3 jaar en dan over :'(

afbeelding van heaven

Hallo allemaal,

Ik ben een jonge van 20 jaar en mijn exvriendin (18) heeft het 2 dagen terug uitgemaakt na een relatie van 3 jaar.

Ik wil vertellen dat het al een keer eerder 1 maand is uitgeweest maar nadat we even weinig contact hadden hebben we toch weer afgesproken om samen bij mij thuis een film te gaan kijken. Halvewegen de film zoende we (en meer) en van het een komt het ander we waren weer bij elkaar terug...

Nu 5 maanden later is het weer uitgegaan. Dit is allemaal mijn schuld geweest want we zouden het rustig aan doen, en op tenduur vielen we weer in het oude patroon. Ik was een klootzak die niemand anders kon accepteren om wie ze waren dit deed ik bij haar ook niet, ook al bedoelde ik het anders. Ik besloot voor mezelf om te veranderen en dit heb ik ook gedaan. Ik heb voor haar een mooi paar schoenen gekocht (voor haar een object voor mij een doorbraak van een psychische barriere) en 2 ringen laten graveren voor ons. Dit was 1 week geleden.
Ze accepteerde ze en voor het eerst in tijden zei ze weer "ik hou van je". Hierdoor kreeg ik hoop in dat het weer beter ging worden tussen ons.

Nu heeft ze het uitgemaakt en ze zei het volgende: "lieve schat ik hou ontzettend veel van je maar doordat je zo anders was als toen ik je heb leren kennen haat ik je net zoveel" Ik wil niet meer verder zo.

Ik weet nu echt niet meer wat ik moet doen om het weer goed te maken, Ik zie haar nog heel veel in de toekomst omdat zij de zangeres uit mijn band is en omdat ik samen met haar iedere zaterdag scouting draai.

Kan iemand mij advies geven over hoe ik het weer kan goedmaken!!! Moet ik mezelf blijven en haar weer opnieuw verliefd proberen te maken? of moet ik het accepteren en vergeten.

IK HOU NOG ZOVEEL VAN HAAR EN DACHT DAT IK HET JUIS NU GOED DEED!!!

alvast bedankt,

Een gebroken hart van Heaven

afbeelding van mike_r

Probeer het los te laten

Probeer het los te laten heaven, dat is mijn wrange advies....Als een meid niet meer wil, zou je bij wijze van spreken water kunnen laten branden het zal niet baten. Dat is wat ik zelf heb meegemaakt en heb gezien bij anderen. Misschien ooit in de toekomst, maar ga daar maar niet vanuit. Veel sterkte Mike

afbeelding van Lessie

loslaten

dat is wel moeilijk als je de persoon nog steeds ziet. Zeker in een band waar ook anderen bij betrokken zijn. Een moeilijke situatie, sterkte!