2012

afbeelding van Moerbei

2012

Een jaar van rauw ldvd. Verscheurdheid, intens missen en verlangen, op mezelf teruggeworpen en me daarin af en toe zeer incompetent voelen. Niet altijd even sterk op eigen benen zonder iemand om tegenaan te leunen. Op haar acht-en-dertigste af en toe nog steeds een heel groot bang meisje die niets anders wilde dan wegkruipen in de armen van haar (ex)lief en schuilen.

2012

Een jaar van rivieren aan tranen. Nachten van draaien. Weken van onrust. Weekenden van ik-blijf-in-bed-totdat-dit-allemaal-overgewaaid-is. Momenten van harde terugval. Af en toe pijnlijke intimiteit met de ex (want tja we moeten het onszelf ook niet té gemakkelijk maken, he?).

2012

Ondanks het niet onafhankelijk voelen, niet competent voelen in mijn uppie, veelvuldige incompleetzijn ervaren in Maart ontslag genomen bij mijn vorige werkgever (na 5 jaar dienstverband!) en een nieuwe baan geaccepteerd!

2012

Gisteren tijdens het kerstfeest on stage gevraagd door de directeur en een certificaat overhandigd gekregen voor 'Employee of the year 2012'.
Ik heb het verdorie (ondanks de gevoelens van mijn ik-kan-het-niet-alleen) toch echt waanzinnig goed gedaan! Glimlach
En ja...ook nu...weemoed...omdat ik mijn mijlpaal niet met ex kan vieren en hem hierin mis. Ja, toch, nog steeds wil dat hij trots op me is.

2012

Het jaar dat ik het midden in alle turmoil voor elkaar kreeg om te stoppen met roken! Al bijna 5 maanden clean en dat voelt heerlijk!

2012

Het jaar dat ik Yoga herontdekte. Een oude passie die me nu weer zoveel brengt.

2012

Weer voorzichtig (niet met succes) daten waarbij ik ervaar dat ik iets voorzichtiger ben, iets selectiever en het wat rustiger aanpak. En dat is prima. Ik mag best een beetje voorzichtig met mezelf omspringen.

2012

Een jaar van intens verdriet maar ook een jaar van groei. Een jaar van loslaten en het bijkomende verdriet te durven ervaren. Een jaar van kleine en grote stapjes. Een jaar van verdriet maar ook van vreugde. Een jaar van prioriteiten stellen. Een jaar van verwachtingen laten gaan. Een jaar van keihard werken. Een jaar van heel veel nieuwe mensen ontmoeten. Een jaar van weer alleen op vakantie (Fijn maar ook AU!). Een jaar van heel hard vallen maar altijd weer opstaan.

Een jaar waarin volgens de wet van Murphy ontzettend veel stukging (relatie, koelkast, auto, boekenkast, bank, vaatwasser, telefoon, gaskachel) maar daardoor ook tot veel vernieuwing en verfrissing heeft gezorgd!

2012

Mijn jaar! Mijn rollercoaster, au au au, vernieuwende, uit-de-as-herrijst-de-phoenix, onafhankelijke, unieke jaar!

2013
Ik hoop een jaar van nieuwe wensen, nieuwe mensen, iets meer play naast het harde werken (vooral meer fun fun fun), gezondheid in lijf en leden voor mezelf en mijn familie en geliefden, Loslaten met de grote L, zelfacceptatie, harmonie en vooral zelf-liefde. Dan volgt de rest vanzelf.

Wens jullie allen hetzelfde toe. Sterkte in deze pittige dagen!!!

afbeelding van Wende

Wat mooi :-)

Wat mooi en inspirerend om op deze manier terug te kijken op 2012!
Vooral de tegenstellingen herken ik zo, gevoel dat er zoveel tegen zat en tegelijkertijd zoveel hoogtepunten.
En ook het grote compliment voor jezelf, dat er zoveel wel gelukt door jou doorzettingsvermogen, je kwaliteiten en je optimisme!!!

Toevallig benoemde mijn zus dit ook gister, ook ik heb een jaar achter de rug met veel tegenslagen maar ook veel hoogtepunten & stoere keuzes!

Veel geluk, liefde voor 2013,
Wende

afbeelding van JA

2012

Wat een prachtig verhaal Moerbei, ik heb er tranen van in mijn ogen!
Ik wens je voor 2013 een prachtig jaar, ga door op dit pad, zo te lezen ben je al een heel eind op weg en daar mag je enorm trots op zijn! Liefs JA

afbeelding van Hetlevenismooi

@Moerbei

Mooi omgeschreven lieve Moerbei je terugblik van 2012!

Vreselijk pijnlijk jaar 2012. Je mag trots op jezelf zijn wat je ook hebt bereikt in 2012. Ik wens jou alle moois en geluk toe in 2013 heb je verdiend lieverd. En ook voor jou sterkte in deze pittige dagen!!!

Misschien komen we elkaar nog tegen zo in het centrum, in ons gezellige Amsterdam.Glimlach
Veel plezier ga maar lekker genieten ook, lekker harinkje eten.Knipoog Ga ik nu lekker doen, dikke kus.

afbeelding van Jans1

goed

Goed om te lezen hoe je het hebt verwoord en mijn complimenten!! Ik haal er weer moed uit voor me zelf!!!

Jij ook sterkte deze feestdagen!

Liefs Janny