Babysteps

afbeelding van Carrie07

De tijd gaat eigenlijk heel snel, het is alweer ander halve week geleden dat mijn (ex) vriend, die enorme bom liet vallen en dat ik even niets meer zag zitten.

Op het moment voel ik me raar, alsof ik geen emoties meer heb. Tuurlijk bestaan ze wel, maar het is geen verdriet, ik zou het meer omschrijven als wanhoop, alleen is die niet ten alle tijden aanwezig.

Soms is het ook een soort opluchting, dat ik nu echt de tijd heb om aan mezelf te werken. Als ik denk aan de afgelopen tijd dan besef ik me eigenlijk wel dat onze relatie niet altijd leuk was. We deden geen leuke dingen, omdat ik altijd moe was. Dit kwam ook omdat ik gewoon rust moet nemen gezien mijn conditie, maar nog wel full time werk, vrijwilligerswerk doe, bezig ben met een eigen bedrijf, vriendinnen heb etc. Eigenlijk had ik geen "echte" tijd voor mijn vriend. Altijd als we samen waren zaten we op de bank en gingen we daarna slapen. Leuke dingen deden we met vrienden, nooit meer met zn 2e. Dat werkt niet, maar ik zag dat niet, tot nu.

Diep van binnen heb ik het gevoel dat wij nog wel een kans krijgen, en misschien, mocht dat niet zo zijn, sort ik helemaal in een diep gat. Maar op dit moment heb ik het gevoel dat dit mij een kans bied, een kans om aan mezelf te werken, om van mezelf te gaan houden en om dingen in mijn leven te prioritizen.

Ik neem echt te veel hooi op mijn vork waar ik dat echt niet aankan. Ik weet niet of het goed komt, maar daarin geloven is het enige wat me rust geeft.

afbeelding van Machteloosje

waarom?

Ik vind t erg prettig om je blogs te lezen omdat ik met je mee voel. Op dit moment weer soort van liefdesverdriet. Ik denk eigenlijk dat het meer een ander soort verdriet is omdat je het niet kunt bevatten dat er een abrupt einde is gekomen aan het prettige intens contact.

Het zou vind ik echt strafbaar moeten zijn (net zoals discriminatie strafbaar is)om op deze manier zonder uitleg iemand aan de kant te zetten.
Uitleg heb je in elk geval nodig voor de verwerking als dat niet netjes afgewerkt word kun je er echt een trauma aan over houden.

Mijn ervaring en dat heb ik 2x ervaren, is dat die kerels (sorry mannen met ik ben een hetero-vrouw, dus zullen het bij mij altijd mannen zijn waar k over ga klagen) niet hard willen overkomen of durven te zeggen dat het niets word. Op het moment dat het intenser word of alles dichterbij komt, vluchten ze en stoppen ze het contact abrupt. Ongelovelijk ..... onbegrijpelijk ... niet te bevatten.

Ik denk wel eens... hoe heeft hij al die tijd dan naar me gekeken ? wat heeft hij al die tijd gedacht? waarom al die lieve smsjes, emailtjes en uren elkaar aan de lijn? heeft dat niets te betekenen? waarom liep hij toen achter me aan? Waarom laten ze groen licht zien terwijl het rood is ?

waarom?

afbeelding van J-mine

Waarom

Hey beiden,

Die waaromvragen, ik ken het gevoel wel.
Maar het probleem is dat ze je niet verder helpen in het verdriet.
Nu ja, ik vraag mij net hetzelfde af, waarom hij het uit heeft gemaakt en zo verder.
Dus mijn antwoord is inderdaad nogal hypocriet. Maar ik weet dat het mij niet verder helpt.
Hij zal die antwoorden nooit geven en moest hij het wel doen, zou dat dan mij vooruit helpen?
Ik vrees van niet, ik denk niet dat we daardoor de situatie beter van gaan begrijpen.

Ik weet het, het is moeilijk om je zulke dingen niet af te vragen, maar volgens mij moeten we proberen dit niet te doen. En ja, ik zondig er ook nog altijd aan hoor Glimlach