"Afhankelijk"

afbeelding van I

Eigenlijk gaat het steeds beter met me en begin ik me langzaam weer te voelen als voordat ik een relatie met hem kreeg. Natuurlijk is ie nog niet weg uit me gedachten en gevoel, maar ik weet dat ik er ga komen!

Een ding wat ik me alleen constant afvraag is hoe heb ik weer zo "afhankelijk" kunnen worden van iemand. En waarom word je afhankelijk van iemand.
Ik weet dat ik in mijn eentje mijn leven prima op orde kan hebben, gelukkig kan zijn en ik genoeg mensen om me heen heb om me niet eenzaam te voelen. Maar waarom heb ik me de afgelopen 2 maanden dan zo eenzaam gevoeld, waarom denk ik iemand nodig te hebben die er altijd voor me is. Voor dat ik aan deze relatie begon kon ik het toch ook prima alleen af.

Naja gelukkkig gaat het denk ik allemaal weer goedkomen met mij. En natuurlijk met jullie allemaal ook!

afbeelding van Kami

Hetzelfde

Ik voel met net hetzelfde, het is nu anderhalve maand uit & langzaam zie ik in dat 'hij' niet mijn hele leven was... Dat genoeg heb om dankbaar voor te zijn. Ik heb genoeg jaren zonder hem gekund & ik zal dat uiteindelijk weer kunnen.

Ik zou mezelf niet 'afhankelijk' van mijn vriend hebben genoemd, hij is doorheen de jaren gewoon verweven geraakt in heel veel facetten van mijn leven. Wij waren 3 jaar samen, waren dagelijks samen, mijn familie was als familie voor hem. We deden gewoon zowat alles samen & als dat dan allemaal gelijktijdig wegvalt is dat wel even slikken.

Ik ben blij dat het goed gaat met je, met mij gaat het ook de goede weg op.

Veel sterkte nog!

afbeelding van I

Afhankelijk is misschien ook

Afhankelijk is misschien ook wel een te groot woord Glimlach

afbeelding van Kand

soulmate

Ik heb het gevoel dat ik iemand nodig heb waar ik alles tegen kan zeggen, waar ik zowel emotioneel als fysiek affectie bij kan zoeken, die mij begrijpt. Ik heb dat gevoel al heel lang en tevergeefs heb ik dat gezocht bij mij ex.

Het gevoel is nu nog groter geworden, maar ik heb wel geleerd dat ik misschien wat beter moet uitkijken en niet aan een relatie mag beginnen voor ik zeker weet dat het voor 99,9% goed zit (of meer), omdat ik mij, zonder dat ik het wil, snel hecht aan iemand. Op die manier ben ik er ook 'afhankelijk' van ja... waarom... wie zal het zeggen. In elk geval, hoewel ik fantastische vrienden heb is dat voor mij op de een of andere manier niet genoeg.

Het gaat in ieder geval ooit wel loslopen, zoals bij iedereen hier (zoals gezegd)

David

afbeelding van Rientje

Je wordt soms ook automatisch

Je wordt soms ook automatisch afhankelijk van iemand....je gaat je ernaar gedragen.....en je ontdekt het pas als hij/zij er niet is....is menselijk.....denk ik.....soms gebeurd het ook onbewust...jezelf dingen gaan verwijten heeft geen zin.....ben blij dat het beter gaat.....heb ik zelf ook.....