6 x gelogen

afbeelding van Lostwithoutyou

Ik ben nieuw op deze site, maar door deze site ben ik mij gaan realiseren dat er meer mensen zijn die hetzelfde voelen als ik. Ik voel me zo klote. Ik heb het verpest. Hij wil me niet meer..Zn vrienden wel maar hij niet. Ik vind het echt niet leuk. Ik ben stom geweest dat weet ik..maar ik heb er zo'n spijt van, ik voelde me gevangen vreemd gevoel enz. en daardoor ging ik vreemde dingen doen zoals hem smse dat het over was tussen ons..tot 3x toe !!! En nu is die zo boos dat hij niet meer met me wild praten of verder met mij wil. Ik mis hem elke dag..Alle herinneringen komen terug. Ik vind het vreselijk...Ik hou echt van hem. Ik denk ieder moment van de dag aan hem. Maar hij zegt iedere keer iets anders. De eerste keer wilde hij geen ruzie meer, de tweede keer dat hij nog met me praatte zei hij dat ik nog kans maakte als ik mijn best deed..En de derde keer zei hij dat hij zich niet kon binden. De vierde keer had hij teveel problemen en de vijfde keer hield hij niet meer van me en was alles over. De laatste keer zei hij dat het beter was zo. Eikel..Hij zegt maar wat..Volgens mij haat hij me echt.Ik voel me echt zo beroerd...Ik weet het niet meer Verdrietig wat moet ik doen..ik wil hem terug!

afbeelding van dying without you...

als je hem terug wil

dying without you...
Moet je hem met rust laten. Laat hem niet merken hoe graag je hem terug wil, dat is echt het domste wat je kan doen.
Als hij ook echt van jou houdt zal hij zich vanzelf af gaan vragen waarom hij niets meer van je hoort en uit zichzelf contact met jou opnemen.
sterkte!

afbeelding van Lostwithoutyou

het probleem is dat ik daar z

het probleem is dat ik daar zo bang voor ben. Hij is zo in zichzelf dat hij nooit zal toegeven! echt nooit..Hij is zo eigenwijs en propt alles op. Ik hoorde van een vriend dat hij zich ook rot voelt maar het allemaal opropt en dan heel hard gaat feesten..

afbeelding van steenbok

ik denk, dat wanneer je hem e

ik denk, dat wanneer je hem echt terug wil, je hem nu met rust moet laten. Hij voelt zich ook rot en is misschein (terecht) boos op jou. Laat dat gevoel eerst overgaan en ik hoop dat hij dan nog genoeg liefde voor je voelt om terug kontakt met je op te nemen.

afbeelding van Lostwithoutyou

Hallo bachelor heeel erg

Hallo bachelor

heeel erg bedankt voor je advies. Vind het echt super dat iedereen elkaar zo steunt. Ik ben al begonnen met de brief!!! Heel erg bedankt