Blog van ergverdrietig

afbeelding van ergverdrietig

Wat een situatie....hoe krijg ik het weer voor elkaar (kan iemand schieten?)

Hallo LDVD-ers,

De laatste keer dat ik hier iets schreef is alweer een poos geleden. Ik weet nog hoe het opluchten mijn woorden op dit digitale papier te "kalken". Nouja. Ben weer eens in een situatie terecht gekomen, waarbij dit forum mij wellicht weer een uitlaatklep biedt. Ik hoop dat jullie weer eens van repliek kunnen dienen Glimlach

afbeelding van ergverdrietig

Wat raar.......al meer dan een jaar niet meer zo'n moment gehad

Beste LDVD-ers,

Omdat dit forum mij toch veel ondersteuning heeft gegeven in de zware storm van LDVD, denk ik dat ik het volgende hier ook wel kwijt kan. Inmiddels loop ik ook al een tijdje mee en lees ik hier en daar nog wel eens wat verhaaltjes. Mijn echt LDVD heb ik voor 99,9% achter me gelaten en ik durf dan ook te zeggen dat ik mijn ex relatie wel verwerkt heb (mede omdat ik onderstaand heb meegemaakt). Een tijdje geleden blogde ik nog dat ik mijn ex tegen was gekomen. Hoe raar dat dit was en nu dus een heel ander verhaal(tje).

afbeelding van ergverdrietig

En dan, vanuit het niets, ineens oog in oog. (graag wat advies)

Ruim een jaar geleden dat mijn relatie ten einde liep. Heel vervelend, heel veel verdriet, heel moeilijk en heel pijnlijk.
na 4 jaar, was er binnen 2 weken een ander. Leugens en bedrog zorgde er voor dat er geen contact meer was.

En daar sta je dan, een gezellige avond met wat vrienden een aantal pinten weg te werken. In je ooghoek een bekend gezicht. Even is er oogcontact, een kleine glimlach. Fuck, knoop in de maag............, is haar dat? ja dat is haar......
wel op af, niet op af, wel op af, niet op af.................

afbeelding van ergverdrietig

just a sad story

Lang geleden dat ik zo'n avond als vanavond heb gehad. Het klokje in de hoek van het scherm toont 22.22. Het goede voornemen om op zondagavond vroeg naar bed te gaan laat ik vanavond maar even schieten. Ik tik in spotify voor de grap 'love song' in. waarom? geen idee, just feel like it. Een playlist met 1001 liedjes die verschillende gevoelens portretteren speelt langzaam op de achtergrond terwijl ik mijn "gezever" weer eens sinds lange tijd op het digitale papier kalk.

afbeelding van ergverdrietig

Je weet wel, de zondag...........over een tas en een klok.....

ldvd-ers,

Zo, het is inmiddels alweer even geleden dat ik hier schreef (en las, excuus). Zondagavond, bijna tien uur. Het is alweer even geleden dat ik een dip had. Maja, ik heb afgelopen 4 maanden ook niets anders gedaan dan gerend, druk druk druk. Te druk.

Vanavond toch dat dipje. Het zal wel iets te maken hebben met die speciale dag waaraan je elkaar herinnert dat je zoveel tijd samen bent, en dit viert. Heel stom eigenlijk dat dit de momenten zijn waarop je je realiseert dat je dat soort moment viert.

afbeelding van ergverdrietig

Een positieve kreet tussen al dit verdriet.

Beste LDVD-ers,

In mijn laatste blog gaf ik aan het verhaal af te sluiten....er een punt achter te zetten......en door te gaan.
Toch wil ik nog even iets met jullie delen Glimlach

Als jullie mijn blog hebben gelezen weten jullie wat er is gebeurd. Voor de nieuwe gebroken harten, een kleine samenvatting: (voor details verwijs ik na mijn blog)

afbeelding van ergverdrietig

Mijn slotblog...Dank aan jullie allen!

Beste LDVD-ers,

Dit is mijn afsluitend verhaal. Mijn samenvatting, mijn slotpleidooi. Het is iets langer geworden dan verwacht. Maar de wellicht de moeite waard te lezen. Knipoog

Inhoud syndiceren