Advies

afbeelding van PoemLover

Ik heb ff advies nodig.

Ik flirt de laatste tijd een beetje met een vrouw die ik erg aantrekkelijk vind. Zij flirt ook met mij een beetje. Ik weet echter haar bedoelingen niet. Op Facebook staat dat ze een relatie heeft. Of dat ook zo is, weet ik (nog) niet.

Ik begin steeds meer gevoelens voor haar te ontwikkelen. We ontmoeten elkaar op een bijeenkomst om de week.

We klikken ook enorm wat betreft interesses. Maar het zou kunnen dat ze gewoon uitzonderlijk aardig tegen me doet. Ze heeft immers een relatie?

Wat is het beste om te doen?

afbeelding van Nientjuh1

Poem

Ten eerste moet je niet alles geloven wat op fb staat. Sommige mensen hebben standaard "in een relatie" aanstaan op fb zodat ze geen reclame krijgen over datingsites. Dat gezegd hebbende. Vraag het gewoon. Dan weet je meteen wat dat geflirt betekend. Als ze een relatie heeft kan het gewoon onschuldig flirten zijn. Wat je zegt, uitzonderlijk aardig doen, omdat ze je ook echt heel aardig en leuk vind.
Als ze geen relatie heeft kan je wat verder gaan met flirten.

afbeelding van Hetlevenismooi

Hoi PoemLover,

Ja, zou kunnen PoemLover.
Vraag het haar?

afbeelding van PoemLover

@Nientjuh, Hetlevenismooi

Ja, dat wou ik ook vragen, maar ik vrees ervoor dat, als zij een relatie heeft, ik haar indirect beschuldig van ongeoorloofd flirten.

afbeelding van Hetlevenismooi

PoemLover

Het is niet onbeleefd als het vraagt.
Je weet gelijk dan wat je te doen staat.
Hooguit zou je te horen kunnen krijgen, het staat toch op mijn Facebook. Grijns
Ik zou er nu wel vanuit gaan dat het een relatie is.
Als je doorgaat met flirten, wist je dat toch van een relatie?
Het staat er.

afbeelding van PoemLover

@Hetlevenismooi

Ik heb het deze week gezien van die relatie. Maar ik heb wel gevoelens voor haar, en die kan ik niet verbergen, en zij doet zo aardig. Ik wil ook niet ineens van steen zijn.

afbeelding van Hetlevenismooi

PoemLover

Jij bent zeker niet van steen.
Maar wel met je verstand denken is er nog.
Of is het al kijken door een rose bril? Glimlach
Ik zou echt wel mijn reserves behouden.
Als je het vraagt, weet je het zeker.
Op de chat, als jullie in een gesprek zitten?

afbeelding van Nientjuh1

Poem

Ik zou ook niet heel direct vragen "heb je een relatie?". Dat komt inderdaad niet echt goed over. Of tenminste, dan weet ze meteen dat je flirt voor meer dan alleen onschuldig flirten. Ik weet het niet, vind het lastig. Ik heb nooit in zo'n situatie gezeten. Maar het is wel beter dat je het weet, of ze nou een relatie heeft of niet. Dan zie je daarna wel weer verder.

afbeelding van PoemLover

@Nientjuh

Ik ben van mezelf tamelijk direct, maar niet iedereen vind dat leuk natuurlijk. Wat ik ook zou kunnen doen is afstand houden tot ik het vanzelf te weten kom. Ik denk dat als ik mijn gevoelens niet kan verbergen, en ze heeft wel een relatie, ze vanzelf van haar kant afstand neemt.

afbeelding van PoemLover

FB

Ik kan me haast niet voorstellen dat ze geen relatie heeft. Er zullen veel mannen zijn die op haar vallen! Het kan de besten overkomen natuurlijk. Nu heb ik dan toch even wat meer haar pagina doorgenomen, en er is wel heel soms een man zichtbaar die regelmatig terugkomt, maar echt vaak is het niet.

Ik ben een beetje verbaasd dat ik zulke sterke gevoelens voor haar heb ineens.

afbeelding van Hetlevenismooi

Vrijgezellig

Je kunt je aangetrokken voelen tot iemand. Glimlach
Ik zou niet meer gaan flirten.
Totdat je ga het zeker weet.

Als ik op een datingsite al een licht vermoeden heb dat degene in een relatie zit vraag ik dat gelijk als ik aan het chatten ben. Is het zo dan kap ik het gelijk af. Ik ga daar niet mee door.

afbeelding van Nientjuh1

Jep

Dat doe ik ook. Niet alleen op dating sites, ook als ik tijdens uitgaan of waar dan ook een leuke man tegenkom. Meteen vragen, voor je ook maar begint met flirten. Maar daar is het voor jou een beetje laat voor, want je bent al aan het flirten. Afwachten tot je er vanzelf achter komt raad ik je af. Zo kunnen de gevoelens en het verlangen alleen maar erger worden. Vraag het gewoon. Desnoods direct als je niet weet hoe je het anders kan doen. Voor jou is het beter als je het gewoon weet.

afbeelding van PoemLover

Flirt

Ik geloof eigenlijk dat ze hetzij niet flirt (dat ik dat erin zie, maar het dat niet is), hetzij dat ze geen relatie heeft en ik denk het eerste.

afbeelding van PoemLover

Vlinders

Ik kan nooit zo goed onderscheid maken tussen de schoonheid van een vrouw (innerlijk en uiterlijk) en mijn gevoelens voor haar, dat wil zeggen: ik denk dat ik er altijd meer van moet maken omdat het zo goed voelt om met haar om te gaan. Ik ben een vrouwenman. Daarentegen ben ik sociaal erg slecht met vrouwen.

Ik ontdek na enig zelfonderzoek dat het bij deze vrouw waarschijnlijk meer vlinders zijn van mijn kant dan iets anders of vlinders van haar kant.

afbeelding van Nientjuh1

Poem

Alles wat je zegt kan natuurlijk, jij kent jezelf het beste. Maar dan nog kan je het toch gewoon vragen? Als je leuk contact hebt met iemand is dat toch een normale vraag? Of het nou een vrouw is die je leuk vind of een goede mannelijke vriend. Het is een normale vraag. En je toont interesse. Dat is zowiezo goed. Dat vinden mensen over het algemeen leuk.

afbeelding van waterman

Hoi PoemLover

Hahaha, grote glimlach, hier, hoor! Flirten is leuk, spannend en opwindend!!!

Geniet er van!!!! Maar probeer het licht te houden! Oneindig licht! Verwacht er niets van, maar geniet van het moment! En wordt het tijd om te praten? Dan moet je gaan praten. En daarmee wordt het een stapje serieuzer. Want dan kan er van alles misgaan. Dan kan ze al in een relatie zitten, of je afwijzen, of gewoon geen zin in je hebben. Of gewoon wel zin in je hebben. Maar dan wordt het serieus, he Knipoog

Probeer het licht te houden. Vederlicht. Superlicht. Ondraaglijk licht. En daarna, dan zie je wel weer!

Grote glimlach hoor!
Waterman

afbeelding van PoemLover

@Waterman

Lachen Spijker op zijn kop, Waterman; ik ben altijd veel te serieus, juist omdat ik het helemaal niet serieus neem (serieus? Verward ). Ik verwacht ook helemaal niets hoor! Bedankt voor je leuke bericht haha! Tong

afbeelding van waterman

PoemLover

Knipoog

Graag gedaan hoor Knipoog
Geniet van je leven!
Waterman

afbeelding van PoemLover

Kinderen

Ik denk dat ze een relatie heeft, want ze werkt, en voor haar werk moet ze het hele land door, en dat kun je niet alleen als je ook nog twee kinderen hebt van 6 en 7.

afbeelding van waterman

Hoi poem

Hoi poem,
Trek je er niet al te veel van aan he!!!! Laat je niet kisten, hoor!

En weet je, stiekem ben ik best blij voor je. Dat er andere dames blijken te zijn die voor jou een rol kunnen spelen! Dat het niet gelimiteerd blijkt tot een! Misschien helpt het die ene een beetje te relativeren. Een beetje te vergeten. Hoop ik een beetje voor je!

Hug
Waterman

afbeelding van torn

# Naschoolse opvang, opvang, etc,etc.

PoemLover schreef:

en dat kun je niet alleen als je ook nog twee kinderen hebt van 6 en 7.

Naschoolse opvang, oppasmoeder of vriendin in de buurt, oma die inspringt, co-ouderschap regeling met de vader van de kinderen die afgestemd is op haar werktijden.

Ik noem maar even naast jouw invulling dat zij al een relatie zou hebben een legio aan mogelijkheden die alleenstaande moeders tegenwoordig ter beschikking hebben om te kunnen werken

Wel zooooo 1950/60's om te denken dat een vrouw met kinderen een relatie/man zou nodig hebben om te kunnen werken (en carriere te maken).

afbeelding van PoemLover

Er komt op facebook steeds

Er komt op facebook steeds dezelfde man voorbij met dezelfde kinderen als zij ook op het plaatje staat. Dus ik weet vrijwel zeker dat dat haar vriend/man is.

Ze is gewoon ontzettend aardig en vriendelijk tegen mij. Niets anders. Knipoog

afbeelding van waterman

Hoi Poem

Heeft ze vriendinnen, waar je eens voorzichtig kunt informeren? Even vragen aan haar of ze kinderen heeft? Allemaal onschuldige vraagjes, waarmee je wel veel aan de weet kunt komen.

Soms lukt het, soms ook niet
Waterman