10 maanden zonder jou

afbeelding van babyboo96

Donderdag op vrijdag nacht is mijn vriend vertrokken naar Amerika. Hij is daar voor een project waarbij hij 1 schooljaar op highschool zit. Hij heeft vrij weinig contact met mij omdat het nu nog niet mogelijk is qua internet enzo. Hij blijft voor 10 maanden weg en het is vreselijk.
De ene dag heb ik echt heel erg veel pijn en de andere dag gaat het wel. Vandaag is een dip dag..
Ik heb geen zin in niks. helemaal niks. het liefst blijf ik de hele dag in bed liggen hopen dat hij bij me komt liggen. Jammergenoeg gaat dat feestje niet door. Ik ben sowieso een meisje die veel aandacht nodig heeft en het moeilijk vind om mensen los te laten. Nu moet ik 10 maanden zonder hem en het is vreselijk. We hebben nog wel gewoon een relatie en we willen ook zorgen dat het werkt, omdat we echt van elkaar houden en we samen een toekomst willen opbouwen. Maar hoe kom ik hier nou door heen? Ik mis hem zo erg, ik denk elke dag elke minuut aan hem. Elke keer moet ik weer huilen omdat ik zoveel aan hem denk en hem zo mis. Ik ben zo bang dat hij me gaat vergeten of dat hij niet meer van me houd. Zelf zegt hij dat dit niet gaat gebeuren en dat beloofd hij me ook. Hij vecht ook echt voor me en ik echt voor hem. Maar toch ben ik heel onzeker. Ben ik eigenlijk altijd al geweest, maar dat beinvloed dit allemaal wel. Wat moet ik nou toch doen? Ik voel me echt vreselijk. Ik hou van hem en ik wil zo graag bij hem zijn..

HELP ME

afbeelding van Bodil

Euhm... hoi

Hej,

Ok misschien klinkt dit hard, maar je overleeft best wel 10 maanden zonder hem hoor. Jullie hebben toch gwn contact? Ik snap dat je het lastig vind maarja op het moment is het gewoon even niet anders en moet je er maar het beste van zien te maken. Zelf snap ik niet zo goed wat dit met ldvd te maken heeft? Ik bedoel jullie zijn toch nog gwn samen? Ga gwn veel leuke dingen doen om jezelf af te leiden hoe moeilijk het ook is.

Alvast veel sterkte,

Bodil.

afbeelding van babyboo96

nou ik vind dit opzich ook

nou ik vind dit opzich ook wel liefdesverdriet omdat ik mijn geliefde zo lang niet kan zien. Voor mij is het heel moeilijk zoals ik eerder al zei omdat ik altijd moeite heb gehad om mensen en dingen los te laten. En we hebben wel contact, maar vrij weinig. Hij stuurt me savonds 1 smsje.

afbeelding van bjm

he kom op, kijk naar je

he kom op, kijk naar je vriendje, hij vertrouwt jou, jij vertrouwd hem. jij hebt hem nodig, hij wil op jou wachten, jij wilt op hem wachten. laat hem zijn vrijheid en hecht je niet zo veel. dat is niet goed, dat is bezitterig. dat werkt niet in een relatie ! geloof mij nou !
jij wil het liefst de hele dag op bed liggen ? doe dat niet ! wees sterk ! raap je zelf bij elkaar en ga leuke dingen doen. echt ook anderen zeggen dat , het werkt !
wees niet zo afhankelijk, maar houdt jezelf wel in de hand !
niemand die zegt dat je geen plezier mag maken !
probeer vaste momenten af te spreken waarop je met hem mag bellen, via de skype ?
als via internet niet kan ? hoe zo kan dat niet ?dat is toch zo geregeld ? op highschool hebben zij vast wel allemaal pc's en ook bij jou thuis is vast wel te regelen dat je een tablet met onbeperkt internet kunt regelen toch ?
dan : ga hem brieven schrijven, schrijf op wat je voelt, wat je zo leuk vind aan hem, hoe je jullie relatie samen ziet, wat je wilt en wat je niet wilt....maar pas op : stuur deze brief niet aan hem op !
stuur slechts een brief waarin je laat zien dat je sterk bent dat je leuke dingen doet, schrijf er ook de momenten in op waarin jullie samen hebben gelachen, dan zul je zien dat hij ook moet lachen en blijft hij jou op een positieve manier herinneren.
ga verder sparen, heel veel sparen, maak een plan hoe je hem kunt verrassen, leuk met kerst of zo ? wie weet even een reisje boeken ? of kan dat niet door de financien ? kan natuurlijk, verzin dan wat anders !
ga niet bij de pakken neerzetten maar ga aan de gang !
vr groet en veel sterkte
bjm

ps : dit is absoluut wel liefdesverdriet, ik weet het want heb het ook allemaal meegemaakt. bij mij was het niet voortbestemd dus werd het niets, niet erg want de echte liefde moest nog komen, maar dat wist ik toen nog niet.

afbeelding van babyboo96

ja zijn internet deed het nog

ja zijn internet deed het nog niet, inmiddels heeft hij een mobiel met onbeperkt internet en gewoon zijn laptop dus skypen is al mogelijk, en whatsappen ook. Ik weet ook niet waar ik zo moeilijk over doe, want er is niks waar ik bang voor hoef te wezen want hij twijfelt over niks. Ik moet gewoon loslaten, en dat probeer ik nu. Ookal lukt me dat eigenlijk tot nu toe nog helemaal niet.

Maar in ieder geval heel erg bedankt voor je bericht! Heb er zeker heel erg veel aan Glimlach

afbeelding van bjm

(Geen onderwerp)

Knuffel Glimlach