2 maanden later

afbeelding van Thom

Hey allemaal

Elders op dit forum heb ik het gehad over de relatie tussen mij en een marokaans meisje. Ze was aan het scheiden van haar man en had een stiekeme relatie met mij waar haar ouders op tegen waren. Nu goed, na een banale ruzie verbreekt zij het contact met de mededeling dat ze terug is bij haar ex (ook een marokkaan) en niks meer met me te maken wilde hebben (dit was begin februari. we waren samen van november). Ze had altijd gezegd dat ze hem haatte maar blijkbaar waren ze nu terug samen.
Een paar dagen geleden krijg ik telefoon van haar dat ze me iets wilt vertellen en dat ze gelogen heeft. Ik vraag haar tot tweemaal toe: ben je nu terug bij je man en telkens zei ze: vraag me dat aub niet.
Ze zegt ook dat ze me nog steeds graag ziet. Ik stel haar voor om de volgende terug te bellen zodat we kunnen afspreken. De volgende dag belt ze en zegt ze dat haar man het niet zo'n goed idee vond dat we elkaar ontmoeten (het was op aandringen van haar man dat ze belde) Ze zei dat ze gelogen had en dat ze eigenlijk al van begin januari terug bij haar man (nu kon ze er plots wél over vertellen) was en dat ze dus van twee walletjes heeft gegeten een tijdje. Ze zei ook nog dat ze gevoelens had voor ons alletwee en dat ze nu zelfs nog gevoelens heeft voor mij maar minder dan toen.
Wat het allemaal nog vreemder maakt is dat haar man haar eind januari door een deurwaarder heeft proberen te laten betrappen op overspel (dus toen waren ze al samen. vreemd, niet?).
Ik vind het ook heel bizar dat ze me twee maande na het einde nog belt om me zoiets te vertellen.

Wat drijft iemand om na twee maanden nog terug te bellen om zoiets kwetsends te vertellen? En dan nog op aandringen van haar man? En dan nog te zeggen dat ze me nog steeds graag ziet.

Je begrijpt, dit vind ik allemaal zeer vreemd. Misschien wordt ze onder druk gezet door haar man die waarschijnlijk stikjaloers is...

Bedankt voor eventuele reacties

afbeelding van hera

Onverstandig!!

Hallo Thom,
Zo ver mogelijk uit de buurt blijven!! Hou je hoofd er bij en vergeet deze dame!! Ten eerste is ze nog getrouwd en uit jouw verhaal klinkt nou niet bepaald dat als je er mee door gaat het met een sisser zal gaan aflopen!!
Ik hoop dat je deze situatie niet onderschat. Liefs Hera.

afbeelding van Thom

Hey HeraJe naam klinkt

Hey Hera

Je naam klinkt arabisch, ben je dat ook want je kan een goede inschatting maken van de situatie. T is inderdaad niet verstandig om te gaan met een vrouw die nog getrouwd is. En zeker geen marokkaanse vrouw!
Wat brengt je ertoe te zeggen: zo ver mogelijk uit de buurt blijven? Omwille van haar man?
Wat bedoel je precies met die sisser?

Groetjes
Tom

afbeelding van hera

Slim of ontzettend dom????

Hallo Tom,

Ten eerste: heb respect voor het huwelijk dus veroorzaak verder geen
problemen tussen twee mensen door hier mee verder te gaan.

Ten tweede: Zei heeft gevraagd om haar te vergeten, respecteer dat
dan ook, wat de rede daarvoor ook mag zijn.

Ten derde: Géén man is blij als zijn vrouw een affaire heeft en is dus
flink pissig op diegene die zijn eer aangetast heeft, met
recht!!

De naam Hera komt van Godin Hera, "Godin van de vruchtbaarheid"
Daar is niets Arabisch aan maar Grieks.

Iedereen met een gezond verstand kan een goede inschatting maken van de problemen die jij jezelf op de hals gehaald hebt, en als je nu nog verder zal gaan nog zal kunnen gaan krijgen.

Voor mij heeft deze zaak van af nu "afgedaan" Hera.

afbeelding van Jelle

Godin van het huwelijk en het familieleven

Hera was toch de beschermgodin van het huwelijk en het familieleven? Lijkt me geen slechte alias ^_^