Blog van brunette

afbeelding van brunette

Naief of gewoon dom?

Hi all,

afbeelding van brunette

een bericht van ex maar biet positief

Vandaag vrijdag!! Weekend!!! Voelde me redelijk top tot ik reageerde op een gezamenlijke kennis haar Fb status over liefde.. Ik zag later dat mijn ex hier ook op had gereageerd en stuurde hem een privé bericht met: Als we hier hetzelfde over denken waarom kunnen we dingen dan niet gewoon uitpraten als volwassenen zodat we door kunnen gaan met onze levens. Ik werd gelijk geblokkeerd op Fb maar kreeg vervolgens een sms met het volgende: "hoe jij voor mijn deur stond in je ware aard heeft mij doen besluiten nog geen contact te willen. Doe je ding lekker en zet hem op!!!

afbeelding van brunette

stille hoop

Na bijna een jaar weg te zijn geweest ben ik er weer. Mijn relatie heeft veel ups and downs gekend afgelopen jaren. Na dat het vorige jaar weer goed is gekomen tussenstand ons merkten ik dat hij toch nog blowde en af en toe wat anders deed.hij heeft vorige maand in overeenstemming met zijn werkgever ontslag genomen/ gekregen en dus geen geld. Hij heeft toen besloten te stoppen met blowen en zicht weer extreem te richten op het sporten. Ik werkte wel gewoon fulltime en vaak aardig moe na een lange stessvolle dag.

afbeelding van brunette

te druk om zijn relatie te redden

Meneer heeft het te Druk om te komen praten, hen het gevraagd omdat ik anders niet verder kan met hem. Maarja hij heeft geen tijd dan denk ik wat betekend dit dan Waarom Kwam je in godsnaam weer terug naar mij.

Als ik dit bij hem had gedaan dan had hij mij meteen laten gaan.

afbeelding van brunette

vriend had sex met vriendin van mij toen we uit elkaar waren

Hi iedereen daar ben ik weer.

afbeelding van brunette

schoonouders

Lieve mensen,

Mijn ouders en zijn ouders willen dat wij geen relatie meer beginnen en verbieden dat nu zelfs. Hij werkt aan zijn problemen en ik aan de mijne. De reaktie van mijn vader snap ik wel maar die van zijn ouders niet. Ik gebruik namelijk helemaal niksn zijn ouders zouden zonder mij geen eens weten dat hij een terugval had dus ik snap er geen ene #@#!# van.
What to do people? Hij is 24 en woont tijdelijk thuis maar wie zijn zij in godsnaam? Kunnen jullie mij advies geven?

X brunette

afbeelding van brunette

reaktie

Zouden jullie aub op mijn blog willen reageren?? Ben echt de wanhoop na bij. Hij heet: weer terug.
Echt heel erg bedankt alvast

X brunette

Inhoud syndiceren