2013 en doe gewoon een flinke stap terug

afbeelding van mismijnex

Ik heb me niet kunnen inhouden. Facebook en hyves; de foto's spreken voor zich.
Hij ziet er ook leuker uit dan ik.
2013, ik kies voor pijn, zoek je op op internet voor bevestiging van wat ik al wist. Maar ze kondigt het ook echt aan. Dit is hem....dat deed ze bij ons niet. Ik was er een voor tussendoor.
Dat ik pijn zo opzoek in het begin van het nieuwe jaar. Wat ben ik een eikel.
En ik maar hopen op haar en me zorgen maken om haar.
En nog steeds van die niet realistische gedachten. Ze gaat me wel missen als ze echt wat beter kijkt.
Dus niet.
Waarom staan onze foto's er nog? Kan ze die niet verwijderen?

Ben ik de enige die zulke stomme dingen doet?

afbeelding van Hanske27

Eikel?

Natuurlijk ben je geen eikel!! Is een redelijk logische reactie. Echter, je hebt er alleen jezelf mee!! En haal jezelf niet zo naar beneden!! Zoals ze altijd zeggen, alleen de leuke, vrolijke dingen worden op de social media geplaatst. En anders dan ze doen vermoeden, de exen denken echt nog wel aan je, al kan missen hiervoor wel een groot woord zijn.

Dus voor nu.... Zoek het niet op!!! En werk aan jezelf (vertrouwen)!!

Komt echt goed!!

Groetjes Hans

afbeelding van Loreley

Ex mist ons ook

Als het enige troost kan zijn, je ex mist jou ook (tenzij je haar natuurlijk gedurende jaren hebt afgeslagen ofzo Knipoog ). Zelfs al zitten ze in een nieuwe relatie, dan nog missen ze je ergens. Ze zullen na verloop van tijd beseffen dat het allemaal zo slecht niet was en het gras niet altijd groener is aan de andere kant. Tegen die tijd ben JIJ verder, en zij vaak ook, maar soms ook niet Knipoog

Het is een erg schrale troost ik weet het.

Het doet vooral pijn dat zij verder gaan (zijn?) en wij hier eenzaam achterblijven. We voelen ons zelfs een beetje vernederd, zeker als het allemaal erg snel gegaan is in zijn/haar nieuwe relatie. Maar het zij zo. We moeten onze exen alle geluk toewensen (hoewel we dat op dit moment misschien niet voor de volle 100 % menen, later menen we dat wel als we verder zijn in ons verwerkingsproces en dan zullen we FIER zijn op onszelf!).

Onthoud ook dit: At the end of the road there's always a winner, and most of the time it's the underdog and/or the one who suffered the most!