2007

afbeelding van madeliefje

Het is al 2 jaar geleden dat ik hier iets geschreven heb. In vele opzichten is er vanalles veranderd maar langs de andere kant is alles hetzelfde.
Ik heb ondertussen een nieuw relatie gehad. Deze relatie was helemaal anders dan mijn vorige. Ondanks het goede begin is het minder goed afgelopen. De afstand heeft ons de das omgedaan. Ik zit momenteel in Nieuw-Zeeland voor een werkervaring. Hij had moeite om me te laten gaan en ik..., ik had moeite om te vertrekken. Toch heb ik de grote stap gezet om mij een jaar op mijn toekomst te concentreren. Natuurlijk hoop je dat alles terug inorde komt als je eenmaal terug in je vertrouwde omgeving bent. Maar momenteel weten we het niet meer. Hij heeft te kennen gegeven dat zijn liefde voor mij bekoeld is. Het gaat er allemaal niet meer in bij mij. Ja, we hebben serieuze ruzies gehad de afgelopen maanden maar is dit dan de oplossing?

Gisteren ben ik naar een parapsychologist geweest. Zij wist me te vertellen dat we voorelkaar gemaakt waren...dat we soulmates zijn. Ik weet het gewoon niet meer.
Het is tijd om definitieve beslissingen te maken.
Want momenteel ga ik door een hel....
Om het nog erger te maken, heeft mijn ex bekent dat hij nog wel degelijk gevoelens heeft voor mij.

Neen, het einde is nog lang niet in zicht.

Liefs
Madeliefje

afbeelding van Hetmenneke

Hoi Madeliefje

Ik doe het zelfde ,ik richt me op de toekomst zonder mijn geliefde, je moet immers verder dat doet zij ook, dat weet ik.

Ik blijf er bij , oude opvatting van me , als je echt voor elkaar bestemd bent dan overleeft het zelfs een eerdere breuk, maar je moet het niet gaan forceren.

Conctreer je inderdaad op jezelf en uiteindelijk kom je er sterker uit en een ervaring rijker, waardoor je als mens hopelijk zult groeien en met een andere blik in de wereld de wereld zult inkijken.

Ik ben prima in staat om het uit te leggen , hoe het moet, maar heb het er zelf ook erg moeilijk mee. Heb nog nooit zoiets meegemaakt als het afgelopen jaar, heel veel dingen die op ons afkwamen ,externe factoren... lees mijn eerste blog maar eens, maar goed ik sterk me aan het feit ik als mens er beter uit zal komen. En er is echt iemand die inziet dat jij het bent als persoon zoals je bent en dan zal je voormalige geliefde als leuke herinnering blijven en het gevoel houden van zal langzaam maar zeker - geven om - worden ..

Zoals ik al zei , ik weet hoe het hoort, het verwerken, maar heb het erzelf ook moeilijk mee..

Succes Madeliefje en fijn wknd