Again and again

afbeelding van Justaboy

Wat heb ik een bord voor me kop gehad zeg.
Zoveel hoop altijd nog gehad dat het wel weer goed had kunnen komen, dat had het misschien wel ook als ik niet maar steeds weer zoveel eisend was naar haar toe, steeds maar contact bleef zoeken, met haar af ging spreken etc.
Nu gaat ze zich openstellen voor haar beste vriend en kijken wat ze voor hem voelt, ik heb daarop besloten om nu, na 4 maanden, dan ook echt alles te blokeren en verwijderen, best gek aangezien we 3 weken geleden nog samen hebben geslapen. Ik zit echter nog steeds bij haar op school en heb de kans haar daar soms tegen te komen. Dit gaat zo zwaar worden vlgns mij.. nu niet alleen het idee dat het klaar ia, maar ook dat ze gewoon een ander heeft, beste vriend die ze al jaren kent..

Al jullie tips overboord gegooid en toch mn eigen ding gedaan, hoe emoties zo de overhand kunnen nemen & mij niet rationeel kunnen laten nadenken, stom stom stom.

afbeelding van hortensia

@justaboy

Het is niet stom , bijna de meeste mensen die na een verbroken relatie te horen krijgen dat de ex weer iemand anders heeft leren kennen, moeten even slikken . Het maakt de breuk gevoelsmatig zo definitief maar ook de gedachten en herinneringen die je daar automatisch bij krijgt . Probeer er zo weinig mogelijk aan te denken of bij stil te staan , het idee slijt op den duur wel . Klinkt raar maar op een gegeven moment wordt het "gewoon " , doet die ander er niet meer toe en kun je toch nog gewoon naar je ex kijken zoals je dat voorheen deed

afbeelding van Justaboy

Is het verstandig om haar nu

Is het verstandig om haar nu compleet te verwijderen uit mijn leven, of vind je dat ik toch op een normale manier contact met haar moet kunnen hebben?

afbeelding van rik21

Het komt goed

Komt wel goed met je!

Fijn dat je dit nu zelf inziet.
Ik moet zeggen dat zij jou ook wel aan het lijntje heeft gehouden, wat het absoluut niet makkelijker maakt voor jou. Misschien doet het nu even pijn om te horen dat zij een ander heeft, maar dit geeft jou de mogelijkheid om je ook weer open te stellen voor anderen.
Neem dit mee naar je volgende relatie, altijd van je fouten leren Knipoog