2010 een jaar vol nieuwe kansen, en liefde. Waarom? Omdat ik het verdien.

afbeelding van principessa

Ik heb een enorme dip vandaag, weet niet hoe ik hier door moet komen. Ik mis hem zo. Of mis ik gewoon iemand die er voor me is en die naast me staat, me de moeite waard vind. Ik weet ik moet eerst mezelf weer de moeite waard vinden om weer open te kunnen staan voor een nieuwe relatie, ik heb het vertrouwen in de mannen(ongenuanceerd ik weet het) helemaal verloren. Het doet zo'n pijn om je hele hart te geven aan iemand en als je dan je grenzen aangeeft laat hij je vallen als een stuk vuil. Klootzak ik had wel meer respect verdiend naar alles wat ik voor jouw heb gedaan. Ik haat je. Ik heb het allerbeste van mezelf aan je gegeven, maar het was niet genoeg. Aan het begin van onze relatie wilde hij dat ik me vooral niet zou conformeren aan hem, WAKKER WORDEN!!!!!! Hij wilde niks liever. Ik vind je een lafbek, en alles maar met ruzie en een grote bek eronder proberen te krijgen. Noem je dat communiceren, ja want ik kon niet communiceren volgens hem, nou dat is het dus weer altijd ligt het probleem bij een ander. Zodat hij niet naar zichzelf hoefde te kijken.
Waarom kan ik hem niet uit mijn hoofd krijgen.
Ik zal je zeggen ik voel me alweer wat beter nu ik dit even kwijt ben, dank jullie wel voor jullie tijd.
Hij weet niet wat voor kans hij heeft laten lopen om met mij te breken. Maar nu is hij te laat.
Leef je leven vol met boosheid maar lekker zelf. Ik werd daar steeds ongelukkiger van.
2010 word mijn jaar!!!!
Liefs allemaal.

afbeelding van Dwight

Goed zo.

Het is ook belangrijk te respecteren dat hij niet voor jou gaat. Dat kan, heeft hij ook niet om gevraagd. Maar het is goed dat als je zo van je af praat je weer een stukje beter voelt. Je moet maar zo denken; Elke keer als ik me rot voel verwerk ik weer wat. Want de volgende keer is het weer wat minder rot. Geef het de tijd. Zoals het al zo vaak hier is gezegd; Tijd heelt alle wonden!!!

Blijf vooral rustig. Jij hebt je zelf gegeven wat niet genoeg is. Sta daar boven, hij is je niet waard. Klaar.

afbeelding van principessa

Dank je wel. Dwight

Even een hart onder de riem en een bevestiging dat ik wel goed bezig ben sterkt me.
Net met een gezamelijke vriendin van mijn ex en mij gesproken zij zegt ook dat de grootste oorzaak van het niet lukken van onze relatie grotendeels bij hem ligt, dat sterkt me wel even.

afbeelding van Roel1200

@Principessa

hoi Principessa,
Voel met je mee,zit hier zelf ook, zaterdagavond, te janken achter mijn computer.
Ook al paar dagen weer enorme dip, omdat ik afgelopen donderdag mailtje van haar kreeg i.v.m. ons huis, dat ik er niet genoeg aan deed om het te verkopen.
Sindsdien al weer compleet van slag.
Ik mis haar zo ontzettend, heb net als jij mijn hele hart en ziel voor haar gegeven, 4 jaar lang.
Totdat ik ook mijn grenzen aan gaf in een flinke ruzie, er van uitgaande dat we het zoals enkele keren daarvoor ook weer uit konden praten.
Maar nee, ik was agressief, kon niet met mijn emoties omgaan, enz enz.
Toen is ze weggegaan, precies een jaar nadat we ons huis hadden gekocht.afgelopen januari was dat.
Sindsdien leef ik in een hel, ik haat haar, ik mis haar,ik word gek van de gedachte dat ze wellicht al een ander heeft. misschien zelfs had?.
Hoe kan iemand zo je gevoel beheersen, dat mag niet, dat is het niet waard, en toch gebeurt het en kan ik er weinig tegen doen.
Maar geloof me dat ze het eens terug zullen krijgen, niet dat wij daar nog veel aan hebben. maar het is een beetje een pleister op de wond.
Ben net als jij ook nog steeds niet toe aan iets nieuws, mijn vertrouwen in ,voor mijn geval vrouwen, is helemaal weg, kapot gemaakt en zal nog lang duren voordat ik dat weer terug krijg.
Ik weet dat ik een goed iemand waard ben en dat verdien ik ook asl ik er weer klaar voor ben.
Kreeg laatst van mijn buddy hier te horen dat 2010 mijn jaar zou gaan worden.
Nou dat gaat het voor ons echt wel worden, laat die exen inderdaad maar lekker in hun eigen woede gaarkoken, ze zijn ons niet meer waard.
Veel geluk in 2010.
Groet,
Roel.

afbeelding van principessa

Ja jij ook veel geluk en

Ja jij ook veel geluk en vooral liefde in 2010. Maar wat mij betreft hoeft mijn ex het niet terug te krijgen wat hij mij heeft aangedaan. Toch gun ik hem het allerbeste. Misschien gewoon omdat ik nog zoveel van hem hou, en omdat ik erop vertrouw dat hij het wel met de beste bedoelingen heeft geprobeerd maar dat hij gewoon teveel beschadigd is in zijn leven. Is dat raar als ik dat zo zeg?

Ik had vandaag toevallig ook een blog geschreven over 2010, moet je maar eens kijken.

afbeelding van Roel1200

@Principessa

Hoi,
Is niet gek hoor dat je dit zegt, als ik echt eerlijk naar mijzelf ben is het in mijn geval ook zo.
mijn vriendin heeft het ook echt wel geprobeerd, anders had ze niet samen met mij een huis gekocht.ik weet dat ze echt van mij hield.
Maar heeft net als in jouw geval ook hoop beschadigingen op gelopen in haar leven zoals agressieve stiefvaders en exen waardoor ze vaak wegliep.
Ook liep het tussen haar zoon en mij steeds slechter, zeker nadat we zijn gaan samen wonen.
Ik snap ook wel dat het daarom voor haar niet meer ging en kan haar keuze ook begrijpen.
Het doet erg pijn dit op te schrijven en voel me nu erg egoïstisch, zit weer te janken.
Ik mis haar alleen zo erg, het doet zo'n pijn, die boosheid is alleen maar om mijn verdriet wat zo groot is te onderdrukken.
Ik hoop ook dat ze gelukkig wordt, dan maar met iemand anders.
omdat ik ook nog steeds van haar hou.

Roel.

afbeelding van principessa

Dat is mooi Roel. Mijn

Dat is mooi Roel. Mijn therapeut zegt dat doordat je boos bent je minder kans hebt op depressie. Ik voelde me in het begin helemaal niet boos op mijn ex was alles aan het vergoeden, maar ik werd steeds downer. Nu ik mijn boosheid eruit laat heb ik daar geen last meer van.

Egoistisch is het niet, jij wilde met haar verder, maar mede doordat het met haar zoon niet ging is het fout gegaan. Je droom is in duigen gevallen mag je daar alsjeblief verdrietig om zijn. Wees niet zo streng voor jezelf.

afbeelding van Roel1200

@Principessa

Dank je voor je antwoord Principessa, geeft me weer wat rust.
Mijn droom is inderdaad in duigen gevallen, precies op de manier zoals jij het omschrijft.
Zal proberen wat milder voor mijzelf te zijn.
Hopende op een nieuwe droom, misschien in 2010, ook voor jou.
Groet,
Roel.