Onbegrip

afbeelding van Brian777

Daar ben ik weer. Omdat ik graag jullie mening hoor, zo kan ik misschien het beter begrijpen. Mijn vriendin is 10 weken geleden naar Thailand vertrokken en kwam na 6 weken met het nieuws dat ze niet genoeg voor me voelde. Nu heb ik haar gister weer gezien en heeft ze een jongen ontmoet daar die ze hier in Nederland beter wil leren kennen. Ik herkende haar gisteren niet terug. Ze was totaal niet bezig met de realiteit en alleen maar bezig met reizen. Ze deed heel afstandelijk en het leek alsof ze allemaal goed wist wat ze wilde, maar ik zie dat dit totaal niet zo is. Nu kwam er ook nog is bij dat ze daar iemand heeft leren kennen. Ik denk dat je daar in een sprookjes wereld leeft waar alles kan en mag. Zou er nog een kans inzitten dat ze weer helemaal moet wennen en tot zichzelf moet komen hier in Nederland, waardoor ze beseft wat ze laat lopen. Of zal zo iemand die ze daar leert kennen echt iets zijn voor de toekomst. Ik weet dat jullie hier natuurlijk moeilijk antwoord op kunnen geven, omdat jullie mij en haar niet kennen. Maar ik ben erg nieuwsgierig naar jullie mening.

afbeelding van Okewatnu

Valse hoop

Ik denk dat je ziet wat je graag wil zien om jezelf zo weer valse hoop te geven. Beter pak je je leven weer op zonder haar. Afhankelijk zijn van het geluk danwel ongeluk van een ander lijkt mij geen fijne basis voor je leven.

afbeelding van Max1974

Geen woord van gelogen

Okewatnu heeft 100% gelijk! Move on... voor je eigen geestelijke gezondheid! Het weerzien had geweldig moeten zijn en niet het tegenovergestelde. Fijn dat ze wil reizen, koop een enkeltje hel voor haar en pas op dat je er zelf niet beland...

Succes man! Koppel los en geniet van de lente!