2 jaar later

afbeelding van tijs

Beste Ldvd'ers,

Het is inmiddels al weer twee jaar geleden dat Damien en ik deze site op het wereldwijde web hebben gezet en we zijn eerlijk gezegd best een beetje trots op hoe het er hier aan toe gaat.

Hoewel er hier meestal gevoelige onderwerpen worden behandeld gaat iedereen super goed met elkaar om en dat is prachtig om te zien. In de 2 jaar dat deze site online is heb ik nog nooit(!) één enkel bericht hoeven verwijderen of een vervelende gebruiker de deur moeten wijzen. Aangezien we tegenwoordig reclame op televisie hebben over hoe je je dient te gedragen lijkt dat soms onwaarschijnlijk maar jullie zijn het levende bewijs dat het wellicht nog allemaal niet zo erg is als het soms lijkt. Een lichtpuntje naast alle Ldvd zullen we maar zeggen. Wij zijn in ieder geval erg blij dat zoveel mensen wat aan deze site lijken te hebben, zonder alle mensen die de tijd nemen om elkaar te helpen had deze site nooit kunnen bestaan. Waarvoor bedankt.

Rest mij slechts nog wat statistieken voor de nieuwsgierige lezer...

* Gemiddeld bezoeken 800 mensen iedere dag deze site, samen bekijken die elke dag zo'n 6000 pagina's.
* Vrijwel alle bezoekers van deze site wonen in nederland of belgie.
* op ieder willekeurig moment van de dag zijn er gemiddeld 10 leden ingelogd en 50 bezoekers op de site.

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet wordt deze site onderhouden door vrijwilligers. Onze enige inkomsten voor het onderhoud van deze site zijn de tekstbanners en de donatie mogelijkheid, dus als je graag zelf wat wilt bijdragen zouden wij een kleine donatie erg op prijs stellen. Of klik gewoon wat vaker op een banner Glimlach

Bedankt en, wellicht wat laat, gelukkig nieuwjaar!

De redactie

afbeelding van Defrost

*HULDE* Keep up the good

*HULDE*

Keep up the good work!

change happens automatic progress requires strategy & action.

afbeelding van Woeter

Thnx!!!

Hey Tijs en Damien,

Heel erg bedankt ook namens mij. Echt super idee en inderdaad het loopt als een trein. Denk dat het niet te omvatten is hoeveel deze site voor mensen betekend. Ook het grote aantal gasten valt me inderdaad op, blijkbaar zitten al die mensen gezellig mee te lezen dus die zullen er ook zeker wat aan hebben! Glimlach

Ook de site zelf is lekker duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, lekker in gebruik!

Er is laatst een klein bugje ontdekt, de vinkjes in het bewerken van je profiel voor het toestaan van ontvangen van PB's zijn elke keer verdwenen als je de bewerkpagina opent. Elke keer als je dus iets bewerkt moet je ze opnieuw aanvinken. Als je dat vergeet is het dus niet mogelijk om PB's te ontvangen. Wat bij veel gebruikers nu het geval is. Misschien kan hier even naar gekeken worden? Glimlach

Nogmaals bedankt!

Wouter

afbeelding van Ikke78

mijn dank is groot!!

Tijs & Damien,

Idd, zoals Defrost al schreef: HULDE!!!!

Deze site is echt een belangrijk deel geweest in mijn ldvd. Klinkt heel stom misschien, maar het is toch echt zo.
De steun die je hier krijgt, het begrip, herkenning, adviezen, discussies...... Ik heb hier veel geleerd, heel veel. En nog steeds. Je kan je spiegelen aan andere situaties waar je ook heel veel aan hebt en waar je aspecten uit kunt halen als inzichten voor jezelf.

Wat je juist zo nodig hebt bij ldvd, dat kun je bijna allemaal hier vinden. Je hebt geen zin om eruit op te trekken, omdat je niet lekker in je vel zit, en je blijft meer thuis en kruipt dan achter je pc'tje. Ja idd, dan kun je altijd hier terecht. Doet leuke contacten op met mensen die in dezelfde fase zitten. Delen maakt het allemaal draaglijker. En tuurlijk kan je dat ook met je "eigen" vrienden, maar die worstelen niet precies met hetzelfde als jij.

Daarnaast heb ik een aantal lieve, leuke mensen leren kennen hier, waaruit zelfs een aantal goede vriendschappen ontstaan zijn. En volgens mij kun je er daar nooit genoeg van hebben.

Mijn dank is daarom zeer groot voor dit initiatief!!!!! THANKS!!

Liefs Lin

afbeelding van Cornelia

Ik sluit me volledig aan bij Lin!

Heb hier ook al veel inzichten opgedaan en ook wel lol gehad! Dus: bedankt!

Cornelia

afbeelding van Incognito78

Inderdaad, ik had ook al

Inderdaad, ik had ook al gemaild maar vind ook super deze site.
Het biedt toch een soort steun en herkenning die je bij vrienden/familie (met alle respect hoor) niet vindt!

Heb er ook veel aan, nog steeds Knipoog

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van Dearest

Beste Tijs en Damien,Ook ik

Beste Tijs en Damien,

Ook ik heb veel aan deze site. Wat ik niet kan of durf te vertellen aan anderen kan ik hier kwijt. Mensen helpen je altijd en laten je nieuwe inzichten zien. Die je weer op weg helpen. Je kan hier om steun zoeken en om advies vragen. Als je ergens mee zit zijn er altijd mensen die je begrijpen en je opvangen! En geloof me, je moet meer zijn dan een beetje trots! Wees enorm trots. Want jullie hebben al veel gedaan voor heel veel mensen alleen al door het opzetten van deze site.

Liefs,
Dearest...

afbeelding van geraldine

Tijs en Damien, Ik kan

Tijs en Damien,

Ik kan gewoon verwijzen naar mijn eerdere blog: "Ode aan Tijs"...
waarbij ik nu Damien toevoeg.

Liefs,
Geraldine.