Alleen na 12 jaar samen

afbeelding van zep

Hallo allemaal. Ik ben nieuw op deze site en ik wil toch mijn verhaal kwijt ook al is het alweer 6 mnden geleden sinds de scheiding. Afgelopen Okt. vertelde mijn vriendin dat ze de relatie wilde beeindigen
omdat zij vond dat we meer een broer/zus relatie hadden dan een "normale relatie".
In Dec. bleek dat ze al 4 mnden een relatie had met een vent van 15 jaar ouder.
Normaal gesproken ga je ieder je eigen weg en zie je elkaar voorlopig niet meer. Aangezien we 2 kinderen hebben (2 en 6 jaar) is dat niet mogelijk. 2 avonden doordeweeks bij mij en om de weekenden.
Na 5 mnden gedwongen samen te hebben gewoond heeft ze nu eindelijk een huis.
Voor de kinderen is natuurlijk de scheiding het moeilijkst te begrijpen.
Voor mij zijn er ook nog heel veel dingen
waar ik boos, kwaad en verdrietig om wordt.
Ik voel me af en toe zo eenzaam en alleen
in dat grote lege huis zonder kinderen dan kan ik echt wel janken. En waarom is zo'n oude vent zoveel beter dan ik, en waarom blijft hij niet met zijn poten van mijn kinderen af!!! Waarom moet ik haar heel veel geld meegeven voor de overwaarde van mijn huis terwijl zij de boel belazerde.
Het voelt allemaal zo oneerlijk en frustrerend dat ik er gewoon ziek van wordt. Nou gaat het de laatste tijd steeds beter maar ik heb nog steeds last van een maagzweer, weinig eetlust, slaapstoornis en depressies. Ik denkt dat er genoeg mensen zijn die zich herkennen in dit verhaal. Het lucht wel op om dingen op te schrijven....

Laters ZEP

afbeelding van geraldine

neem veel tijd

ZEP,

Ik weet niet hoe lang je getrouwd bent geweest, maar dit heeft sowieso veel tijd nodig. En dan zijn er ook nog de kinderen.
Neem de tijd om te rouwen, want dat is het. En uit vooral je emoties, huil en schreeuw als je dat wil. Maar voor de kinderen moet je proberen je niet te veel te laten gaan. Die hebben hun ouders nodig, ook al wonen ze niet meer bijelkaar.

Schrijf veel op, praat veel met vrienden, zoek eventueel hulp.
Sterkte,
Geraldine.

afbeelding van Mike74

Pittig verhaal Zep! Maar je

Pittig verhaal Zep! Maar je hebt de juiste plek gekomen om je verhaal kwijt te kunnen...

Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte... en laat vooral de rest van je verhaal horen!!

MIKE

Every moment marked with apparations of your soul...

afbeelding van Rakly

Daar kan ik soms zo kwaad om

Daar kan ik soms zo kwaad om worden h?ɬ©! Jij bent diegene die onrecht werd aangedaan, en daar bovenop moet je nu nog eens boeten.

Het klinkt (en is) hard, maar als je weet dat je partner overspel pleegt en hij/zij wil scheiden, dan moet je hem/haar laten betrappen door een deurwaarder. Enkel dan maak je tegenwoordig nog een eerlijke kans.

afbeelding van sarene

heb het ook mee gemaakt

ik kan er over mee praten heb het ook mee gemaakt de mijne is er ook vandoor met iemand die13 jaar ouder is de overbuurman ook nog heb ook twee kinderen van 8 en 4 ik voel je pijn en haat heb het ook mee gemaakt zei zelf was al eens bedrogen geworden door een man en nu doet ze het zelfde het is al een jaar geleden ben nu gescheiden was een moeizaame weg het gaat nu een stuk beter met me maar de sporen zijn er nog het vertrouwen in vrouwen is bij mij gebroken was bijna alles kwijt ook mijn werk er gaat vanalles door je heen was ook 20 kilo kwijt in 6 weken maar zorg eerst goed voor jezelf

een lotgenoot

afbeelding van zep

Alleen na 12 jaar samen.

Ik ben blij dat er iemand is die precies hetzelfde hebt meegemaakt als ik. Bij mij is het nu ong. een half jaar geleden sinds we uit mekaar zijn gegaan. Het gaat gelukkig steeds beter maar toch af en toe nog wat dipjes. Bij mij speelt nu heel erg het feit dat haar nieuwe vriend ook al met mijn kinderen wordt geconfroteerd. Ik haat die vent zo erg maar het frustrerende is dat je er niks aan kan doen.
Heb jij ook van die gevoelens betreft je kinderen en haar nieuwe vriend Sarene? Zoja, enige adviezen om daar wat beter mee om te gaan?

Bedankt ZEP

afbeelding van Ron038

Beste Zep,Het is

Beste Zep,

Het is onvermijdelijk dat jouw kinderen worden geconfronteerd met haar nieuwe vriend.
En ook dat je haar nieuwe vriend haat, is een begrijpelijke reactie, maar nu moet ik mijn gevoel toch even hier neerzetten.

Je bent niet de enige hierin, ik kan er helaas erg over mee praten.
Liefst doe ik het niet, maar om de nieuwe vriend van je ex te haten is niet terecht. Zij was het die de keuze heeft gemaakt om bij je weg te gaan. Daar staat deze man buiten. Dat het je ongelofeljk veel pijn doet, dat is duidelijk en begrijpelijk.

Even terug naar de kinderen.
Stel jij hebt/krijgt een andere vrouw, dan worden jouw kinderen toch ook geconfronteerd met jouw nieuwe liefde?
Dan vertel je toch ook vol trots over haar?

Ik weet hoe moeilijk het is, want ik zit er midden in.
Wees blij en gelukkig dat je je kinderen nog zeer regelmatig ziet.
2 avonden en om de weekenden....
Wees er voor je kinderen, en hou je niet meer bezig met haar nieuwe vlam, nieuwe geliefde.
Daar kun je niets aan doen, en het is zo. Punt.

Sterkte man.

Ron