Anderhalf jaar....

afbeelding van Michael_M

Hallo,
Het is nu ongeveer 2 weken uit met de liefde van mijn leven.
We hadden een relatie van precies 1 jaar 4 maanden en 14 dagen...
Twee weken geleden maakte ze het uit omdat ze niet meer dezelfde gevoelens had en ik hoorde later van andere mensen(mijn vrienden nota bene!) dat ze zich ook aangelijnd voelde..
Ik deed alles voor d'r, ik zat meer bij haar als zij bij mij. Ze kon de gekste dingen vragen en ik deed het voor d'r.
Ook zij wil 'vrienden' blijven maar ik weet niet of ik dat kan. Nu had ik al een aantal verhalen hier gelezen en er zijn een aantal mensen bij die volgens mij precies hetzelfde meemaken. Ik heb het gevoel dat ik geen kant meer op kan, mijn nu Verdrietig ex-vriendin zit op de zelfde dansschool en scouting-groep als ik, dus ik kan haar ook al zou ik zo graag willen uit de weg gaan Verdrietig
Ik heb geprobeerd te vertellen dat ik d'r verlopig niet meer wilde zien(wat dus onmogelijk is) maar ik kan het ook niet. Iedere keer als ik d'r zie wil ik gewoon met d'r praten en aanraken zoals voorheen.
Zij schijnt er al aardig overheen te zijn en ik probeer zo ook tegenover haar te doen maar zodra ik thuis kom raakt de realiteit je toch weer.
Ik hou nog steeds van d'r en ik weet niet wat ik moet doen.
Ik krijg soms van die kwade gedachtes van waarom ze dit heeft gedaan en of ik ooit wat voor d'r betekend heb Verdrietig . Ik weet niet meer wat ik met mezelf aanmoet, iedereen zegt dat het overgaat maar dat zie ik niet snel gebeuren Verdrietig .
Ik wil hier graag over praten...

afbeelding van naomi

Hoi

Ik herken een hoop in je verhaal, je deed alles voor haar en ik ook voor hem, maar ik denk dat dat juist de fout is die wij gemaakt hebben, als je alles voor iemand doet dan gaan ze steeds verder en de dingen die ze vragen worden inderdaad steeds gekker en je doet het nog ook waardoor ZIJ het respect voor ons verliezen..er is voor hun geen uitdaging meer aan ze lopen dwars over ons heen omdat wij al die tijd maar doen wat zij van ons verlangen! dit zal mij dan ook nooit meer gebeuren! en dan het "vrienden"blijven, ook ik ben dat nu aan het proberen, maar het lukt gewoon niet, zolang je nog zoveel gevoelens voor iemand hebt, heb je ook nog bepaalde verwachtingen en hoop, en dan moet je wel heel sterk zijn om die gevoelens en verwachtingen uit te schakelen, mij lukt het echt niet, en heb dan ook voor mezelf besloten, alleen verder te gaan zonder hem, en misschien als mijn hart en verstand de zelfde level hebben bereikt en ik niet meer verliefd ben, dan ga ik kijken of hij nog de moeite waard is om vrienden mee te blijven, want nu kan ik me geen betere vriend voorstellen als hem, maar dat komt juist doordat ik nog niet helder kan nadenken over alles doordat ik gewoon nog verliefd ben..en zoals je weet maakt liefde blind..
dus als ik je raad mag geven, probeer haar niet te vermijden maar ook niet op te zoeken je doet jezelf er alleen maar pijn mee!

afbeelding van ellen

hey, begrijp perfect hoe jul

hey,
begrijp perfect hoe jullie je voelen... ik zie hem ook nog elke week in de sportschool. Is nu bijna 4 maanden geleden en voel me gelukkig al iets beter, maar blijft toch verdomd lastig en pijnlijk om 'm elke keer weer te zien. Inderdaad, je blijft hopen. Tot vorige week, ben te weten gekomen dat ie een nieuwe vriendin heeft, echt klotig Verdrietig.
Maar ben ervan overtuigd dat alles op termijn wel op zijn pootjes zal terecht komen, want ook al is dit nu echt moeilijk en zeer pijnlijk, ik wil 'm niet verliezen als vriend, want ook al heb ik idd. geen klare kijk op de dingen, ik ben ervan overtuigd dat ie toch de moeite is om als vriend te behouden. Anders was ik er toch ook nooit verliefd op geworden?

afbeelding van googoo

vrienden blijven?

Hallo,

Begrijp jullie verhalen heel goed. Ik heb zelf de relatie met mijn (ex-)vriendin beeindigd. Was ervan overtuigd dat ik vrienden wilde blijven. Ze was altijd mijn beste maatje. Dat ging na het einde van de relatie ook nog goed. Misschien omdat het zo vertrouwd was. Samen naar de film, samen door het bos wandelen. Nu heeft ze een ander. Het contact kan ook niet meer hetzelfde zijn. Die pijn en jaloezie die ik voel staat dat in de weg. En zij weet dat. Nu is het als ik haar bel dat ik haar controleer volgens haar. Nu wil zij opeens geen contact meer. Ik hoop ooit over die jaloezie heen te kunnen stappen. Maar nu lukt dat nog niet. Sterkte!!!!!!!
Garfield