Als alcohol belangrijker is...

afbeelding van brenda86

Ook ik wil even mijn verhaal kwijt en zoek een beetje steun...

Een jaar of 5 geleden heb ik hem ontmoet. Ik was na een 12 jaar lange relatie waar ik in bedrogen ben, ongeveer een half jaar single toen ik hem ontmoette. Een feestbeest maar vooral een hele lieve jongen. We werden stapelverliefd op elkaar, werden samen wat rustiger qua uitgaan en maakten vele mooie reizen samen. We hadden plannen om te gaan samenwonen en kinderen te krijgen. Het ging hem waarschijnlijk iets te snel en ging veel drinken en af en toe drugs gebruiken. Ik wou dit niet meer maar heb hem wel veel laten gaan. Hij heeft zelf veel meegemaakt vroeger met zijn ouders. In het weekend was er altijd alcohol en veel ruzie. Dan moet je toch anders willen zou je zeggen...
Af en aan zijn we 5 jaar bij elkaar geweest en een maand geleden besloten dat we toch echt gingen samen wonen en voor kinderen zouden gaan.
Ondertussen is hij wel rustiger geworden maar gaat nog steeds vaak weg en heeft geen controle over zijn alcohol inname. Soort van alles of niks. Ik heb hem zo vaak duidelijk gemaakt dat ik dat niet zoek in een relatie en steeds beloofde hij beterschap maar het lukt hem niet. Ook wil hij geen hulp zoeken.
Omdat we het verder zo ontzettend leuk hebben samen en werkelijk nooit ruzie hebben behalve over alcohol heb ik hem de keus gegeven, alcohol of ik.
Ik ging er vanuit dat hij voor mij zou gaan maar helaas... Hij kon me niks beloven zei hij.

Ik dacht dat de grond onder me weg zakte, lig al dagen op de bank, verwaarloos mezelf en kan werkelijk niks meer. Ik ben kapot. Ik zie er tegenop om naar bed te gaan, en als ik dan een paar uurtjes slaap doe ik mn ogen open en stromen de tranen alweer over mn wangen. Het leed dat liefdesverdriet heet. Daar zit je dan, alleen, 33 jaar met een kinderwens. Wat een ellende... Verdrietig

afbeelding van Nientjuh1

Brenda

Ultimatums werken niet. Nooit niet. Ook al zou hij kiezen voor jou i.p.v. alcohol. Het zou nooit werken. Of hij zou achter je rug om gaan drinken, of hij zou het jou kwalijk nemen dat je zijn lol afpakt of er zou iets anders komen.
Een ultimatum is nooit een goed idee. Het werkt of het werkt niet. Hem veranderen kan je niet en zou ie ook niet moeten willen.
Ik kon niet duidelijk aan je tekst halen of het echt over is of dat jullie nog verder gaan? Hij kon niks beloven, maar heb jij het uitgemaakt of proberen jullie het nog?
Ik wens je in ieder geval heel veel kracht en sterkte toe

afbeelding van ptm

Gun het de tijd!!

Hey,
Gun het de tijd!
Alcohol is verslaving,daar is een traject voor nodig.
Ga er samen voor!
Steun hem in zijn poging,maar veroordeel hem niet direct.
sucses.....

afbeelding van Time

Dumpen die hap, en on to the

Dumpen die hap, en on to the next one.

afbeelding van Mo12345

BS

Wat een gelul, alcoholisten moet je laten vallen als een zak stront boven een beerput.
Ook als ze 'AL' een jaartje niet gedronken hebben. Ze vallen altijd weer terug; slap volk zonder ruggengraat en ballen.

Je zuipt zelf ook teveel zeker, of je weet niet waar je over praat. afkicken moet je juist alleen doen, niet hangend aan een grietje dat hem overeind moet houden en al doende haar jonge jaren verziekt.

afbeelding van Mo12345

als alcohol belangrijker is moet je

maken dat je wegkomt.
Hoe je nu zit te snotteren omdat die gast geen ruk om je geeft is nog niets vergeleken bij het snotteren dat je doet als je over tien jaar je kind met een medewerkster van JZ en de politie als je moeilijk doet naar een onbekend adres ziet vertrekken; jij hebt willens en wetens een kind in een gevaarlijke situatie verwekt en op de wereld gezet.
Niet geschikt als moeder, slechte keuze in mannen en wipt als een konijn want een kinderwens. Hoe egoistisch, bah.
Ook naar het kind dat godzijdank nog niet verwekt is. Wees maar heel blij dat je aan die ellende ontsnapt bent en denk eens na hoe het komt dat je vol zelfmedelijden zit te posten over je kinderwens maar geen seconde nadenkt over het feit dat dat kind later met een alcoholist als vader opgescheept zit. Of een alleenstaande moeder die nonstop pappa's voor haar kind zoekt op Tinder. Kom op zeg, dramaqueen is onaantrekkelijk.
Wees een echte queen en hou op met genoegen nemen met verslaafde idioten.
I'm saying this with love.