a

afbeelding van Gast

a

afbeelding van bjm

@des

he man, op de eerste plaats heel veel sterkte
je gevoel is heel logisch, je zegt dat je haar vertrouwt met alles dat je hebt, maar in werkelijkheid ben je bang te verliezen wat je graag wil, haar passie, haar liefde, haar nabijheid, haar steun, haar begrip
je waardeert haar eerlijkheid, maar je bent onzeker geworden over wat er is gebeurd, eigenlijk ben je door je angst te verliezen diep in je binnenste geraakt.
nu kun je 2 dingen doen : leven in het verleden....met deze angst....en haar daarmee dus wegzenden

of accepteren dat het gebeurd is en er achter te komen wat er gebeurd is......en daar vervolgens kracht uit putten voor de toekomst en te bouwen aan een nog veel krachtigere situatie !

waarschijnlijk heb je daar hulp bij nodig om er samen verder uit te komen.
naar mijn mening is die leraar helemaal niet interessant. die is een voorbijganger. hij is in beeld gekomen omdat zij wat mist in jullie relatie. hij is kennelijk iemand die haar weet te charmeren, die haar aandacht geeft, die haar de mogelijkheid geeft even te ontvluchten aan de realiteit, die haar spanning geeft, die haar de hele wereld aan laat kunnen.

zij geeft aan bij jou te willen blijven, waarschijnlijk vanwege de rust en veiligheid die jij haar biedt, het onderdak, de kinderen, omdat zij om jou geeft en van je houdt

tegelijk geeft zij ook aan van hem te houden, waarschijnlijk is de kans groot dat zij wat de leraar betreft liefde en lust verward. dat is een periode die zo'n 6 tot 9 maanden kan aanhouden, een moeilijke periode voor jou en voor haar. als zij bij jou is wil zij bij hem zijn, dat kan wat leiden tot boosheid, tot chagrijn, tot verdriet, weet niet of jij zoiets bij haar merkt

als een keuze gemaakt is dan kunnen er ook wat depressie achtige verschijnselen ontstaan. hij laat haar op dit moment drijven.

als je met haar verder wilt gaan dan is het aan jou om die rol over te nemen. dat kun je mi alleen bereiken door haar haar eigen stappen te laten nemen. laat haar los, het toppunt van liefde geven. los in die zin dat je niet de bodem er onder uit laat knallen, maar haar die veiligheid blijft geven. laat haar zien dat je haar waardeert, dat zij eerlijk is geweest. en mocht blijken dat dat niet zo is..vergeef dan.......wees boos, maar in woorden, wees verdrietig, maar smeek niet, wees onafhankelijk en ga door, zorg voor je kinderen en doe net zoals je deed toen jij haar voor het eerst tegen kwam voor dat jullie een relatie hadden

geef haar de aandacht die zij vraagt, bel haar af en toe eens, praat over alles, maar niet over relatie, niet over toekomst..tenzij zij dat zelf aangeeft. luister met begrip, met empathie en pas op voor stelligheden en verwijten. niet beginnen met jij doet dit of dit....probeer op een positieve manier te praten in plaats van op een negatieve manier.
haar eerlijkheid dien je te waarderen.........je mag best je eigen gevoel eens opschrijven, je zult zien dat je in 2 strijd bent.

ik wil met hem praten, maar doe het niet want
ik hou van haar, maar ik ben boos / verdrietig / teleurgesteld want
etc etc etc

hoewel al je redenaties logisch zijn, is zij het die het proces wil bepalen. jij wilt controle. welnu die controle is er niet. zij is het die bepaalt. je kunt hoogstens aan haar jouw gevoel duidelijk maken. dus bijvoorbeeld : ik waardeer je eerlijkheid heel erg. ik ben heel erg blij dat je mij in vertrouwen hebt genomen. ik wil je vragen mij aan te geven wat mist in onze relatie ? ik persoonlijk mis het warme contact dat wij hadden in het begin. ik zou je graag willen steunen in het proces waar je nu door heen gaat, maar ik weet niet zo goed hoe ik dat moet doen. zou jij mij aan kunnen geven wat ik kan doen om je daarbij te helpen ?
ik kan alleen maar zeggen dat ik heel veel van je hou en dat ik elke beslissing die je neemt zal accepteren. hoewel het voor mij op dit moment een pijnlijk proces is. ik wil zo graag dat jij gelukkig bent. ik wil jou zo graag gelukkig maken. ik heb het idee dat ik ergens wat steken heb laten vallen, waardoor jij aandacht tekort bent gekomen. zou jij mij wat meer kunnen vertellen daarover ?

ik denk dat het heel goed is dat zij belt waar jij bij bent. zij voelt zich veilig bij jou. dat het pijnlijk is voor jou dat snap ik , maar nu weet je wel precies wat er is. dat is heel wat beter dan stiekem toch ? wat ga je dan wel niet allemaal invullen ? welke boosheid komt er dan allemaal boven ?

slechts in 1,5 % van alle gevallen kiest de man voor de 2 e vrouw , kortom de kans is heel erg groot dat hij niet voor haar kiest !

je zegt dat je niet met hem mag spreken. weet je dat moet je aan haar vragen of zij het goed vind dat jij hem belt. als zij accoord is is dat goed. als zij niet accoord gaat dan heb je dat te accepteren. dwing haar niet , wordt niet boos, maar doe wat je goed dunkt en bespreek waarom je met hem wilt praten !

ik heb destijds tegen mijn vrouw gezegd dat ik hem wilde bellen om hem een vraag te stellen. haar minnaar zei nl steeds dat hij misschien met haar verder wilde. ik heb toen gezegd geef mij 5 minuten om die man in zijn ogen te kijken. ik wil hem 3 vragen stellen. daarna weet ik het antwoord of hij met jou verder wil of niet. ik ga echter geen dingen doen die jij niet wilt. reden dat ik jou vraag of ik met hem contact mag hebben.
toen kwam al snel het antwoord dat zij dat niet wilde, want dat had zij met hem afgesproken.........uiteindelijk heb ik van haar toch zijn nummer gekregen.....maar toen had ik hem allang gesproken.....en wist ik al dat hij haar gewoon gebruikte.....en zelf een vriendin had waarbij hij niet weg wilde gaan.

groetjes en heel veel sterkte !
verander niet de ander, maar verander je zelf !
zoek wat zij zoekt als jij wilt krijgen wat jij zoekt !
bjm

afbeelding van MisterXXX

Gast (of verwijderd)

Citaat:

Gast (of verwijderd)

Wat is dit voor gekkigheid?
Eerst een heel blog geschreven, waar BJM op reageert.
En binnen een uur is het blog inclusief auteur verwijderd?!