Afgelopen

afbeelding van naomi

ik heb vandaag definitief besloten om niet meer verder te gaan met HEM. De reden dat ik tot dit besluit ben gekomen is omdat ik weer eens niks te doen had dit weekend (is uiteindelijk wel goed gekomen hoor) maar toch voelde ik me gisteravond weer eens echt Remi. En wat is nou de meerwaarde van HEM hebben dan? dat zou toch juist je Remi-gevoel weg moeten nemen?? Ik zat echt te verzinnen wat voor meerwaarde HIj brengt in mijn leven..helemaal niks..alleen maar lasten, want ook al is het meestal echt wel gezellig als ik bij hem ben,toch word ik altijd geconfronteerd met zijn andere "projecten" (panty`s onder zijn bed, smsjes, geheimzinnige telefoontjes) en het kost me ook alleen maar heel veel geld verdriet en energie dus die momenten dat hij lief is of gezellig doet wegen niet af op al die momenten dat ik me k*t voel..
ook al hebben zoveel mensen dat al tegen me gezegd, je moet echt zelf proberen om je gevoel en je verstand op de zelfde level zien te krijgen wil je tot dit besluit doen komen. Dit keer ga ik het alleen anders aanpakken..ik ga hem niet bellen of smsen of mailen met deze mededeling, ik laat gewoon niks meer horen, wel zal ik heel sterk moeten zijn omdat ik uit ervaring weet, hoe verder ik hem van me afduw hoe dichter ik hem naar me toe trek..Maar ik zal dit keer echt sterk blijven omdat ik dit gevoel hoe ik er nu over denk nog nooit heb gehad zonder een traan te laten, dat zegt wel genoeg toch?? daarom ben ik tot de conclusie gekomen dat het echt het beste is om hem te laten gaan..ook al weet ik dat het verdriet en de tranen echt nog wel komen als het definitief voorbij is..want ik zal de momenten tussen ons toch echt wel gaan missen..

afbeelding van LadyC

Goed zo!Volhouden meissie

Goed zo!

Volhouden meissie, je bent op de goede weg! Ik ken je gevoel, ik ben ook eens in zo'n soort relatie beland bij iemand die totaal geen respect voor mij toonde, ik weet hoe moeilijk het is, maar hou vol!

Liefs, LadyC