2 maanden rust

afbeelding van Karameltje

Hoi,

Ik ben nieuw op dit forum en wil proberen mijn verhaal hier kwijt te kunnen..
Ook hoop ik dat ik tips/advies zal krijgen.

Het begon allemaal in augustus, ik leerde een jongen kennen. We spraken veel af en begonnen een relatie.
Het was altijd leuk hij was onwijs lief en we konden alles bij elkaar kwijt.
Er kwam een drukke periode aan waardoor we elkaar wat minder zagen. Hij werd wat afstandelijker en wilde mij minder spreken. Soms sloeg die zo weer om en was het weer 'leuk'. Heel verwarrend allemaal.

Een week geleden heeft hij gezegd, dat hij minimaal 2 maanden geen contact wilt. Hij is er klaar mee voor nu en wilt pas over 2 maanden weer een beetje contact en dan wel verder zien.

Ik vind het allemaal zo verwarrend maar kan ook niet met hem hier over praten. 2 maanden vind ik lang, te lang eigenlijk.. Maar ik hou nog steeds van hem en deze afgelopen week was vreselijk.. Ik probeer hem te vergeten maar ik geef nog te veel om hem, hij zit de hele dag in mijn hoofd.. Ik weet echt niet wat moet ik doen..

Heeft iemand tips of een advies wat ik moet? Veel mensen zeggen: stop ermee, vergeet hem.. Ik weet ook wel dat dit het beste is, maar ik hou nog zo van hem

afbeelding van vlindertje59

Karameltje

Ik vind het wel een beetje vreemd om zomaar uit het niets dit te zeggen hoor. Heeft hij er ook een reden bij gezegd waarom hij dit wil? Is het soms ook weer zo een twijfelaar die niet weet wat hij wil? Dat was de mijne ook en als je sommige blogs hier leest zijn er heel veel twijfelaars die rust willen en willen nadenken etc.

afbeelding van Karameltje

Bedankt voor je snelle

Bedankt voor je snelle antwoord!
HIj zei dat die gek van mij werd en ik te veel contacte.. Ook zou ik te onzeker zijn..
Of hij twijfelt? Ik denk zelf van wel, maar ik kan niet in zijn hoofd kijken.. Heb hier ook geen duidelijk antwoord op gehad en ik durf hem nu ook niets meer te sturen bang dat het nog erger wordt. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen

afbeelding van vlindertje59

Kreeg je dit via een sms te

Kreeg je dit via een sms te horen dan???? En je durft nu niks meer te sturen, dus je gaat maar gewoon akkoord met die 2 maanden, met het risico dat hij daarna zegt, meid ik stop ermee? Ik zou toch, desnoods via de mail dan maar om duidelijkheid vragen. En ja, ik merk de laatste tijd dat mannen niet zo erg van onzekere vrouwen houden. Dat lees ik ook heel vaak de laatste tijd.

afbeelding van Karameltje

Mail

Nee via een mail kreeg ik het te horen.. Toen heb ik om duidelijkheid gevraagd en dat kreeg ik niet echt.. Alleen dat van mijn onzekerheid, contacten etc.(we spraken elkaar niet elke dag, dus vond ik zelf niet dat we te veel contacte..) Heb daarna nog wel om een duidelijker antwoord gevraagd maar het enige wat hij zei was; minimaal 2 maanden vanaf nu en dat hij niet gestoord wil worden.. Aan de ene kant denk ik ook als ik dit typ: 'zak ook maar lekker in de stront' Maar het gevoel zit er nog...

afbeelding van vlindertje59

Wel keihard hoor allemaal. En

Wel keihard hoor allemaal. En dan via de mail?? pffff. Alhoewel mijn ex zei per telefoon dat hij wilde stoppen. Terwijl we 2 jaar een relatie hadden en ik een jaar bij hem heb gewoond. Was ook niet echt fijn hoor om het op deze manier te horen.

afbeelding van Karameltje

Ja heel vreemd allemaal..

Ja heel vreemd allemaal.. Toen ik belde kreeg ik gelijk z'n voicemail.. Ik dacht dat zijn gedrag kwam doordat hij heel hoog sport en het daardoor erg druk had.. Maar dit, op zo'n manier vind ik gewoon zo raar.. Hoe kun je nou iemand waar je om geeft 2 maanden niet willen spreken.. Het ene moment zit ik te huilen, andere moment denk ik; bekijk het maar.. Het is zo frustrerend.. Ik denk erover om over 2 weken nog eens te mailen om duidelijkheid alhoewel ik denk dat ik er niets mee opschiet

afbeelding van Echo

Ik zou hem gewoon vergeten,

Ik zou hem gewoon vergeten, als ik in jouw situatie zou zitten.
Wat je zelf gaat doen moet je zelf beslissen, maar het komt op mij zo erg over alsof hij gewoon geen zin in je heeft. Hij geeft geen duidelijke reden en zegt uit het niets dat hij 2 maanden geen contact heeft. Of hij nu een twijfelaar is of bindingsangst heeft, dit hoef jij niet te pikken. In jouw situatie had ik hem opgebeld om te zeggen dat het gewoon geen relatie meer is als er 2 maanden geen sprake is van contact. Dat het dan gewoon over is.
Veel sterkte met het verwerken.

EDIT: zie net dat ik wel wat laat ben met mijn reactie. Hoe gaat het inmiddels?

afbeelding van Karameltje

Bedankt! Ik was al een paar

Bedankt! Ik was al een paar dagen niet op deze site geweest, dus lees het nu pas..
Het gaat wel redelijk. Ben nog wel verdrietig en mis hem, maar aan de andere kant besef ik ook heel goed dat hij het gewoon verpest heeft en het maar moet bekijken. Als het goed is zie ik hem over 3 weken bij een wedstrijd waar bij beiden aan mee doen.. Daar ben ik wel een beetje bang voor omdat we elkaar dan al 5/6 weken niet hebben gesproken.. Maar goed, ik ga niet naar hem toe en ga hem denk ik ook geen gedag zeggen..

afbeelding van lady2012

contactverbod

zoooooooooooooooooooo herkenbaar... ik had ook een contactverbod gekregen... ik vond dat zo raar... maar ergens denk ik toch dat er een andere vrouw was en hij rustig wilde kijken hoe dat liep....anyway, het contactverbod daar heb ik mij niet aangehouden omdat ik nog veel twijfel voelde van zijn kant. Ik kreeg gemixte signalen.... maar ik zou je nu het tegenovergestelde adviseren..., 2 maanden duurt lang.... maar hou het bij 30 dagen ofzo en dan weer contact. Ik denk dat veel scherpe emoties verdwijnen ( boosheid, onmacht, fustraties enz) en daarna kan je weer normaal in gesprek met elkaar gaan.... maar be aware!!! je gaat door een hel....duurt zo lang!!

afbeelding van Karameltje

Dank je! Ik ga jou verhalen

Dank je!
Ik ga jou verhalen even lezen.. Glimlach

afbeelding van vlindertje59

lady2012

Nou ik vind het nogal wat hoor dat hij gewoon zegt minimaal 2 maanden en ik wil met rust gelaten worden bla bla bla. Zij heeft denk ik recht op pure duidelijkheid. Stel dat ze zich er aan houdt en hij straks zegt, ik kap ermee?? Ja ik denk dat ik, persoonlijk dit niet zou accepteren hoor, tenzij er echt een gegronde reden voor is en niet "je bent te onzeker" pfff, gelul gewoon!!

afbeelding van Karameltje

Heb hem een mail gestuurd dat

Heb hem een mail gestuurd dat ik een duidelijk antwoord wil, waarom 2 maanden..
Als ik niets terug krijg ga ik echt proberen hem te ''vergeten''..

afbeelding van vlindertje59

goed van je. Je hebt recht op

goed van je. Je hebt recht op duidelijkheid xxx

afbeelding van PoemLover

Ik ben het met vlindertje

Ik ben het met vlindertje eens in dit geval: Stel dat hij na 30 dagen gewoon aju zegt?

Als je je naar voelt moet je goed nadenken. Vervolgens kom je erachter wat je echt van je liefje verlangt. Dan moet je bedenken hoe je hem/haar dat gaat uitleggen. En vervolgens moet je contact opnemen. Zo heb ik het althans gedaan en het heeft me zooo goed geholpen het op die manier te doen!

...dat ik het hier even adviseer! Cool

afbeelding van Karameltje

Oke thnx! Is misschien wel

Oke thnx! Is misschien wel een idee. Voel me wel wat beter maar mis hem nog wel steeds.. Hij heeft mij nog steeds geblokeerd op whatsapp.. Wacht het rustig af tot ik weer een poging tot contacten doe.. Als hij daar niet op reageert dan laat ik ook nooit meer iets horen.. Althans dat probeer ik dan Knipoog

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Welkom...

Niet zo leuk om je hier te zien. Ik zou zeggen ga blogs lezen van mensen op deze site en je ziet dat je niet de enige bent. Ook zul je tips en adviezen lezen waar je wellicht zelf wat aan hebt!

Mijn advies:
Hij wil geen contact, ook niet doen dus... Want als je contact blijft zoeken begint hij het vervelend te vinden denk ik en ben je hem al helemaal kwijt. Je mag heus wel een wat van je laten horen als het maar niet opdringerig overkomt!
Lees blogs, dat helpt. Lees verhalen van anderen en kijk hoe hun zich voelde en wat ze op dat moment gedaan hadden en wat ze op dat moment beter niet hadden kunnen doen.

Vergeten doe je niet zomaar... Succes!

afbeelding van Karameltje

Bedankt! Ben bezig met blogs

Bedankt!
Ben bezig met blogs te lezen, ben net pas 'lid' geworden van de site.
Handig dat deze er is!

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Moet je daar een receptje

Moet je daar een receptje voor hebben of kun je die zo gewoon halen bij de kruidvat?