Altijd die andere meisjes...

afbeelding van Trinkerbella

Dag allemaal,

Ik moet mijn verhaal hier even kwijt.
Al zes jaar zijn wij samen, alles leek altijd geweldig te gaan, ik dacht dat hij de ware voor mij is.
Maar dan ontdekte ik altijd dingen...

Een jaar geleden ontdekte ik dat hij op datingsites zat, hij smste met deze meisjes en de berichten hadden vaak een seksuele inhoud, waar hij in vroeg voor one-night-stands.
Ik confronteerde hem hiermee, dat ik dit had ontdekt. Hij zei dat hij gewoon nieuwsgierig was en mij zweert dat hij nooit iets heeft gedaan en ook nooit met iemand had afgesproken. Het bleek ook dat hij dit al lang deed, hoe lang kon hij niet zeggen, maar er waren berichten bij van zes maanden oud...
Hij heeft alles verwijderd en zegt dit nu nooit meer te doen.

Dan twee maanden geleden wou hij ruimte, hij was depressief en wist niet goed wat met zijn leven te doen, hij is dan terug bij zijn ouders gaan wonen. Ik dacht dat er ik helemaal voor hem moest zijn en ik deed zoveel als ik kon voor hem, accepteren dat hij ruimte nodig had.
Na een tijdje ging alles goed, tot ik weer per ongeluk iets ontdekte.
Hij was verliefd op een meisje geweest, hij sprak vaak met haar af, hij zei tegen al zijn vrienden dat wij uit elkaar waren, terwijl ik hier nooit van op de hoogte was.
Het meisje voelde niets voor hem, hij werd afgewezen.
Hij zegt nu tegen mij dat hij nooit echt verliefd op haar was, en nooit meer aan haar denkt maar enkel met mij samen wilt zijn.

Ik heb het hier heel moeilijk met en ik voel mij een tweederangspersoon. Ik heb het gevoel dat hij nu terug bij mij is omdat het meisje hem niet moest hebben en ik er wel altijd ben.
Hij zegt dat dit niet zo is, maar als ik vraag of het wederzijds zou geweest zijn, zou hij nu niet meer met mij samen zijn. Hij zegt wel dat hij zou inzien dat het een grote fout is want hij wilt met mij samen zijn.

Hij wilt heel hard zijn best doen voor mij en het spijt hem heel hard en hij wou dat hij het nooit had gedaan.

Ik zit hier zo hard met in de knoop.
Zou het beter zijn om mijn relatie te beëindigen?

afbeelding van nmjls

Oeff wat een lastige

Oeff wat een lastige situatie.. ik zou het zelf niet hebben geaccepteerd. Je hebt het nu een paar keer ontdekt, dat wil niet zeggen dat het de enige keren zijn geweest dat hij dat deed.
Ik zou zelf afstand van hem nemen, kijken wat ie doet, als die echt voor jou wil gaan dan merk je het wel. Sterkte!

afbeelding van Lovertje85

@Trinkerbella

Dit is een echt vertrouwensding lijkt me. Jouw vertrouwen is geschaadt en wat het voor jou erger maakt is dat je er zelf achter moest komen en hij niet zelf ermee naar jou toegekomen is. Ik zou me ook gepasseerd voelen. Als hij gevoelens voor een ander krijgt kan dat gebeuren. Maar wat hij ermee doet is aan hem zelf en toch echt een bewuste keuze. Feit dat hij ervoor koos toch te gaan proberen om er wat van te maken (terwijl hij jou voorhoudt dat hij even afstand wil, en dus gewoon tegen je liegt), is wel een kwalijke zaak denk ik. En als het dan niet lukt komt ie weer met hangende pootjes naar jou? En het smsen met andere meisjes over one night stands vind ik ook wel kwalijk. Ook iets wat je heel bewust doet ondanks je relatie... Niet iets wat je per ongeluk gebeurd he.... Feit dat hij op een datingsite zit zou ik als ik jou was al niet accepteren....

Makkelijk praten allemaal maar ik weet als geen ander hoe moeilijk het allemaal is als je echt van iemand houdt. Bij mag lag er drugs aan de grondslag van alles, en gelukkig is dat goedgekomen inmiddels, maar als het bij jou gewoon nuchter zo gebeurd moet je toch eens gaan nadenken of jij dit nog wel wilt. Als hij zoveel behoefte heeft aan anderen, dan kan hij beter vrijgezel zijn lijkt me.... Of hij kiest 100% voor jou, of hij gaat lekker verder shoppen en vanzelf merken dat hij beter niet gaat krijgen. Maar dan ben jij inmiddels weg als back up hoop ik!

Welke keuze je ook maakt meis.... Zorg dat het de keuze is die je gelukkig maakt, ongeacht wat anderen van die keuze vinden. Zorg dat het echt JOUW keuze is en niet die van hem en je omgeving. Zorg dat je voor jezelf kiest. Maar mocht je kiezen bij hem te blijven, kies je er wel voor om bij iemand te blijven die je niet vertrouwd. Hier kan je hem niet op blijven afrekenen, maar dit moet je dan ook naast je neer leren leggen. Dan moet je voor jezelf wel de gebeurtenissen uit het verleden los kunnen laten, want anders blijf je hem continu wantrouwen.... Ergens heel logisch, maar dan kan je er beter mee stoppen. Iemand wantrouwen is erg, maar continu gewantrouwd worden ook.... Als je hem een kans geeft moet hij ook echt de kans krijgen om zich te bewijzen, zonder telkens afgerekend te worden op het verleden.....

afbeelding van Danisha

vandaag nog....

Ik snap niet dat je hier nog over twijfelt, eerlijk gezegd.
Je hebt hem al een paar keer gesnapt en wellicht niet de eerste keer dat hij zulk soort dingen uitspookt. Hij kan wel blijven janken 'dat het hem spijt' en 'ik zal het nooit meer doen'. Nee joh....die pakt wat hij pakken kan en met jou op de achtergrond is natuurlijk wel zo handig. Jij pikt het toch telkens weer. Als je je niet in het ongeluk wilt storten ga je vandaag nog bij hem weg en zoek je een betrouwbare vent op in de toekomst.

Succes en sterkte...

afbeelding van Kipje.

@ tinkerbella.

Als ik dit zo lees ben je dus eigenlijk meer een tweede keus voor hem. Ik zal hem links laten liggen als ik jou was. Dat is even heel erg moeilijk maar daar word je wel weer sterker van. Veel liefs kipje en heel veel sterkte

afbeelding van Sukkelindeliefde_1994

Trinkerbella

Als je zelf merkt dat het vertrouwen weg is zal de relatie uiteindelijk stranden. Je wil continu er zeker van zijn dat hij je niet bedriegd op wat voor manier dan ook. Let op de punten van dat hij zijn telefoon nooit meer onbewaakt laat liggen, overwerken etc. Als het net iets anders is dan eerst dan klopt het gewoon niet. Als je hem continu gaat controleren en gaat kijken of hij iets te verbergen heeft stop ermee het bezorgt jou stress en ruzies met je vriend. 6 jaar is heel lang en je hebt al heel wat opgebouwd samen. Maar tegen vrienden zeggen dat het uit is en zodra een ander hem niet wil terug gaan naar jou is onacceptabel. Ik snap dat het moeilijk is want je houd nog wel van hem. De keuze ligt bij jou je kan eraan werken maar dan zou ik in therapie gaan of je laat hem gaan en bouwt een nieuw iets.

afbeelding van prive

Geef op

Leven is kort en geniet van je leven. Je ontmoet wel iemand anders. Als je geen vertrouwen hebt in hem. Wat zou over 10 jaar zijn wie weet gebeurt dit weer? Ware liefde is anders wat veel mensen denken. Als je persoon vind dan is het. Succes verder