Blog van hennaaah

afbeelding van hennaaah

Met hem gaat het prima...

Ja.. daar baal ik van, dat we in dezelfde vriendengroep zitten. Ik vermeid de vriendengroep maar mijn beste vriendin haar vriend is de beste vriend van mijn ex. En die was natuurlijk dit weekend bij hem thuis, gezellig met de vrienden drankspelletjes doen. En wat hebben ze gelachen, wat had hij het naar zijn zin. Zijn vader was dronken en L was hartstikke vrolijk.

afbeelding van hennaaah

Opnieuw verliefd, opnieuw gebroken

Hallo!

Ik was er even een jaartje tussenuit, vorig jaar November was ik gedumpt door mijn ex C. Het deed ontzettend veel pijn en ik heb er maanden in gehangen, veel blogs geschreven hier totdat ik er achter kwam dat het enige wat hielp accepteren en loslaten was. Toen we uiteindelijk echt het contact verbraken heb ik nog wat tevergeefse pogingen gedaan hem op te zoeken. Hij ging hier gelukkig niet op in en na drie kwart jaar voelde ik mij eindelijk beter. Ik deed lekker mijn dingen ik genoot van het festival seizoen en ik was elke dag met vriendinnen.

afbeelding van hennaaah

Tijd om te gaan..

Beste mensen,

Ik ben er een tijdje tussenuit geweest, ik was aan het verwerken maar mijn ex kwam weer op het pad.
Hij mist me heel erg houd heel veel van me, voelt zich veilig bij mij, mist alles aan mij, ik geef hem gezonde spanning en vlinders, ik laat hem lachen maar, hij zit ontzettend met zichzelf en zijn verleden. Hij kan niet opnieuw in relaties stappen en niet aan mijn verwachtingen kunnen voldoen waardoor, het alweer uit zal gaan door discusies. De cirkel zal zichzelf herhalen.

Inhoud syndiceren