10 maanden uit: sex met (bezette) ex

afbeelding van survivor103

Heel lang geleden dat ik hier voor het laatst gepost heb, maar nu is wel weer een moment om dat te doen, aangezien ik benieuwd ben naar reacties op dit verhaal.. het is nu zo'n 10 maanden uit met mijn ex, en niet zolang geleden kwamen we elkaar weer tegen op een feestje. Hebben elkaar de afgelopen tijd zo'n drie keer gezien, en alle keren ging dat prima. Leuk gepraat, niet te veel hard feelings, dus ik dacht prima, ik ben er wel redelijk overheen. Daarbij komt dat hij, nadat hij met mij een relatie van 4 jaar heeft gehad, anderhalve maand nadat het uit was alweer een nieuwe vriendin had. Dit deed natuurlijk erg pijn, maar goed, het maakte het ook wel weer makkelijker om verder te gaan voor mezelf, doordat hij bezet was. Ik heb hem dus een paar dagen geleden weer gezien, en het begon allemaal prima, was tijdens een feestje. Het enige probleem was dat we allebei in hetzelfde huis bleven slapen. Op zich zag ik daar eerst niets in, maar nadat er redelijk wat drank naar binnen was gegaan werd alles toch een beetje anders. Met wat vrienden in de kroeg beland, waar we al enigszins klef werden, en vervolgens kwam thuis van het een het ander (ik geloof dat de eerste move van hem kwam, al in de kroeg, mn handen vastpakken en iets te close dansen, enz.. ) Uiteindelijk ben ik met hem naar bed geweest, en dat was niet eventjes snel snel maar werd echt de tijd voor genomen... best dramatisch dus eigenlijk. Daarna er wel over gepraat, en hij maakte duidelijk erg gelukkig met zijn huidige vriendin te zijn (jaja, en daarom ga je maar naar bed met je ex?) en dat hij er echt voor wil gaan met haar (hij heeft nu zo'n 8 maand met haar). En ja wij samen dat werkt gewoon niet, dat weet ik ook echt wel, maargoed ik kan er niet omheen dat er toch nog behoorlijk wat gevoelens zijn tussen ons... wie houdt hij nou voor de gek? of is dit gewoon een kwestie van lust, teveel drank, en zijn ex die toevallig voorhanden is? Maar als hij echt voor dat meisje wil gaan, dan zet je dat toch niet zomaar op het spel? nouja ik begreep er echt geen reet van, het heeft bij mij helaas weer allerlei gevoelens aangewakkerd, gevoelens waar ik redelijk klaar mee was. Ben nu toch weer een beetje gekelderd in mijn verwerking, logisch lijkt me wel, ook al weet ik rationeel gezien dat mijn ex en ik totaal niet bijelkaar passen. Maar toch... er is nog teveel tussen ons, dat blijkt maar weer. Wil hem nu echt even niet meer zien, en dat lijkt hem (natuurlijk) ook niet verstandig.... hij vroeg me ook te beloven dat ik hier met niemand over zou praten, wat ik niet heb gedaan want dat kan ik niet beloven... hij is natuurlijk heel bang dat zn vriendin hier achter komt. Nou ik moest het even kwijt, ben echt nog een beetje in shock... met name omdat het echt zo heftig is wat ik nog voor hem voel... baal ergens ook dat het is gebeurd maar het was wel echt geweldig... ben benieuwd naar jullie reacties...

afbeelding van gebrokenglas

Ik kan alleen uit eigen

Ik kan alleen uit eigen ervaring spreken en dat is na een relatie van 5 jaar het uitging met mijn vriendin. Ze kon het niet meer aan en uiteindelijk bleek ze al een relatie te hebben met een andere jongen. Ze trokken meteen bij elkaar in en ondanks het leeftijdsverschil wilde ze ook een kind van hem. Zover is het niet gekomen. Nadat het contact tussen ons redelijk dramatisch was afgebroken hebben we elkaar lang niet gezien. Toen het niet goed met haar ging belde ze plotseling op, later bleek dat de relatie met die jongen moeizaam verliep. Ik heb haar opgevangen in mijn huis. Ze bleef hier vaak slapen en uiteindelijk hebben we ook sex gehad. Ze was nog met die jongen maar de twijfel was er bij haar wel. Ondanks dat ze in eerste instantie bij hem bleef besloot ze later toch weer voor mij te gaan. Uiteindelijk kregen we, misschien wel tegen beter weten in, weer iets met elkaar. Het was mijn droom die uiteindelijk niet werkte. Ondanks alle goede intenties, het werd het niet meer. Kortom ik denk dat waar je nu van droomt en aan denkt niet meer de realiteit is. Natuurlijk zou het bij jullie wel kunnen werken maar iemand die niet trouw is gaat dat ook bij jou niet worden. Hoe moeilijk ook ik denk dat je het uit je hoofd moeten zetten.

afbeelding van Diego

Ai

Tsja, moeilijk verhaal. Ik kan ook alleen uit eigen ervaring spreken. Toen mijn vriendin en ik destijds met elkaar braken zijn we elkaar na een tijdje weer tegengekomen, wat ook op seks uitdraaide. Het enige verschil tussen jouw situatie en de mijne is dat wij op dat moment allebei nog geen nieuwe partner hadden. En dat vind ik toch een vrij cruciaal verschil. Je geeft zelf al aan dat het niet werkt tussen jou en je ex, maar ook dan kun je nog steeds gevoelens voor hem hebben. Al is het maar omdat de seks fijn is, of omdat je de intimiteit met hem mistte. Als ik je verhaal zo lees, dan denk ik dat je het ook niet meer moet laten worden dan dat. Vergeet ook niet dat hij zijn huidige vriendin belazerd heeft met jou, dus wat voor mogelijkheden zou je überhaupt nog kunnen zien met hem in de toekomst? Neem jezelf ook vooral niets kwalijk, daar is geen reden voor.

Sterkte.

afbeelding van survivor103

moeilijk idd...

Het is idd moeilijk verhaal dit, bedankt voor je reactie... ik weet dat het niet werkt tussen mn ex en mij, daarom is het ook definitief uitgegaan, nadat het een keer eerder ook al twee weken uit is geweest. Maar toch is er iets tussen ons wat maar moeilijk 'dood' wil... toen het enkele weken uit was en hij nog geen nieuwe vriendin had zijn we ook nog een keer met elkaar naar bed geweest, net als jij dus hebt meegemaakt... die vertrouwdheid blijft er gewoon!!heb er ook nog met mn ex over gebeld, en hij gaf toe dat het ook een reden had dat dit niet met zomaar iemand gebeurde, maar met mij, en dat hij heel goed beseft dat hij ook nog gevoelens voor mij heeft, maarja die heeft hij ook voor zijn huidige vriendin. Hij zegt heel goed te weten wat hij nu heeft, en dat hij dat niet op gaat geven.. Denk dat er niets anders op zit dan dat dit weer een plaatsje moet krijgen en dat het moet slijten. Hoe gek ik ook nog op hem ben, een relatie werkt niet dus ik moet het uit mn hoofd zetten. Maar tis wel echt moeilijk! En je hebt gelijk dat hij nu niet trouw is naar haar toe, en dat hij dat dan eventueel naar mij toe (als we het weer zouden proberen) ook niet zou zijn... stoppen dus met alles, dat is duidelijk..

afbeelding van jaspera

onbetrouwbare vogel

Wat hierboven ook al geschetst is: bedenk je goed dat hij zijn huidige vriendin belazerd heeft. Het is dus wel duidelijk wat voor type hij is; niet al te betrouwbaar. Zoiets kan hij jou straks ook zomaar flikken. Dus bedenk goed wat je precies wil. Besluit je om niet voor hem te gaan dan zou ik het contact voorlopig geheel verbreken, want die spanningen tussen jullie zullen toch wel blijven. Wanneer je elkaar niet ziet kun je er niet kun je er ook niet aan toegeven en wordt het na verloop van tijd wellicht wat minder.

Succes ermee!

afbeelding van Moonlight

Wat je vertelt komt me vrij

Wat je vertelt komt me vrij bekend voor. Toen mijn al tijden wankele relatie na zo'n 3,5 jaar niet bleek te werken, liet m'n toenmalige vriend me stikken voor een ander. Op zich gaf ik hem geen ongelijk, maar ik werd gek van verdriet. Nog dezelfde week belandden we weer bij elkaar in bed. In het begin gebeurde dat regelmatig. Uiteindelijk hadden we amper nog contact. Als we contact hadden, verliep dat moeizaam. Ik dacht dat ik over hem heen was, totdat we weer wat mailden en vervolgens afspraken. Hoe we de keer daarvoor nog als vreemden tegenover elkaar zaten, leek het nu of een hereniging dichtbij was. Het was mooi om weer in zijn armen te liggen en te horen dat hij nog van me hield, maar hij had een vriendin en de weken erna hadden we weer geen contact. Na ongeveer een maand herhaalde dit zich. Eigenlijk heb ik een soort affaire met m'n ex (hij heeft het nu ook 10 maanden met z'n vriendin). Wat jij beschrijft, herken ik heel goed. Het gevoel is er nog en het voelt of dat nooit weg zal gaan. Een relatie is niet haalbaar, zeker niet omdat je nu ziet hoe hij een ander bedriegt. Toch heb je elke keer de hoop en moet je opnieuw door je verdriet. Hij geeft nog om je, jij nog om hem, maar jullie hebben besloten niet samen verder te gaan. Zelf geef je ook aan dat het toch niet zou werken. Misschien moet je het accepteren, maar dat neemt niet weg dat het moeilijk is, dat je niet twijfelt of het misschien stiekem toch had kunnen werken. Vreet jezelf niet op, leef je leven....en als het uiteindelijk toch zo moet zijn, komen jullie vast nog wel bij elkaar. Dat is in ieder geval wat ik zelf altijd voor ogen houd!

afbeelding van survivor103

Inderdaad dat is echt

Inderdaad dat is echt ongeveer hetzelfde verhaal... heb het er echt moeilijk mee, maar vind dat je het mooi hebt verwoord aan het eind, mocht het toch nog meant to be zijn dan komt het ooit wel weer goed... kan me voorstellen dat als het zoals bij jou vaker voorkomt en het echt een affaire wordt, dat het nog moeilijker wordt allemaal... dat wil ik dus ook echt niet. Mijn ex en ik zijn er ook wel duidelijk in geweest dat dit echt niet nog een keer mag gebeuren. Zo moeilijk als een relatie niet werkt maar het gevoel er nog wel zit! hoe moet je daar nou mee omgaan, ik weet het echt niet... denk wel dat het accepteren de enige optie is, en daar ben ik hard mee bezig, jij ook denk ik... heel veel sterkte in elk geval!!

afbeelding van ptm

Wat gij niet wilt,dat U geschied,doe dat óók een ánder niet!!

Met deze spreuk,wil ik toch even reageren op dit onderwerp!
Tsja,moeilijk hoor.
Ná onze breuk,nu 3 en een half jaar geleden,gebeurt het wel eens,dat we
met elkaar naar bed gaan!Gelukkig
is het zó,dat we beiden géén ándere partner hebben.Dát maakt het eenvoudiger!Maar ook juist weer moeilijker in het verwerkingsproces!
Dat verwerkingsproces duurt er alleen maar langer door.Want je denkt dan,ze voelt nog iets voor me,en dat is in de meeste gevallen niet zo.Het is puur de geborgenheid en het vertrouwde gevoel wat de overhand heeft!Het voelt even goed en je zet je zorgen even opzij!Niks mis mee hoor,en ik veroordeel er niemand mee!
Maar het wordt wél even wat ánders als jij of je ex-partner een ándere relatie heeft.
Dán vind ik,dat je het niet meer kúnt maken!!Zéker tegenover die ánder,waarvan je hoopt,dat hij of zij die nooit tegen kómt!Als je van elkaar houd en uiteindelijk blijkt het toch niet te werken,dan zul je elkaar toch los moeten laten.Ook op sexueel gebied!Eerlijk gezegd:moeilijk hoor,zou het héél moeilijk vinden,
Hmvrpm78

afbeelding van Rebirth

hmm

Niet zo'n betrouwbare vogel, die ex van je. Wie weet wat ie in jullie relatie allemaal heeft uitgespookt.
Wil je zo iemand wel terug?

afbeelding van malou

ellende

ik ben helaas ook weer met mijn weliswaar grote liefde naar bed geweest. ik zit al ruim een jaar om hem te sippen en deze actie heeft het er niet beter op gemaakt. had mezelf in mijn hoofd geprent dat het was om te helen, om te kijken of ik alleen van hem kon genieten zonder gevoelens, die gevoelens zijn bij lange na niet over en ondertussen is hij weer of nog steeds met een of ander vriendinnetje. denk niet dat dit bij hem veel heeft losgemaakt. het wordt tijd om door te gaan met mijn leven. ik heb al heel wat leuke manen laten lopen omdat ik er alleen voor hem wilde zijn, ondanks dat hij vrolijk doorleefde met zijn veroveringen. Het begint langzaam binnen te komen nu, heeft lang geduurd maar ik weet inmiddels wel dat als iemand echt gek op je is, dat hij dan zijn uiterste best doet om bij je te zijn. Daar gaat geen anderhalf jaar overheen.
dus sex met je ex... ik zou zeggen niet doen, zeker niet als je nog voor hem of haar voelt, dat is vragen om problemen. jouw hart breekt en hij/zij heeft gewoon een leuk avondje sexen. de volgende dag is hij je vergeten en kijkt hij fronsend naar jouw hoopvolle sms terwijl hij bij zijn nieuwe schoonouders op de koffie is.
je bent meer waard (ik heb het nu ook tegen mezelf) time to move on, honey