Blog van Krijgah

afbeelding van Krijgah

Gevoelens

Hieronder een aantal dingen wat mij dwars zit,

Je ex voelt natuurlijk niet wat jij voelt. Zij heeft haar redenen om mij te verlaten. Ik blijf achter met een rot gevoel en vooral een groot gemis wat telkens weer terug komt. Telken vraag ik het mij weer af, ik mis je zo, waarom heb jij dat nou niet? Zij is allang verder, in mijn geval weer terug bij haar ex die ze voor mij had. Zij voelt dat gene helamaal niet wat ik zo voel en zal niet zo vaak aan mij denken als wat ik bij haar doet. Laat staan dat ik nog in haar gedachten voor kom. Het blijft lastig daar realistisch in te blijven..

afbeelding van Krijgah

It will rain

If you ever leave me, baby
Leave some morphine at my door
Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have,
we don't have it anymore

There's no religion that could save me
No matter how long my knees are on the floor
Ooh, so keep in mind all the sacrifices i'm makin'
To keep you by my side and
keep you from walkin' out the door

Cause there'll be no sunlight
If i lose you, baby
There'll be no clear skies
If i lose you, baby
Just like the clouds, my eyes will do the same
If you walk away,
everyday it'll rain,rain,rain-ai-ai-ain

afbeelding van Krijgah

Pijnlijke fotos

Ik dacht dat ik er al heel ver over heen was. Het ging zo goed als ik me er niet op focuste en geen fotos bekeek. Tot nu, nu ik fotos tegen op facebook tegen kom van der op het strand met vriendinnen. Die lag en die ogen. De verliefdheid komt weer boven. Tegelijkertijd ook het verdriet. Ik baal nog steeds van binnen dat zo'n knap meisjeqar vooral super aan de binnenkant bij mij is weg gegaan. Het was heel kort dat we hadden, maar toch voelde het voor mij goed. Wat ons ook te wachten stond na die drukke school jaren. Helaas is de vakantie niet gehaald.

afbeelding van Krijgah

Leegte

Af en toe heb je van die momenten dat je zo'n leeg gevoel hebt. Zo'n leegte in je. Je vrienden zijn even weg, jij bent net thuis. School hoef je niets voor te doen. En dan? Voorheen ging je lekker naar je vriendin, maar dat kan niet meer. Haar whatdappen kan ook niet, dat werkt alleen maar tegen je en schiet je niets mee op. Zijn anderen hier ook bekend mee? Wat doen jullie dan zo al? Sporten doe ik al veel, net als aan school. Eigenlijk is die leegte een rot gevoel. Zo apart he

afbeelding van Krijgah

Weer terug bij af

Helaas ik ben weer terug bij af..
Eind vorige week heeft mijn toenmalige vriendin een einde aan onze relatie gemaakt. Na een korte relatie van 3 maanden had ze besloten dat het niet verder kon op deze manier. Ze raakte langzamerhand overspannen. Ze heeft het te druk, met een zware studie, vriendinnen, hobby's en een de afstand van 45 km die wij van elkaar wonen. Daarbij komt ook kijken dat we allebei andere verwachtingen van de relatie hadden. Zij wat minder met liefde uiten naar elkaar en ik meer met liefde uiten naar elkaar.

afbeelding van Krijgah

Tja..

Veel van jullie zullen mij niet kennen, het is bijna 3 kwart jaar geleden sinds mijn laatste blog. Gelukkig is het in die tijd alleen maar voor uit gegaan met liefdesverdriet. Zelfs zo goed dat ik sinds het uit is met mijn ex 1,5 jaar geleden waardoor mijn wereld voor mijn gevoel instortte een nieuwe vriendin heb! Naja het is nog niet ''officieel'' maar we zijn gek op elkaar. Dat komt wel goed:)

afbeelding van Krijgah

Een tijd geleden,

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik hier iets geschreven hebt. Ik had mezelf voor de vakantie voorgenomen nauwelijks op deze site te komen. Gelukkig is dat mij gelukt! Niet dat het slecht is om hier te zijn, integendeel het heeft me heel erg veel geholpen. Maar op een gegeven moment wilde ik ook stappen maken maar vaak bleef ik er te veel in hangen door al die verhalen te lezen en telkens de gelijkenis en confrontaties met mezelf.

Inhoud syndiceren