2011

afbeelding van Gast

2011 is bijna ten einde, een jaar vol met voor mij vele gebeurtenissen, zoals je kunt lezen in mn blogs
Zoals een hyves-vriendin al schreef, k ben aan het pakken, niet om op vakantie te gaan, maar om de leuke herrinneringen, maar ook andere dingen mee te nemen het nieuwe jaar in en de vervelende achter te laten in het jaar 2011. Dat ga ik ook maar eens doen!
Achter laat ik het verdriet om vele dingen,mijn ex en zijn familie, de "vrienden"die dachten te moeten kiezen, de leugens het bedrog en de pijn, die wil ik ook niet mee. Zou ze terug kunnen sturen........maar nee dit gun ik echt niemand.
Belangrijk is wat ik mee ga nemen, natuurlijk mijn lieve kids en hun vriendje en viendinnetje, mijn nieuwe liefde, bij wie ik me zo goed voel en me zoveel meer geeft, ook mijn overgebleven familieleden, die er voor me waren en heeeeel veeeeel nieuwe vrienden. Ook neem ik mee wat ik allemaal geleerd heb en hoe sterk ik ben gebleken al die maanden. Ik sluit 2011 af met een wensballon (ik weet dat dat eigenlijk niet mag ) alleen stuur ik niet mijn wensen de lucht in, ik heb alles, maar alle vervelende dingen die zijn geweest en niet meer terug hoeven komen.
Dus dag 2011 en welkom 2012

afbeelding van JoyAndPain

Mooi geschreven Lieve.....en

Mooi geschreven Lieve.....en ik hoop dat 2012 je veel liefde gaat brengen!