Blog van manlieveranoniem

afbeelding van manlieveranoniem

verwarrend maar normaal? Weet het niet.

een aantal weken geleden typte ik dat ik hier niet zou terugkomen omdat ik een hele leuke en lieve nieuwe vriendin heb.

Toch merk ik de laatste 2 weken dat ik veel nadenk over mn ex. Ik kan zeggen dat ik haar gewoon nog mis. Haar stem, haar specifieke dingetjes en gewoontes. Niet gek ook na een relatie van 5,5 jaar.Ze is gewoon een hele leuke meid waar ik nog dolgraag contact mee wil houden. (niet met intentie om weer samen te komen, daarvoor is teveel gebeurd)

afbeelding van manlieveranoniem

happy again :)

De zon schijnt weer in mijn hoofd!
7,5 maand heeft het geduurd maar nu kan ik zeggen dat ik weer vrolijk in het leven sta. Ik heb een ontzettend leuke meid leren kennen, waar ik nu trots over kan zeggen dat ze mijn nieuwe vriendin is! Absoluut niet verwacht en eerlijk gezegd heb ik er ook niet op durven hopen maar het kan dus wel!

De laatste 7 maanden waren een aaneenschakeling van verdriet, gekke dingen, nieuwe vriendschappen, schitterende ervaringen en diepe dalen.

afbeelding van manlieveranoniem

voel me schuldig...

ik voel me best schuldig. Op t moment lig ik naast een meisje in bed waar ik sex mee heb gehad.
Geen relatiemateriaal daar zijn we beide erg duidelijk in.
Maar zelfs nu met een arm om haar heen denk ik aan mijn ex... Verdrietig na 7 maanden zit ze nog elke dag in mn hoofd.
Eigenlijk vind ik dit niet kunnen maar wat moet je dan? K voel me opzich wel goed bij weer vrouwlijke aandacht... Moet ik dan net zolang wachten totdat ik helemaal over haar heen ben?

Hoe gaan jullie hier mee om?

afbeelding van manlieveranoniem

dipweek :(

grrrr. De laatste 2 weken ging t vrij goed. Geen groot verdriet in mn hoofd, lachen met vrienden en niet elke seconden mn gedachten bij haar... Mag ook wel na 7 maanden...

Maar deze week is gewoon weer klote.. Terwijl t toch een mooie week is. Heb namelijk mijn eigen huis gekocht... Maar t besef dat ik daar in mn eentje zit komt hard aan Verdrietig het is alles behalve het droom samenwonen waar ik zo naar verlangde. Had deze stap gewoon zo graag met haar gemaakt..

afbeelding van manlieveranoniem

Back home again.....

Nou ik ben inmiddels terug van mn grote reis door Azie.

Over het algemeen erg goed verlopen en goed mn gedachtes kunnen verzetten. Natuurlijk zijn er momenten waarop je haar ontzettend mist maar dat hoort er bij.
Na het ontvangen bericht dat ze een nieuwe vriend heeft, even in de put gezeten, maar snel mijzelf gedwongen om daar niet te lang in te blijven hangen....

afbeelding van manlieveranoniem

even hard jullie hulp nodig

'ex is in relationship with ......' . Dat las ik dus gisteren op mijn facebook.
Dat waar ik het meeste voor vreesde is gebeurd. Aan de ene kant goed want dan kan ik misschien eindelijk beginnen met accepteren en verwerken, maar damn wat doet t pijn... Verdrietig

afbeelding van manlieveranoniem

Op weg naar afleiding....

Eindelijk weer iets om naar uit te kijken!!

Na een hel van bijna 5 maanden, dadelijk naar schiphol voor een dikke maand backpacken in de zon!
Hopen dat ik mijn hersens daar op een rijtje kan krijgen en dat ik kan beseffen dat vrijgezel zijn ook zo zijn voordelen heeft.

Tot later iedereen!

Inhoud syndiceren