'Aardig'

afbeelding van Gast

Ik ben zo'n iemand die er is voor zijn dierbaren. Een bron van steun voor iedereen...ook al zeg ik het niet graag...Ik ben zo'n oprecht aardige jongen.

Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat vrouwen mijn intenties argwanen als ik verliefd op ze wordt. Gezien ik sowieso aardig ben voor mijn dierbaren..heb ik het gevoel dat de combinatie van aardig zijn en verliefd zijn een bepaalde argwaan opwekt bij vrouwen.

Ik denk dat dit de voornaamste reden is waarom mijn ex bij me is weggegaan...we begonnen net echt lichamelijk naar elkaar te groeien en ik stond op het punt om mijn maagdelijkheid voor haar opofferen...en precies dan dumpte ze me...met vage redenen.. Sinds ik mij dit gister realiseer begint ik te denken dat ze aan mijn oprechtheid twijfelde en dacht dat ik zo'n 'Nice Guy TM' was...iemand die aardig doet om met iemand in bed te duiken.

Dit zet mij heel erg aan het denken en twijfelen...Zorgt mijn aardige natuur misschien dat vrouwen aan mijn intenties twijfelen?

Als dat zo is...ben ik bang dat ik misschien alleen moet blijven, want ik wil die jongen zijn die er is voor zijn dierbaren. Als ik moet kiezen blijf ik liever hoe ik ben en alleen dan een klootzak met de liefde van zijn leven.

Ik ben trouwens een jongen van 21. Ik zie er niet echt spetterend uit ofzo, maar door het veranderen van mijn haar zie ik er al een stuk beter uit. Ik denk soms stiekem zelfs van: Wie is die leuke jongen...zon spiegelmomentje, is toch niet vreemd Tong

Wat ik eigenlijk wil weten...wat vinden jullie? Ik voel me momenteel namelijk onzeker, ook al geef ik dat niet graag toe. :S

afbeelding van ikhebhulpnodig1

@ Pindarotsje

Om eerlijk te zijn vind ik het leuk om dit bericht te lezen! Ik herken mezelf erin, ik ben ook iemand die geen vlieg kwaad kan doen, heb nooit ruzie, wil altijd het beste met iedereen voor hebben... Als jij gaat veranderen in een "klootzak" dan vind je niet de liefde van je leven want je bent dan namelijk jezelf niet, dus die keuze moet je niet een op tafel leggen in mijn opinie. Ik ben zelf ook 21, geen maagd meer dan maar ben ook nog maar met 2 meisjes naar bed geweest. Ik had met genoeg meisjes het bed kunnen delen, maar ik heb daar geen behoefte aan! Zoals je jezelf beschrijft lijkt het mij dat jij ook niet de persoon bent die zomaar het bed in duikt met iemand... Vooral niet doen dan en laat het gewoon op je afkomen, er zit geen haast achter! Goed dat je je spiegelmomentjes hebt trouwens! Dat geeft zelfvertrouwen aan! Wees niet bang, ik voel me ook redelijk onzeker, komt door mijn werk want dat vergt veel eisen namelijk!! Je bent niet alleen Knipoog

afbeelding van Pindarotsje

P.S.:

Ik heb naar aanleiding van alles vrienden via fb gevraagd wat zij ervan vinden..Ze antwoorden vooral met dat het hun schuld is als mijn aardigheid verkeerd geïnterpreteerd wordt door vrouwen (zoals mijn ex) en dat ik een oprecht aardige jongen ben.

Ik ben blij met die reacties van hun en het bevestigt ook dat mijn aardigheid dus de reden is waarom mijn ex mij plotseling verliet en dat vrouwen waar ik verliefd op wordt zo'n argwaan van mij hebben.

Ik wil en ga niet mijn aardige zelf opofferen om iemand anders vertrouwensproblemen te moeten compenseren, maar ergens snap ik ook wel dat veel mensen die hebben....gezien een groot deel van de 'aardige jongens' bijbedoelingen hebben. :S