@Admin # chat

afbeelding van hortensia

Dag Admin ,

Zeg luister eens als u wilt , zin en tijd hebt ...?
De site he.....je kent hem als geen ander , net als wij , degenen die hier al jaren virtueel aanwezig zijn . Maar net als veel van mijn ldvd vrienden zijn we nog maar weinig hier , dat zal u ook opgevallen zijn. (?)
Ik wil het graag weer over de chat hebben, is het u opgevallen dat de site sinds het afsluiten van de chat een beetje in een comateuze toestand is geraakt ? Ik weet, er waren toen voor en tegenstanders van de chat , maar als u even uw statistieken wilt raadplegen van met en zonder chat , lijkt het er dan ook op dat -> met chat er veel meer beweging in de site zat . Of maakt het u eigenlijk niet zoveel uit ?

#durftevragen

afbeelding van hortensia

@Admin #reactie?

ik blijf me verbazen hier , echt waar .
Mogelijk dat je het druk hebt enzo, misschien zelden nog kijkt hier . Net als vele anderen die hier voorheen ook altijd waren .
Het maakt mij verder ook niet uit hoor het is jou site, maar blijf het een beetje jammer vinden.....

afbeelding van torn

Hortensia; spamtrollen

hortensia schreef:

met chat er veel meer beweging in de site zat .

Nog meer achterdeurtjes open voor spammersen trollen . Alsof je daarop zit te wachten, een spamtrol in je chatbox.
Veel plezier!! Tong

afbeelding van hortensia

torn # aan uit knop

Haay schat Knipoog

Ik meende dat juist de site daarvoor ook in de onderhoud was geweest ? blijf het positief zien, je hebt voor hetere vuren gestaan qua reltrollen , dan klik je de chat weg Knipoog

afbeelding van Admin

Het klopt dat er sinds nu

Het klopt dat er sinds nu ongeveer een jaar veel minder activiteit op de site is dan daarvoor. Dat komt echter niet door het verdwijnen van de chat (die al zeker twee jaar weg is volgens mij). Dat is eigenlijk zo gekomen nadat de site vorig jaar ongeveer een maandlang uit de lucht is geweest. Ik vermoed dat ome Google daarmee niet erg blij was. Bovendien was er toen een of andere (of misschien wel meer) "vriendelijke vriend" die de adverteerders op de site had aangeschreven in een periode dat de site vol stond met spam en soortgelijke berichten, om de adverteerders te "waarschuwen". Wie weet wat voor creatieve dingen die persoon meer heeft bedacht om de site te saboteren.

Natuurlijk vind ik dat jammer, maar zoals een en ander toen ging, schitterde ik niet van de motivatie om heel veel tijd en energie in de site te steken.

De chat nu terug laten komen, lijkt mij, mede aangezien er nog steeds maar erg weinig bezoekers zijn, niet erg zinvol. Inderdaad is die destijds bovendien met reden afgesloten.

afbeelding van mrpither

Re:

HIJ LEEFT!!!!!!!!! Lachen

afbeelding van hortensia

@mr pither

Grijns Admin ziet ons nog , gelukkig

afbeelding van hortensia

@Admin

Citaat:

Bovendien was er toen een of andere (of misschien wel meer) "vriendelijke vriend" die de adverteerders op de site had aangeschreven in een periode dat de site vol stond met spam en soortgelijke berichten, om de adverteerders te "waarschuwen". Wie weet wat voor creatieve dingen die persoon meer heeft bedacht om de site te saboteren.

Dat is behoorlijk ziek......

Wie weet in de toekomst als er weer meer bezoekers zijn en adverteerders , blijf erbij ondanks de mening van vriend torn, het beter is om vrij direct anoniem met iemand te kunnen contacten .

Bedankt iig voor je reactie