Blog van Lala

afbeelding van Lala

moeite om de dagelijkse dingen te doen...

Kennen jullie dat...dat je moeite hebt om doornirmale dagelijkse dingen als het huishouden etc te doen, omdat je je kapot en ziek voelt van verdriet? Omdat je net weer een uur hebt lopen huilen, een gesprek met je ex had wat je emotioneel maakt...en door alle zware emoties moeite krijgt om de dagelijkse rompslomp van het leven te doen...huishouden, administratie, boodschappen.

Ik heb moeite om naast alle ellende dat soort vervelende klusjes er ook nog bij te doen....zou veel liever alleen maar lol maken, maarja zo werkt het leven niet....

afbeelding van Lala

mijn ei kwijt.....

Vandaag heb ik een gesprek met hem gehad, 1,5 maand nadat het uit is. Nadat hij me bedrogen heeft met een collega, waarmee hij direct in een nieuwe relatie stapte.

ik heb al mijn woede en verdriet aan hem verteld, aan hem laten zien. Gezegd dat ik zo boos op hem ben, het haat wat hij heeft gedaan en dat ik me super erg gekwetst voel...een litteken op mijn hart.

Hij hoorde me aan met een strak gezicht, toonde geen emotie...maar ik ben het kwijtL en dat voelt goed! Het lucht op om te zeggen wat je op je hart hebt....dus als je die kans hebt of kan krijgen, doen!

afbeelding van Lala

waarom wordt het verdriet erger en niet beter?

Je zou toch denken dat je na 1,5 maand uit elkaar te zij , minder ldvd zou hebben dan in de eerste twee weken, maar bij mij werkt dat niet zo.

Ik voel het verdriet juist nu heel erg en ik mis hem ook heel erg. Nou helpt het niet dat ik nog in zijn huis woon, terwijl hij ergens anders ( waarschijnlijk bij haar) logeert, maar ik kan even nergens anders wonen.

Herkent iemand dat het verdriet juist even toeneemt? Misschien begin ik het me nu pas echt te realiseren ofzo....

afbeelding van Lala

Ik kan jou toch niet missen, zie hij....

Af en toe is het wel even lachen om mijn ex. Meneer had gelijk al drie dagen na onze breuk een nieuwe liefde, een collega waarmee hij nu een relatie heeft.
afgelopen maandag had ik een gesprek met mijn ex. Ik vroeg hem of hij mij miste......we hebben 8 jaar gehad, dus lijkt me dan dat je iemand mist.

Nee, zei hij, tja ik denk natuurlijk wel eens aan je, maar meer van hoe gaat het nu met haar....

Dus je mist me niet, vroeg ik...
Boos zei meneer : ik kan jou toch niet missen, als ik al een andere relatie heb!!!

afbeelding van Lala

Bedrogen

Mijn ex zijn I phone staat nog gesynchroniseerd met de Ipad die ik nu nog heb...ik weet dat ik het beter niet kan doen, maar ik kan de fotos die hij maakt bekijken en stom genoeg heb ik dat toch gedaan.

En daar stond ze op de foto, het meisje wat hem bij mij vandaan heeft weten te trekken. Ik voel me zo woedend, zo verdrietig, zo bedrogen en dat doet zeer!

Dus kon ik het net ook niet nalaten om hem op te bellen en hem precies te vertellen hoe ik me voel...meneer probeert alles te bagataliseren...hij dacht dat ik er nu toch wel over heen zou zijn ( het is amper een maand uit)

afbeelding van Lala

Hoe komen jullie het weekend door??!

Aargh, ik word echt gek hier...hoe kom je het weekend door?
Ik heb wel vrienden maar die zijn allemaal gesettled, partner, kinderen etc...daar kan ik wel langs, maar iets leuks samen ondernemen moet dan altijd gepland worden.
Ik mis iemand die ook vrijgezel is, zodat je spontaan is met elkaar af kan spreken.

Hoe vullen jullie je tijd, zodat je niet constant aan je ex denkt?

Inhoud syndiceren