Advies nodig..

afbeelding van Mercedez1029

Situatie met m'n ex:

In januari was d'r iets voorgevallen, toen wilde ze al geen contact meer. Dus via een gemeenschappelijke vriendin had ze me geappt. Ze vroeg aan haar of ze m'n nummer kon geven, want die had ze niet meer.

Toen ik haar appte in maart vond ze dat het te close werd, en ze wilde geen direct contact meer. Als d'r wat was, moest ik maar confact opnemen, met een vriend van haar. Maar die z'n nummer had ik niet eens (meer).

in maart had ze die gemeenschappelijke vriendin geappt, dat ze niks meer gehoord had van mijn kant.

Dus week geleden vroeg ik aan die gemeenschappelijke vriendin, of ze haar wilde appen. Naja dat zou ze doen, want ze zei dat ze me zou helpen koste wat kost. Ik vroeg dat op een woensdag aan haar, en de maandag een week later, moest ze d'r nog steeds appen..

Maar op dat moment kwam ik d'r achter dat m'n ex me weer ontblokt had. Dus ik zei die gemeenschappelijke vriendin niet appen.

Maar ze appte (ze zei dat ik d'r gebeld had?) dus eergisteren, en toen zag ik dus dat ze me in d'r telefoon opgeslagen had onder m'n naam.

afbeelding van Mercedez1029

En ik ben ineens overal

En ik ben ineens overal ontblokt.. Ik overweeg een appje te sturen, maar ja zo wat moet ik dan sturen..

Hoop dat iemand wat weet.

afbeelding van Hetlevenismooi

@Mercedez1029

Hoi Mercedez,

Waarom overweeg je om een appje te sturen?
Het is toch uit?

afbeelding van pallie

Wat is dit voor domme vraag

Wat is dit voor domme vraag HLIM, we vragen toch ook niet aan jou waarom je steeds maar weer aan het herkouwen bent, over die ene ex van 4 jaar geleden, het is toch uit!!!

afbeelding van Hetlevenismooi

Herkouwen?

Het is herkauwen met een a.

afbeelding van pallie

hlim: jij bent perfect toch? of niet?

Ach meisje toch, moeten we even alles op een rijtje zetten, wat jij allemaal verkeerd spelt...?Pas geleden nog een mooie van jou gelezen waarin je duidelijk laat zien, waar je hart vol van is, want daar loopt je mond van over....

Citaat:

Jij bent zeker niet van steen.
Maar wel met je verstand denken is er nog. 
Of is het al kijken door een rose bril?  

rose bril? het is roZe bril, met een Z...

Maar je zal wel met een heerlijke koude rosé in je hoofd hebben gezeten, dus als je een ander aanspreekt ergens op, zorg er dan iig voor, dat je het zelf beter doet...dan pas heb je recht van spreken over een ander!  Tong

Wanneer ga je nou eindelijk eens dat zwijgen is goud toepassen?? je schijnt het maar niet te kunnen laten... Grijns

afbeelding van Hetlevenismooi

La Vie En Rose

Grijns Liefde

afbeelding van Mercedez1029

Het is inderdaad uit, maar ik

Het is inderdaad uit, maar ik snap de huidige situatie niet. Ik zit er heel erg mee in m'n maag. Vandaar dat ik hier om advies wil(de) vragen

afbeelding van Hetlevenismooi

Hallo Mercedez 1029,

Ja, natuurlijk zit je er mee in je maag, vervelend voor je!

Het gaat om jou, wat wil jij. Wil je contact na wat er gebeurd is? Daarom zeg ik het is uit en iets anders is er nu niet. Ieder zijn eigen leven, jij om jouw liefdesverdriet te verwerken, puur uit zelfbescherming. Om eroverheen te komen. Je ex gaf aan geen contact meer te willen.
Wat zal er achter zitten vraag jij je misschien af nu je niet meer geblokkeerd bent.
Het is hoe je gevoel ervoor staat. Kun je het op dit moment aan, of juist niet? Wat wil jij als je diep van binnen kijkt en krijg je dan niet weer vreselijke hoop? Het is jouw keuze, kijk naar je gevoel.
Als je denkt ja dat kan ik, kun je altijd sturen.

Had jij wel of niet per ongeluk gebeld of was dat gewoon niet zo?

Sterkte!

afbeelding van En_weer

Sorry, geen reactie op

Sorry, geen reactie op Mercedez zelf, maar op de reageerders.

Zo nu en dan bezoek ik ldvd. Gelukkig heb ik allang geen liefdesverdriet meer, maar ik heb zoveel steun gehad aan ldvd.nl en de bijzondere mensen op deze site. Soms zelfs meer dan dat ik kon krijgen van familie en vrienden.

Hoe jullie elkaar afbranden zou mij als nieuweling deze site doen overslaan en dat is zo ontzettend zonde.

Ik hoop dat jullie een manier gaan vinden om respectvol met elkaar om te gaan. Ldvd.nl is een belangrijke plek voor mensen in een donkere periode.

afbeelding van Hetlevenismooi

@En_weer

Je hebt helemaal gelijk.
Toen het hier een fijne plek was, waar iedereen zich veilig voelde, toen was er nog een Admin.

Geweldig dat je geen liefdesverdriet meer hebt!

afbeelding van En_weer

@Hetlevenismooi

Is de Admin gestopt of verdwenen?

afbeelding van Hetlevenismooi

@En_weer

Ik heb je een pb gestuurd anders zitten we dit blog nog meer vol te kladderen van Mercedez. Glimlach

afbeelding van chelle

# Gottmensch

Ik kan niet anders dan En_weer respect toeschrijven voor de beschouwende positie die zij hier inneemt, zonder zich uit te (willen) spreken wie volgens haar nu de schuldige is. Wat zij zegt is daarom van betekenis en ik begrijp volledig haar reactie.

Dat zij, uiteraard, weer meteen besprongen wordt door mevrouw 't Leven die dit soort berichtgevingen weer aangrijpt om zichzelf te profileren als Gottmensch, was te verwachten. Totale stemmingmakerij om publiekelijk te vermelden 'dat er een pb is gestuurd'. Alsof de ontvanger deze pb niet in haar mailbox terug zou kunnen vinden als het niet publiekelijk op de site vermeld wordt. En dan per PB iemand vervolgens uitgebreid en in geuren & kleuren 'bijpraten' hoe het er hier, vanuit haar inmiddels al jarenlang geconserveerd slachtofferschap, aan toegaat. Boehoe.

En dan deze:

Citaat:

"....anders zitten we dit blog nog meer vol te kladderen..."

Daar trek je je in andere blogs ook geen bips van aan, wanneer je je weer geroepen voelt om je verafgoding van je buddy weer een podium te bieden Knipoog

Altijd maar net hoe het jou uitkomt..

afbeelding van Hetlevenismooi

Admin

Er moet hier gemodereerd worden.

Je bent al zo vaak gewaarschuwd door de Admin.
Ik snap dat hij er geen zin meer in heeft.
Je gaat maar door en door, al jaren.
Je hebt geen respect voor hem.
Hoop dat hij dit leest! En naar het blog Loslaten kijkt.

afbeelding van pallie

HLIM: zuigert

Doe AUB niet zo zielig HLIM, met je admin er weer bij halen, nu het om jou en je buddy waterkerel gaat, WAAR was je met je oproep aan admin toen pallie de kanker kon krijgen, de dood in gewenst werd, de meest vreselijke dingen groepen werden over mn overleden moeder, ik een hoer was, door JOU buddys? WAAR HLIM, WAAR WAS JE ?MET JE OPROEPJE AAN ADMIN, nergens toch? t kwam je namelijk wel goed uit, t ging immers over pallie! kap met die onzin om oproepjes te plaatsen voor admin, doe aub niet zo zielig! vieze zuigert dat je er rond loopt...pas dat domme zwijgen is goud nou een toe! mevr Bouquet!

afbeelding van petals

@Pallie jij weet heel goed

@Pallie jij weet heel goed dat wij inclusief HLIM toen net zo goed hebben gezegd dat er NIET gescholden mag worden en dat de regels moeten worden nageleefd. Iedereen kan het nog keurig nalezen hoor. Ik kan de link wel voor mensen opzoeken als er geïnteresseerden zijn. Maar nee, jij doet het voorkomen alsof die scheldende mensen de vrindjes van HLIM zijn en alsof HLIM een hypocriet is die alleen reageert op schelden als het haar uitkomt. Ik heb al 1,5 jaar niet gereageerd op de rotzooi op dit forum, omdat het zonder moderatie toch geen zier uitmaakt. Maar bij deze pertinente leugens en vertekening van de waarheid wil ik toch weer even. Je verlaagt je echt enorm.

Nu en toen gaat het zelfs zo ver dat als je om naleving van de forumregels vraagt, VOOR IEDEREEN, dat je dan wordt uitgescholden dat je je in een slachtofferrol zou plaatsen. Hoe ziek moet dit forum nog worden?

@admin, ga maar eens optellen zou ik zeggen, wie hier echt scheldt en wie al jaren proberen alle bagger die ze over zich heen krijgen zo goed en zo kwaad mogelijk te negeren. Ga maar eens simpelweg turven en zie wat eruit komt. En ga vanaf nu in godsnaam gewoon modereren, simpel. Duidelijk waarschuwing bij een eerste keer scheldwoord of op de man af reageren, 2e keer exit. Voor iedereen.

En weer een blog verziekt....

afbeelding van pallie

petals: UHUH

pfff petals kom maar op met je linkjes, voor de geintereseerde, het enige waar jullie mee kwamen was dat ik me moest houden aan de forumregels, dus laten we elkaar nou geen mietje noemen petals, jullie hebben keurig alles toegelaten omdat het jullie stuk voor stuk uit kwam! en je kan nu mij verwijten dat ik in een slachtofferrol zit, en dat ik me verlaag, so be it.... jou mening, kom ik niet aan, maar ga mij niet als leugenaar neer zetten, want die linkjes waar jij het over hebt die laten toch echt wel duidelijk zien wat er gebeurd is...houd je aan de forumregels werd er geroepen, duuuh maar over de oproepjes die openbaar gedaan werden van en aan jullie buddy's, die de meest vreselijkste dingen de ether in gooide, DAAR hoor ik je dan weer niet over he petals, want tja die oproepjes zijn namelijk verdwenen, dus als jij linkjes wil plaatsen waarvan de helft weg gehaald is, om zo jou gelijk te halen, be my guest! kom maar op met je linkjes daar ben je goed in....

Citaat:

Maar nee, jij doet het voorkomen alsof die scheldende mensen de vrindjes van HLIM zijn en alsof HLIM een hypocriet is

Euhm ja klopt zo doe ik dat voorkomen inderdaad, omdat het zo is, Waarom roep jij als goeie vriendin zijnde HLIM eens niet tot de orde petals, dat ze dr eigen is niet moet mengen in zaken die niet van haar zijn, goeie buddy ben jij om haar maar iedere keer weer in die vuile onderbroek te laten staan, op de momenten dat ze het zwijgen is goud weer eens niet toe kan passen!

Sjooo en kom nu maar op met de linkjes want ik ben wel 1 van de geintereseerde!
Ik wacht met smart af....tot die tijd ga ik even lekker in het zonnetje zitten tot je klaar bent Grijns

afbeelding van waterman

Admin

Admin?
Forumregels?

Admin, ingrijpen!!!!!
Waterman

afbeelding van petals

deze bijvoorbeeld:

deze bijvoorbeeld: http://ldvd.nl/een-paar-ergernissen-van-mij
Wil je er nog meer?

Deze was van 2014!!!! Dat is twee jaar geleden, toen vroegen wij al duidelijk om hetzelfde, voor IEDEREEN, want hier word jij gepakt Pallie en kijk wie er roepen dat het moet stoppen. Wil je het nog duidelijker?

afbeelding van pallie

petals

is dit alles petals, ik dacht dat je het ff allemaal op een rijtje ging zetten, maar helaas kans gemist, voel je je nu goed? nu je een linkje gevonden heb? waar jullie stuk voor stuk roepen om de.regeltjes pfffff ik had juist jou van het stel iets hoger ingeschat...jammer weer!

afbeelding van Hetlevenismooi

Hoi petals,

Ja, inderdaad weer een blog verziekt.
Jij krijgt ook altijd bagger over je heen.
Daarom ook moet er ingegrepen worden, modereren!
Ik hoop dat de Admin gehoor geeft aan jouw oproep ook!

afbeelding van Hetlevenismooi

Oei Pallie

Ik heb het nog voor jouw moeder opgenomen, en voor jou. Hoe erg vond ik dat. En nog natuurlijk. Kom niet aan een moeder, dat was te erg.
En inderdaad, wat petals schrijft is ook zo.
Maar toen ondertussen en daarvoor was jij ook altijd al aan het schelden naar ons.
Nu is het allemaal genoeg geweest

Ik doe niet zielig, juist niet, het is nu welletjes geweest.
Er moet hier gemodereerd worden.

Jij reageerde de laatste tijd niet op de site, alleen kom je naar boven om waterman af te branden.
Dat je het bij mij doet. Boeit me eigenlijk niet zoveel meer.
Wel gehad hoor maar ook daar leer je van.

Deze site is voor mensen die het hard nodig hebben.
Ik hoop dat de Admin ingrijpt.
En dat mensen niet meer bang zijn om hun verhaal te zetten.

afbeelding van pallie

Ik ga hier helemaal niet op

Ik ga hier helemaal niet op in, zoooo geen behoefte aan me te verdedigen voor iets wat je 1 x geroepen hebt op alle shit die er vervolgens gespuugt werd.

Citaat:

En inderdaad, wat petals schrijft is ook zo.
Maar toen ondertussen en daarvoor was jij ook altijd al aan het schelden naar ons.

Meen je dit HLIM, dus omdat pallie ook aan het schelden was, word er gevrijwaard dat ik de kanker kon krijgen? heb ik een ander dat toegewenst? HLIM? tussen schelden en schelden zit voor mij een groot verschil...jullie zien een windvaantje al als schelden...anyway

Citaat:

Jij reageerde de laatste tijd niet op de site, alleen kom je naar boven om waterman af te branden.

Ga jij nou ook nog uitmaken of ik wel of niet vaak op de site ben? ennuh is waterman niet een volwassen kerel die voor zichzelf op kan komen, of moet jij dat steeds voor hem doen?

Kom op leven, admin gaan oproepen als een volwassen vrouw die zich nu gedraagt als een klein kind, papaaaaa ze doen het weer! wees een volwassen vrouw en vecht t zelf eens uit, zonder je te beroepen op admin...

afbeelding van waterman

Admin

Ga je nog ingrijpen?

Met vriendelijke groeten
Waterman

afbeelding van waterman

Admin

Admin?
Forumregels?

Admin, graag ingrijpen!
Waterman

afbeelding van Hetlevenismooi

Ja waterman,

Er moet echt iets gebeuren nu.
Het is echt nodig, ook op andere sites gebeurd dat.
Zoals vroeger, de discussies die in goede banen geleid werden en loopt het uit de hand om als moderator in te grijpen.

afbeelding van mrpither

Re:

Vroeger? Voordat bekend werd welke rol jij via de pb's speelde? Mensen zwart maken en vertouwelijke informatie misbruiken?
Het mag duidelijk zijn dat jij een heel groot aandeel hebt in de teloorgang van deze site.
En dan mekkeren over forumregels.... Je moet wel lef hebben

afbeelding van waterman

Admin

Ingrijpen please

afbeelding van hortensia

@Hlim

Chelle heeft helemaal gelijk , hoe vaak zijn wij niet benaderd door nieuwe mensen op de site die via pb stuurden dat jij ze even( via een persoonlijk berichtje) genoodzaakt voelde hun in te lichten , om inderdaad in geuren en kleuren te vertellen naar wie ze vooral maar niet moesten luisteren hier op ldvd , jij de gut mensch nam ze meteen onder je veilige vleugeltjes om ze maar te behoeden voor ons de slecht mensch ...
JIj hebt hier een sfeer laten ontstaan vanuit pure hypocrisie en roept het hardst om de admin wanneer het jou uitkomt .Maar als er één of andere fake-account verschijnt welke bepaalde mensen hier voor alles uit gaat maken ben je daar ineens de grootste vriendjes mee en sta je juichend en klappend langs de zijlijn het aan te moedigen ...roep je ook niet om admin , logisch je geniet met volle teugen .

Toen Joni Pallie uitmaakte voor tokki , had je dan ook niet om admin moeten roepen, is dat geen sfeer neerzetten die ongewenst is ? dat hoort wel bij de forumregels?? Iemand even terzijde openbaar voor lul te zetten om te reageren op een spelfoutje ..jezelf daarmee wil profileren als de gevatte dame die de slag gewonnen heeft ..

Ik denk dat het pure jaloezie is omdat Chelle heel goed is in haar reacties en eerlijk haar mening geeft op een ander . Karakter heeft en haar hoofd boven het maaiveld durft uit te steken , ondanks alles wat zij over haar heen heeft gekregen , ze voor haarzelf opkomt en niet admin vraagt om haar te redden Grijns

afbeelding van Hetlevenismooi

@hortensia

Ik heb hier 1antwoord op. Omdat je ff te spiegelen.
Weet jij nog dat je tegen waterman over je andere vriend zat te ouwehoeren? Toen jij nog vriendjes met waterman was. Weet je nog? In pbtjes?
Ga spelen jij!

En joni heeft gelijk, lezennn wat er daarvoor gebeurde in dat blog.

afbeelding van pallie

Hlim: smerige zaken

Zoooo zet jij jezelf ff lekker voor lul hier, in je boosheid ff je ware aard laten zien hahaha hoe dom kan je zijn, dit is dus exact wat ik bedoel met lullen achter de schermen over prive zaken, van een ander, damn zeg! Ze geeft het gewoon zelf toe, zo zit onze leven nou in elkaar mensjes, en nu ze er niet meer uitkomt, vergeet ze gewoon dat ze dr eigen verrader is, hahahaha...

Zie je nu zelf niet hoe smerig je bezig bent, om in alle constenatie prive zaken van hort openbaar te gooien? zullen we over jou ook even een boekje open doen openbaar kijken of je dan nog zo'n grote waffel heb, bah bah....wat laat jij je kennen joh...spiegelen je weet niet eens wat het is!

afbeelding van waterman

Admin

Forumregels?

Tijd om in te grijpen
Waterman

afbeelding van mrpither

Re:

Kun je het niet meer alleen af?
Wordt je dubbele agenda verstoord?

afbeelding van hortensia

Hlim

Dat zegt inderdaad weer veel over jullie beide, dan dit bericht wat je nu schrijft geeft precies weer hoe alles in elkaar steekt . Dit was te gemakkelijk Grijns
Ik over mijn vriendje ouwehoerde? via een pb naar waterman , hoe komt dat pbtje dan bij jou? hoelang geleden was dat en wat heb ik voor vreselijks gezegd over mijn vriendje ? is dat hetzelfde vriendje waarvan jij zijn prive even terloops ook op de site losliet ? discreet per ongeluk liet vallen ? zijn zwakke punt zocht om hem a la public ook voor lul te zetten ? dat is jou tactiek he ...Hlim als jij je aangevallen voelt op dergelijk laag niveau te opereren via openbaar maken van persoonlijke dingen . Ben blij dat het geen 1943 is ....

afbeelding van Hetlevenismooi

@hortensia,

Ik heb me verlaagd tot jouw niveau en dat zegt heel wat.
Maar dat komt omdat jij een ander altijd weer beschuldigd wat je zelf altijd deed. Hoe ik het weet is omdat ik het gevraagd heb omdat jij zo bezig was.
Ik lees jouw bericht niet eens meer.
Ben nog met mijn andere reactie bezig.

Omdat jij altijd over mij aan het kakelen was. Telkens weer kreeg ik dat te horen, ja en zo gaat het over en weer.

Jij moet je schamen, kijk eens in de spiegel.
Ik heb mezelf verlaagd tot jouw niveau.
Ik zou dat anders nooit vertellen. Had je je hoofd maar moeten houden.

afbeelding van hortensia

@Hlim

nee Hlim jij reageert zoals je reageert , dat niveau is van jezelf ...
Dat is ook de reden elke keer van de onrust hier , jij !

afbeelding van Hetlevenismooi

.

.

afbeelding van Hetlevenismooi

@hortensia

Jouw niveau!

Jij bent zo vaak ook gewaarschuwd door de Admin.
Scheldwoorden aan mij geschreven, door jou, heeft hij in het verleden weggehaald.
En dan vroeg jij, waarom haal je dat weg?
Altijd maar zieken.Jaar in jaar uit.

Dit was een goed beleid.

Nu heb ik genoeg woorden aan jou gespendeerd.

afbeelding van Nientjuh1

@HetLevenIsMooi @Hortensia

Guys!
Houd het hier even op het verhaal en niet op elkaar! Doe dat maar in een prive bericht en niet op iemand blog/verhaal oke?
Dit vind ik erg respectloos.

afbeelding van Hetlevenismooi

@Nientjuh1

Je hebt gelijk schat. Maar het was nu ff genoeg geweest.
Dit groepje is al jaren bezig.
Ook naar anderen toe, die weg zijn gevlucht.
Erg als je liefdesverdriet hebt toch?

afbeelding van Nientjuh1

@HetLevenIsMooi

Je doet nu weer hetzelfde. Wijzen naar andere. Jij doet zelf ook mee.
Stop gewoon, dan praten zij tegen niemand. Je kan eeuwig door blijven gaan, maar het lost niks op hoor.

afbeelding van torn

# Sit back and watch te show....

Nientjuh1 schreef:

Je doet nu weer hetzelfde. Wijzen naar andere. Jij doet zelf ook mee.

Hehe, eindelijk iemand die instaat is door het troebele water heen te kijken en het openlijk durft te benoemen.
Het Leven is ,.... ja wat is haar leven eigenlijk, die haar ware gezicht laat zien als 'De Vuurstookster' van het forum. Ieder geluid van een onafhankelijke 'zijlijner' die zich uitspreekt, aangrijpt en 'eigen' maakt om haar bevestiging uit te kunnen halen en met het vingertje te kunnen wijzen. Daarmee boodschap van een buitenstaander weet om te buigen tot een ordinaire forumbrand.......alsof dat is waar zij op drijft.

Maar Het Leven kennende gaat zij jou er vast weer van overtuigen dat jij het verkeerd ziet en dat 'hun dit en hun dat'. Is maar niet te hopen voor je dat je privé informatie met haar gedeeld hebt want mocht je dit vaker doen wees er dan niet verbaasd van als je subtiel in het openbaar op de vingertjes wordt getikt met je iegen zwakheden.....

Nientjuh1 schreef:

Guys!Houd het hier even op het verhaal en niet op elkaar! Doe dat maar in een prive bericht en niet op iemand blog/verhaal oke?

Wrom nu stoppen? Juist dit soort uitspraken;

Hetlevenismooi schreef:

Weet jij nog dat je tegen waterman over je andere vriend zat te ouwehoeren? Toen jij nog vriendjes met waterman was. Weet je nog? In pbtjes?

maken het interessant en leggen de ware kern en oorzaak van het jarenlange onderhuidse probleem op dit forum bloot. Laat haarfijn ziet wat voor onuitgesproken onderhuidse en ongrijpbare ziekte van intolerantie, aversie en haat er heerst op dit forum. Dat enkele forumleden agerend reageren zoals zij reageren, En dat enkele andere leden schijnbaar heel anders zijn dan zij zich in het openbaar voor doen........

Just sit back and watch the show......en vorm je eigen opinie

afbeelding van waterman

Admin

Admin, kan je eindelijk ingrijpen?
Forumregels?

Met vriendelijke groeten
Waterman

afbeelding van torn

#Omdat?

waterman schreef:

Admin, kan je eindelijk ingrijpen?
Forumregels?

Met vriendelijke groeten
Waterman

Omdat ?

afbeelding van chelle

#tentenkamp

Je hebt je tentje alweer uit de mottenballen gehaald en hier opgeslagen, zie ik. Niet meer van het forum af te slaan, die Hlim. Ze drijft erop.

Carry on.

Argumenten inbrengen tegen waterman of jouw stellingen = ‘ruziemaken’, volgens jullie perceptie.

Het is hier nog altijd een vrij platform voor mensen met allerlei zeer uiteenlopende analyses, visies, meningen en commentaren, mevrouwtje ’t Leven. Een open podium voor iedereen die iets te melden heeft. Mij wordt ook regelmatig het één en ander ‘gemeld’. Ga ik ook niet lopen stampvoeten en schreeuwen om de admin. Er worden hier zelden reacties verwijderd en censuur is hier vrijwel niet.

Ik doe even de aanname dat de admin hier om verstandige redenen zijn rol als schoolmeester zo beperkt mogelijk wenst te houden.

Daarom kan en mag jij hier ook nog steeds de onsamenhangende teksten schrijven die jij wil, dame. Kan jij je ook nog steeds voordoen als de Koningin Van De Heiligheid - maar ondertussen... Wie jouw pathologie niet kan doorzien, en zich blijmoedig door jou de wereld wil laten verklaren, is nog altijd volledig vrij om hier zelf een mening over te vormen. Mag ook jij hier nog steeds als een vinnige en geïrriteerde schooljuffrouw belerend met een rood potloodje zwaaien om hulp van de schooldirecteur. Om vervolgens weer in de rol te kruipen van dreinend kind die stampvoetend gaat klikken.

Ik ben niet bang voor een scala aan verscheidene perspectieven en invalshoeken, zelfs niet als deze de mijne zouden ondermijnen (ik stel graag bij, namelijk). Jij wel. Dat lijkt me zonneklaar.

En dat de admin ‘er geen zin meer in zou hebben’, zou zo maar eens te maken kunnen hebben met ook die talloze Jank & Grien-mailtjes die jij en buddy iedere keer weer in zijn mailbox lopen te stouwen, wanneer jullie weer eens aanstoot nemen aan het geluid en gedrag van een Andersdenkende. Daar moet je toch doodziek van worden, als je dat iedere dag in je brievenbus krijgt!

Dit is niet het forum van de Libelle of Margriet, honey.

Oh, deze nog:

levenis schreef:

“Er moet echt iets gebeuren nu.
Het is echt nodig, ook op andere sites gebeurd dat.”

Op dat andere forum waar jij onbeschaamd en zonder enige voorzichtigheid benaderd wordt met ‘ben je bezopen ofzo?’ en je geclassificeerd wordt als ‘verwarde vrouw die praat in Jip & Janneke’-taal, waar je geen wijs uit kan', daar zie ik je ook niet zelfgenoegzaam en luidkeels ‘Admin! Ingrijpen’ schreeuwen.

En daar heb je notabene te maken met wel 30 Chelles! Knipoog

afbeelding van waterman

Admin

Forumregels?

Admin, ingrijpen graag
Waterman

afbeelding van Hetlevenismooi

@Chelle

Jij bent al jaren aan het zieken hier Chelle.
Ik heb je hele verhaal niet meer gelezen.
Zoals anderen voor mij die dat niet meer deden.
Dat was een goed advies.
Heel jammer dat ze weg zijn gegaan.
Jij bent steeds op de vingers getikt door de Admin, wij niet.
Je blijft maar door gaan.

Ik.hoop dat er een beleid komt!

afbeelding van chelle

#Mist

levenis schreef:

“Ik heb me verlaagd tot jouw niveau en dat zegt heel wat.”

Uhuh. Het zegt zeker heel wat over jouw onwil en onvermogen om nergens verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag en het gekift wat je constant geheel vrijwillig besluit te doen. Niemand dwingt jou om te reageren, toch, mevrouw De Zwijger?

Met je, ‘maar dat komt omdat jij [hort]…”.

Geen enkele aansprakelijkheid willen hebben over de vuurtjes waar jij, Levenis, maar wat graag weer overheen gaat staan blazen om de kooltjes weer op te zien gloeien.

Met weer die vage, onsamenhangende teksten als een geleedpotige wegglibberen, de schemering weer in. Mist opgooien. Gewoon letterlijk wegdraaien van hoe er in jullie cirkeltje kennelijk wordt omgegaan met de privé-informatie van anderen. Dit zijn dus de Onzichtbare Praktijken van onze Brave Broeder en Vrome Zuster. Mooi dat dit maar weer eens in het openbaar komt.

*zwaait weer even naar Joni*

Des te meer reden voor de kwetsbare gebruikers die hier nieuw zijn op de site, om zeer behoedzaam om te gaan met wat zij over zichzelf, in prive-berichten, met deze personen wensen te delen.

afbeelding van waterman

Admin

Ingrijpen graag

Sterkte!
Waterman

afbeelding van Hetlevenismooi

Admin

Ja Admin, dit is al jaren bezig.