Advies nodig

afbeelding van Bjornx2

Een tijdje geleden heb ik hier ook al een verhaal geschreven toen mijn relatie net was uitgegaan. Het is nu dus bijna twee maanden geleden dat mijn relatie van 10 maanden is uitgegaan. Ik heb haar nog proberen terug te krijgen met een romantische brief, die heeft ze volledig de grond ingeboord met de woorden "flikker gewoon een eind op". Ik was en ben er echt kapot van omdat ik op een een of andere manier nog veel om haar geef en van haar houd. Toen heb ik twee weken later nog een keer iets van mij laten horen of ze dus nu helemaal geen contact meer wou hebben met mij. Ze zei dat ze er geen behoefte meer aan had omdat ze nu een ander vriendje heeft (ze heeft me ingeruild voor hem) maar ik wil dus nog heel graag contact hebben met haar. Ook deels omdat ik haar nog terug wil winnen en voor haar wil vechten.

Nu is het zo dat ze op haar Facebook nog alle foto's van ons samen er op heeft staan. Datzelfde geldt voor Instagram. Zelfs op Snapchat blijft ze soms berichten sturen ook blijft ze ook alles wat ik op deze social media plaats liken. Een goede vriendin van mij en ik vinden dit best vreemd omdat ze zelf zei dat ze geen contact meer met me wou hebben.

Ik wil het heel graag nog een keer aan haar vragen of ze nog contact wil, maar wil niet als stalker over komen en mijn eigen glazen ingooien om haar terug te krijgen. Want ik heb nog wel het gevoel dat ze wat voelt omdat ze alles blijft liken enzo. Dus aan jullie de vraag: Hebben jullie tips wat ik zou moeten doen? of juist niet.

Grtz Bjornx2

afbeelding van Dirk30

Ik weet niet wat er tussen

Ik weet niet wat er tussen jullie is gebeurd, maar, als zij zo op een gemene manier reageert op jouw brief die goed bedoeld was.......dan vraag ik mij af waarom je met haar nog contact wilt hebben!!! Mocht zij jou zomaar hebben ingeruild (nogmaals, ik ken het verhaal niet) dan bewijst zij dat haar gevoelens voor jou niet oprecht en eerlijk waren, en jou aan het lijntje heeft gehouden. Een gemeen persoon zeg maar. Blokkeren die meid. Op facebook, twitter, whatsapp, nummer wissen en geen seconde aandacht nog aan haar geven. En nee, aangezien ze een gemeen persoon is zal zij daar ook niet wakker van liggen. Maar het gaat nu om jou en niet om haar. Stamp haar bij wijze van spreke naar de maan.

Succes

afbeelding van Lovertje85

@bjornx2

Haar reactie lijkt me meer dan duidelijk!
Ze wil niet meer, en gaat ook nooit meer willen!
Aan jou om dit te respecteren en accepteren.
Zij is inmiddels al door met haar leven.. Jij daarentegen staat stil..

Ze is duidelijk genoeg geweest lijkt me.
Dit moet je niet meer willen.
Overal blokken en doorgaan met je leven...
Blokken om te zorgen dat zij je niet kan blijven mindfucken met af en toe een berichtje.

afbeelding van Nientjuh1

Hoi Bjorn. Mijn relatie is

Hoi Bjorn.
Mijn relatie is net 9 dagen uit na 1,5 jaar en ik heb het er ook ontzettend moeilijk mee. Maar ik heb hem meteen de eerste dag verwijderd van social media zodat ik niet steeds ga kijken of dingen langs zie komen. Ik heb hem ook nog contact, zonder dat er veel uit kwam. Hij houdt van me, maar niet genoeg. Hij heeft nooit de moeite genomen het me face to face te zeggen en gewacht totdat ik iets via de whatsapp zei zodat hij het kon uitmaken over de whatsapp.
Ik voel me natuurlijk ongelooflijk klote, maar het helpt als je helemaal geen contact hebt of op social media kijkt. Hoe moeilijk het ook is, stop ermee. Geloof me, ik zit ook elke dag met m'n tel in m'n handen om hem iets te sturen, maar doe het niet. Echt niet! Je doet jezelf er alleen pijn mee en het duurt nog langer voor de pijn weg is.
Pas als de pijn weg of een stuk minder is kan je haar nog een keer iets sturen. Maar dan heel casual en niet zeggen hoe kut je je hebt gevoeld. Dat maakt je alleen maar zwak en dat is voor haar niet fijn en je stoot haar alleen maar weg. Werk aan jezelf. Kleed je leuk aan, ga naar de kapper, doe leuke dingen met vrienden, praat er zo veel mogelijk over, maar absoluut niet met haar. Ga naar je familie/vrienden en ga lekker janken, schelden en lachen. Dat is de beste manier. Je kan mij altijd vragen om hulp, ik voel me ook klote en slaap slecht en eet slecht. Maar door haar alleen maar te willen en te contacten heeft geen zin.
Kijk naar mijn verhaal (Nientjuh1).
X Nina