alweer voor de zoveelste keer liefdesverdriet

afbeelding van Gast

alweer voor de zoveelste keer liefdesverdriet, waarom mijn liefdesleven altijd een puinhoop is geweest is de vraag..maar ik maak er altijd een puinhoop van.. in de afgelopen 13 jaar heb ik zeker al wel 10 keer liefdesverdriet gehad..elk jaar hetzelfde..komt ook door een knipperlicht relatie..das ook niet handig.. maar ik ben het liefdesverdriet zooooo beu.. ik wou dat ik eens iemand kon ontmoeten die wel bij me past.. mja helaas is dat niet op aanvraag in het leven.
heh.. mijn kat maakt een raar geluid op dit moment.. bedenk mij dat ik dat ook zou doen als ik die kat was ik zou er op een gegeven moment ook van kotsen als ik zo'n bazin had hahaha.. iedere keer weer hetzelfde liedje blegh bleg blegh ugh ugh...ik haat liefdesverdriet. Als er nou eens een pil zou bestaan die het weg zou halen..dat zou nog eens fijn zijn.

Ach ik doe het mezelf ook allemaal aan...ik ga op stap met de verkeerde en ik ben momenteel zo bang om nooooit de juiste tegen te komen. Bij mij is het geen "geen hand vol maar een land vol" maar geen land vol maar een kleine hand vol want ik val ook nog op vrouwen blegh blegh blegh.. maar ik kan ook niet aan de man ..want daar wordt ik helaas dan ook weer niet verliefd op.. was dat maar zo ..dan was ik van al het gezeik van die vrouwen af.. ach ja helaas ik val echt niet op mannen.

..en ik ga nog even lekker verder met klagen...
waarom ben ik als vrouw ook zo moeilijk..dat is helemaal niet handig met een andere vrouw er ook nog eens bij..waarom val ik ook altijd op van die dominantie types en waarom ben ik soms jaloers en waarom lukken relatie niet..ik wil een keer dat het lukt..maar helaas nu niet ..nee want eerst alweeeeeeeeeeeeeeeeer dit verwerken en dat kost weer zooooooooooveeeeeeeeeeeeeel tijd blegh blegh blegh wat is het leven zwaar ooooooow wat is het zwahaaaaaaaaaaaar hahahha.
ik heb een zwaar zwaar leven.............haha kuch bah kreun steun . Who the fuck heeft ook ooit sexuele aantrekkingskracht bedacht.. hadden ze niet wat anders kunnen bedenken dan seksualiteit.. gewoon .. of hadden ze mij niet gewoon hetero kunnen bedenken..of hadden ze niet gewoon voor iedereen een ware kunnen bedenken zodat er geen twijfel meer over mogelijk zou zijn.. God heeft het maar idioot ingewikkeld gemaakt vind ik.

Zie het slaat toch werkelijk nergens op.. je wordt verliefd.. de verliefdheid is er alleen om je aan een partner te binden om de kans op nageslacht te vergroten.. nou als het nageslacht dan is grootgebracht ..Next.. en dan moet je je bedenken dat je als vrouw op vrouwen valt..zou je eerder denken nou dan blijft de aantrekkingskracht vast omdat het nageslacht maar niet komt.. of misschien is dat het wel .. dat het daardoor dan weer misloopt oooo hahaha who the fuck heeft seksuele liefde bedacht.. ik vind het geen functioneel concept..

heh wat is dit heeeeeeeeeeeeeeeeerlijk even lekker klagen BAH!!!!

afbeelding van verdrietig79

samudaya

Sorry Verlegen maar ik moet even lachen om de manier hoe je dit alles hebt verwoord Grijns
Klagen kan soms heerlijk zijn he hahaha blegh blegh

Anyway good luck Knipoog
Groetjes van 3tig

afbeelding van samudaya

ha ja

Het helpt om het allemaal even heerlijk op te blazen die PRUT. Ik ben het zat..voor de zoveelste keer liefdesverdriet.. en het ligt niet alleen aan de ander natuurlijk maar ook aan mij... ach vrouwen..bah. Wie heeft dat concept nou weer bedacht.. dat er een man en een vrouw is en dat je dan ineens ook nog op vrouwen kunt vallen als vrouw..what the fuck is de functie daar dan weer van.. klaag klaag klaag

thanks voor de good luck

afbeelding van verdrietig79

nahh

Nou ik ben klaar met mannen hoor Verward
Het is dat ik niet op vrouwen val maar ik snap het concept man vrouw ook niet op dit moment...
Ook hier voor de zoveelste keer bleghhhh 3tig om een man wtf. .. Ziek

En uhh no thx

afbeelding van Hetlevenismooi

@samudaya

Jaaaaaaa klaag maar hoor, schrijf het van je af!
Ik moest echt gelijk aan dit nummmer denken.Verlegen Lachen

Heel veel kracht voor de verwerking van het afschuwelijke liefdesverdriet!

afbeelding van samudaya

ja haha precies

ja haha precies... maar het ergste is ik meen het ook nog allemaal.. of tenminste ik denk het ook nog allemaal.... en sjah wat zijn gedachten...hupsefluts..helemaal NIKS

afbeelding van Hetlevenismooi

Pijn

Jaaa is toch ook logisch, liefdesverdriet doet pijn...

Ooit gaat dit ook weer over, heb je nu natuurlijk niks aan... je weet er alles van al...je zit er net in, pfff pijnlijk hoor.

afbeelding van samudaya

nou

nou.. ik wil ooit een keer dat de liefde blijft .. voor ALTIJD net zoals in een film... tis toch belachelijk dat het nooit zo blijft en dat het leven zo realistisch is.. ik hou helemaal niet van realisme ik wil alleen maar roze wolken hahahhahaha
ik wil een hele leuke vrouw die niet bestaat en die mij altijd perfect aanvoelt en met mij omgaat en omgekeerd wil ik natuurlijk ook perfect met haar omgaan... en we leven nog lang en gelukkig.

weet je ik doe gewoon de katie byron techniek..weet niet of jullie dat kennen? alle gedachten zo pietluttig mogelijk opschrijven...het werkt wel een beetje moet ik nu zeggen

afbeelding van Hetlevenismooi

Ja,

dat ken ik wel de methode van Katie Byron.
Ik heb ook van alles uitgeprobeerd en als het helpt, helemaal goed toch.
Stel jezelf de vier vragen voor zelfreflectie, bedoel je toch?

Fijn dat het voor je werkt. Schrijf je het ook op? Is ook wel goed, van je afschrijven.

Ja de perfecte relatie, zou mooi zijn...helaas verloopt het vaak anders.
De verliefdheid komt en dan voel je je geweldig en dan toch werkt het niet en moet je gaan afkicken van ex.
Afschuwelijk...ik ben er bijna...het laatste stuk nog.

Jij pas het begin ervan...voel met je mee!

afbeelding van samudaya

thanks

thanks je bent erg meelevend en bedankt dat ik mag klagen. ja dat bedoel ik .. dat met de vier vragen en een omkering. Vervelende van aan mezelf schrijven vind ik altijd dat het niet wordt gehoord. En hier schrijven is wel fijn omdat iemand het hoort en als iemand er geen zin in heeft kunnen ze het lekker wegklikken...sjah zo op die manier.

maar goed heb de techniek uitgebreid gedaan en mijn hoofd verzint altijd wel weer iets nieuws..dat is het lastige aan mijn hoofd..het is oneindig.. ik ben in oneindigheid gaan geloven daardoor hahaha.. zo is er toch nog iets oneindigs..haha
maar nu heb ik ontdekt dat alles gewoon opschrijven en uitvergroten ook wel relativeert.

afbeelding van Hetlevenismooi

Samudaya

Ja echt hè...het hoofd vol met liefdesverdriet heeft lange scenario's, ik weet er alles van. Ik kan het nu afbreken en meer sturen dan in het begin.

Opeens komen er weer nieuwe scenario's in je hoofdje en moet je die weer gaan relativeren, ik was in het begin de hele dag ermee bezig, moest ook wel, was allemaal te veel voor mijn brein.

Goed dat je het ook al wat kunt relativeren.

Welkom nog op de site, met je verdriet, hoop dat je je snel wat beter gaat voelen.

Ik zou zeggen, slaap lekker voor zo en in de diepte van je slaap denk je niet aan ex...dat is ook wel weer fijn.

afbeelding van samudaya

thanks

thanks je bent erg meelevend en bedankt dat ik mag klagen. ja dat bedoel ik .. dat met de vier vragen en een omkering. Vervelende van aan mezelf schrijven vind ik altijd dat het niet wordt gehoord. En hier schrijven is wel fijn omdat iemand het hoort en als iemand er geen zin in heeft kunnen ze het lekker wegklikken...sjah zo op die manier.

maar goed heb de techniek uitgebreid gedaan en mijn hoofd verzint altijd wel weer iets nieuws..dat is het lastige aan mijn hoofd..het is oneindig.. ik ben in oneindigheid gaan geloven daardoor hahaha.. zo is er toch nog iets oneindigs..haha
maar nu heb ik ontdekt dat alles gewoon opschrijven en uitvergroten ook wel relativeert.

afbeelding van DB

Re

Ik ken ook iemand die de laatste 5 jaar al wel tien keer liefdesverdriet heeft gehad in verschillende maten. Maar dit ligt echt helemaal aan zichzelf. Ze stort zich van de ene relatie in de andere en geeft zich dan helemaal aan die persoon, zowel lichamelijk als geestelijk. Binnen twee weken doet ze al, alsof ze haar vriend op dat moment jaren kent, terwijl dit toch een geleidelijk proces is lijkt me.

Jongens en mannen zijn snel op haar uitgekeken en in plaats van te blijven zitten met haar verdriet en er aan toe te geven, stort ze zich dus weer in een nieuwe relatie. Haar enige wapen om jongens te krijgen zit tussen haar benen en dat weten die jongens. Zij maken daar direct gebruik van, terwijl zij gewoon de aandacht en liefde wil voelen van een partner. Om dit zo snel mogelijk te krijgen, doet ze haar benen dus open, maar als de jongens daar eenmaal op uitgekeken zijn... dan begint de riedel weer van voor af aan met iemand anders. Ik weet niet hoe dat bij jou zit? Of jij dat ook doet? Ik veroordeel niemand, alleen is dat vaak niet de manier waarop het moet gaan. Vind ik althans.

Als mensen weten dat jij gemakkelijk bent, zijn ze ook geneigd minder moeite te doen voor jou en dat mag je natuurlijk niet laten gebeuren. Ik ben zelf niet zo van het idee dat God alles geregeld heeft, maar er is toch niks mis mee van dat je zowel op mannen als vrouwen valt. Twice the fun, zullen we maar zeggen Tong

afbeelding van samudaya

haha

haha.. nou tuurlijk is mijn verhaal heel erg opgeblazen. Ik heb gewoon de meest belachelijke gedachten opgeschreven en uitvergroot om het een beetje lachwekkend te maken. Zo kwam er daarom gisteren weer een glimlach op mijn gezicht en werd het een beetje luchtiger.
Ik begrijp wat je bedoeld met die vrouwen die dat doen. Helaas in mijn geval gaat het om een knipperlicht relatie van 8 jaar. Aan uit aan uit..konden niet met elkaar en niet zonder elkaar. Het was wel monogaam. Maar op de een of andere manier nu zo achteraf bekeken (dat besefte ik vanmorgen toen ik wakker werd) was er altijd wel iets mis met mij vond zij. Ik irriteerde haar blijkbaar heel snel en dan ging het weer mis. Ik heb een hele waslijst opgeschreven van wat zij allemaal wel niet vervelend vond aan mij. En nu denk ik:"Jeetje, waarom ben ik er dan ook zo lang mee doorgegaan." Dit komt omdat ze mensen ook weer goed op kon hemelen en inderdaad in bed was het goed in het begin. Er is vervolgens van alles voorgevallen (geen vreemdgaan dingen) waardoor ik uiteindelijk heel vaak geen zin meer had en dat trok ze helemaal niet natuurlijk. Dus ik heb daar ook een dikke vinger in de pap. Maar ik kon er niet mee omgaan dat zij zich zo vaak irriteerde aan mij.
Later toen we het weer eens aan hadden zag ik dat ze het ook bij anderen heeft en werd het minder persoonlijk, maar ja het afgelopen jaar toen het weer aan was gebeurde er plots zoveel in mijn leven dat ik zelf een beetje burnout raakte (veel overlijdens en problemen op het werk) en helemaal geen zin meer had. Dus eigenlijk was ik degene die er op het laatst geen zin meer in had, maar toch hield/houd ik heel veel van haar hoor. Maar het wil gewoon niet samen.. toen heb ik er echt een keer zelf een punt achter gezet.. en sjah.. het is een beetje een jager dus is meteen weer overgestapt op een ander..helaas.
Ik lees dat het allemaal een beetje warrig klinkt.
Ik vroeg mij gewoon af waarom het mis was gegaan. En ik vroeg mij af:"Ben ik nou zo frigide." Nou nu achteraf denk ik van niet. Maar ik reageer wel heel snel op het gebied van sex als er problemen zijn in de relatie. Dat is wel een ding daar moet ik aan werken ..en .... ik moet niet meer te lang doorgaan met iets wat niet klikt. Het klikte wel.. alleen als het leuk was zeg maar..bij leuke dingen doen.. verder klikte het niet.. sjah zo voel ik dat. Mijn negatieve eigenschappen waren niet echt gewild ook, dat irriteerde haar snel.