<33 broken heart !!

afbeelding van DarkKimy

ik was heel gelukkig met mn lief en ik dacht dat hij ook wel gelukkig was met mij... maar daar denk ik nu helemaal anders over... Verdrietig:(
we zagen elkaar mss maar 2 a 3 keer op deweek veel te weinig dus !!
een vriend van me speelt bij hem in de zelfde voetbal ploeg, hij had gehoort dat mn lief zei dat ik zn reserve was !! :s toen ze mij dat vertelde heb ik mn fiets gepakt en weg gefietst maar mn vrienden hielde me tege omdat ze wisten dat ik stomme dinge ging doen... het zou dan niet de 1ste keer geweest zijn... Dan zeide ze recht in mn gezicht kim hij ziet u nie graag. ik ben in tranen uit geschote en dor mn knieen gezakt... na de match kwam hij naar mij en deed gewoon alsof er niets aan de hand was, ik zei hem kom we moete een klappe... en zonderde ons efkes af... ik vroeg hem of 't waar was wa 'k had gehoord en hij zei : nee echt nie , da's totaal nie waar ik zweer het , tsss, wie heeft da nu weer gezegt en al... toen geloofde ik hem... maar nu had zn ex contact op genomen met me , eerst hate wij elkaar super we konde elkaar nie uit staan !! toen hadde we besloten alles eens voor een en voor goe uit te praten dat?Ç¬ß deden we dan ook ... iedreen zei da 'k nie nor da mens moest luistere en da 'k naif ben en al !

toen we best wel goede vriende waren gewrode heeft ze mij iets gezegt over mn lief dat ik wel had voelen aan komen...
hij had haar wel met 10 verschillende meiskes bedrogen en bij hem blijft het niet alleen bij kussen... Ze heeft verschillende pogingen onder gaan om het uit te make maar het lukte gewoon niet , die gast mannipuleert u gwn zo hart da ge da nie kunt ! en dat heb 'k nu zelf ook onder vonden... Verdrietig

hij had me al zeker 2 keer bedrogen waar ik bewijzen van had en nog altijd heb... met zn ex dan nog dat meiske heeft me het zelf gezegt ze voelt haar er nu heel rot over!! maar ze vond ik ik het moest weten nu heeft ze in gezien dat ze dat nooit had mogen doen !

ik stuurde hem dan om te vragen of het waar was en hij smste trg : maak het dan uit hé ! ze maken het allemaal veel erger ! ik ben het beu, ik trek er mij allemaal iets meer van aan!!
toen ik dat leesde voelde ik me echt slecht! ik voelde me zo gebruikt!

een dan later op msn zeiden we dan hou zit da nu en hij zei dan zo van als gij het nie uit maakt doe ik het wel! waarop ik anwoorde : ow voorwa da ??!! hij antswoorde daar op : ik moet geen lief hebben dat me niets geloofd en zich laat beinvloeden door anderen! dan dacht ik tuurlijk nie want daar kunde u spellekes nie meer uit steke! dan hebben we besloten dat 't zo nie meer verder kon... hij zei tegn mij da 'k geen domme dingen mag doen en dat ik me sterk moet houden waarop ik antwoorde 'k zal maar probere zeker... toen zei ik tege hem gij ook é waarop hij doodwel antwoorde : NP ---> NO PROBLEM !! da vin ik echt grof!

die nacht heb ik geen oog dicht gdaan al die mooie beloften zoals : u and me for ever and evaaah ! I'll never leave you , niemand komt tusse ons , ik zie je graag en dat zal nooit veranderen... ge kent da wel ... wa had ik die gast nu misdaan niet !!
ik zie hem na dit alles nog altijd dood graag ik zal alles doen wat hij vraagt als ik hem daarmee kan veranderen hij is gwn nog een puber en een player...

afbeelding van Woeter

Players...

Hoi Kimmy,

Toevallig heb ik afgelopen zaterdag zo iemand als jouw vriendje leren kennen, een vriend van m'n neef. Een echte die-hard player dus. Hij vertelde vrolijk dat ie een vriendin had, al 4 maanden. Hij had 2 maanden geprobeerd van de meisjes af te blijven maar toen lukte het 'm niet meer. Van dat soort jongens raakt de honger nooit gestild. M'n neef vertelde dat hij iedere week wel een ander meisje had. Op die avond zelfs nog. Zulke mensen zullen ook niet veranderen zonder proffesionele hulp. Van mn neef hoorde ik dat z'n ouders ook vroeg uit elkaar waren gegaan ook ivm overspel en weet ik wat voor narigheid. Bij dat soort mensen zit er heel diep gewoon iets mis. Ik kan je dus aanraden om het niet meer met hem te proberen.

Sterkte!

afbeelding van jay

Players... II

Hmm ik zie vaak in die salsa tent waar Dani?ɬ´lle zo graag komt een en al gladde mannen, en het stomme is:
Dat is waar die meiden voor gaan!
Ook al weten ze het dat het "foute" mannen zijn, dan draaien ze het om: " Nee! het zijn mannen met fouten"

En ik kan niet zeggen dat ze erin trappen, want dat zou betekenen dat ze het vantevoren niet weten.
Maar ze weten het, en gaan er toch voor.
Blijkbaar hebben ze een aantrekkingskracht omdat ze veel vrouwen kunnen/willen krijgen.

En dat soort mannen zul je dus ook nooit met LDVD zien, want die hebben na de 1 zo weer een ander, compleet zonder gevoel, met maar 1 doel...

afbeelding van loulou

Kers op de taart

Mijn ex-vriend was ook zo iemand, bijna 40 jaar en nog steeds willen ze hun pleziertjes, thuis het veilige nestje, en daarbuiten de kers op de taart.