loslaten

afbeelding van raul

wrom lukt het me niet al die jaren en doorgaan met je leven met een masker op

afbeelding van Stonecold

Wat is er precies aan de

Wat is er precies aan de hand?

afbeelding van raul

loslaten

dat ik nu na 8 JAAR HET NIET KAN VERWERKEN EN LOSLATEN; wordt er gek van. op welk manier en hoe heb alles geprobeerd maar kan het nog steeds niet. leef jaren met een masker op en daar wil ik van af

afbeelding van Max1974

Alles?

Als je alles al geprobeerd had, dan was er nu al wel geweest hoor...

Je hebt haar te hoog in je kop. Er is niets mis met het hebben van gevoelens voor een ex, maar een ex is een ex en je systeem is erop gebouwd om dat los te laten. Met hulp, dat mag.

Ga met jezelf aan het werk. Je denkt waarschijnlijk dat je dat al doet, maar in feite doe je dat niet. In je eentje rondlopen in het bos en gaan zitten malen zorgt voor een vicieuze cirkel waar je uiteindelijk steeds moeilijker uitkomt. Slechts weinigen kunnen daarmee zichzelf 'helen'. Hou van jezelf, wees ook jezelf (dus maskers af) en geniet van wat je wél hebt! Raadpleeg eventueel een huisarts en/of psycholoog. Het is geen schande om om hulp te vragen, dat is alleen maar sterk.

Bijkomend voordeel: ook in je volgende relaties zul je meer succes en lol hebben!

afbeelding van lovely_106

Schrijf ook es op wat er

Schrijf ook es op wat er slecht was in jullie rekatie en aan die persoon en lees dit elke keer weer als je aan haar denkt! Dit werkt echt!

afbeelding van InDeMaling

helemaal gelijk

lovely_106 schreef:

Schrijf ook es op wat er slecht was in jullie rekatie en aan die persoon en lees dit elke keer weer als je aan haar denkt! Dit werkt echt!

Je haalt mij de woorden uit de mond! Ik heb er een blog aan gewijd over het opschrijven van de nare dingen die je hebt meegemaakt met je ex om het pijntraject te verkorten en het idealiseren te voorkomen.

http://www.ldvd.nl/om-het-ldvd-pijntraject-te-verkorten-the-list