nodig om alles soepel te laten verlopen en het is eigenlijk ontzettend stom als je jezelf zo afhankelijk maakt! En daarna zie je maar fijn verder. Laat hem even in zijn sop gaarkoken. Jij bent er ook niet meer om zijn problemen op te lossen of voor gezelligheid te zorgen! EN kop op,.je bent een persoon met gevoel en weet hoe je echt van iemand kan houden, en dat is ontzettend waardevol. Zet die negatieve gedachten uit je hoofd en ga ervoor!!