Al veel te lang...

afbeelding van aIlalone

Ik heb twee jaar lang een relatie gehad met een jongen, die 6 jaar ouder is dan ik ben. Ik heb hem versierd. Ik was helemaal smoor op hem toen ik hem leerde kennen en werd hoe langer hoe gekker van hem....Mijn ware grote liefde. Omdat ik ziek ben (suiker) was het niet altijd even eenvoudig. Maar hij leerde ermee omgaan en verdiepte zich er echt in, iets wat voor mij echt heel super was. Een veilige haven. Eindelijk, na al die jaren...Ik ben namelijk een pechvogel in de liefde, ik ben nu 29 en dit was mijn eerste "vaste relatie". Maar goed, na 1,5 jaar kregen we een ernstig auto-ongeluk. En ik was er behoorlijk slecht aan toe. En hij voelde zich schuldig omdat hij het had veroorzaakt in zijn ogen (de auto raakte in de slip). Omdat ik na het ongeluk een jaar lang bezig ben geweest met herstel, ging het in de relatie ook niet super. Uiteindelijk strandde onze relatie op zijn initiatief. Ik vroeg of we samen gingen wonen, en hij maakte het uit.
Maar ik kan niet zonder hem, ik heb hem nodig...
Ik raakte in een depressie en daar ben ik nog steeds niet uit. We zijn nu 1,5 jaar verder en ik loop nog altijd als een hondje achter hem aan. Hij komt bij me op bezoek, want hij is kind aan huis bij me, we ondernemen dingen samen, maar de liefde van hem uit is over...
Ik weet niet meer wat ik moet doen, ik woon bij hem in de buurt en heb weinig vriendinnen bij wie ik terecht kan. Ik heb twee zussen maar de ene is pas getrouwd en verhuisd en de ander heeft net een kindje. Iedereen op de roze wolk. Ik voel me zo vreselijk alleen en daar ligt voor mij ook de angst. Blijf ik dan altijd alleen, kom ik nooit meer goed terecht? Ik heb professionele hulp, maar die geven ook geen advies. Ze stoppen je liever meteen in een groep, terwijl ik dat veel te erg vind klinken. Ik heb gewoon verdriet en kan het niet afsluiten. Maar waar pak ik de draad weer op???

afbeelding van Speler

Hey aIlalone, Ik kan je

Hey aIlalone,

Ik kan je begrijpen, je pijn, je angst. Ach maak je daar echter geen zorgen om, je zult nu nog door een dal heen moeten om de afwijzing te verwerken en terug zelfvertrouwen op te bouwen, wnt die zal een behoorlijke deuk gekregen hebben.
Maar goed, wat ik heel vreemd vind is dat je zelfs van professionele hulp geen raad krijgt. Ik zou zeggen knikker die dan buiten en ga op zoek naar nieuwe hulp.
Je blijft niet alleen als je dat niet wil, maar ga er dan voor, stel je open naar anderen. Dit enkel wanneer JIJ er klaar voor bent. Overhaast niets het komt vanzelf!
Pik de draad op door eens uit te gaan met je zussen, het is niet omdat de ene getrouwd is en de andere een kindje heeft dat ze niet meer willen weggaan. Goed mss niet elk weekend maar wel eens zo nu en dan. Daardoor leer je vanzelf nieuwe mensen kennen. Die kennen dan weer anderen en voor je het weet wordt je wel eens uitgenodigd om eens mee naar de film te gaan met een groep of naar een BBQ of een tripje naar een meer of een vakantie en ga zo maar door.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Veel sterkte,

Speler

Life is what you make of it...or not!
Don't let my nick fool you.
Don't be a rabbit, let the hunters see what you think of them!