Bang voor het alleen zijn

afbeelding van Vinky

Misschien heb je het wel in m'n eerdere verhaal gelezen, mijn vriendin is na 4 jaar relatie plotseling bij me weg gegaan. Niet in een ruzie of slechte periode, alles leek goed te gaan. Daardoor heb ik de maand daarna als een emotionele rollercoaster ervaren.

Het begint met het ongeloof. 'Dit kan niet' of 'Wat is dit nou weer?' of 'Ach, dit is morgen weer over'. In mijn geval was het de laatste. Ik nam het niet serieus aangezien ze wel vaker dit soort uitspraken deed, maar toen het rond 2 uur 's nachts duidelijk werd dat het serieus was ben ik op m'n brommer gesprongen en naar de andere kant van de stad gescheurd. Na wat wederzijds gehuil en wat rare, doodlopende gesprekken hebben we afgesproken het even aan te kijken. "Nou geen gouden medaille maar je bent in ieder geval nog niet in het ravijn gestort", hoor ik mezelf denken.

Na een spannende week, die in detail beschreven staat in mijn vorige verhaal 'Machteloos door missend vertrouwen', werd de knoop door gehakt. Einde oefening. Wat nu? Voor iedereen die zich dit afvraagt heb ik een paar dingen. Je voelt je ellendig, en dat mag ook. Je hebt een ontzettend klap te verwerken en daar moet je lekker je tijd voor nemen. Week lekker in je eigen misère, vreet het klokje rond, zit de hele dag te netflixen (als je werk dit toelaat), het maakt allemaal niet uit. Geef toe aan die nare emoties, maar laat ze niet de overhand nemen.

Jouw partner gaat een ander krijgen, en dit is een behoorlijk groot punt voor iedereen die van diegene houdt. Ik was in mijn relatie al eerder bedrogen dus dit voelde zeg maar kut keer twee. Het nare is dat jouw ex zich al een tijdje heeft kunnen voorbereiden op dit hele gedoe, en jij niet. Jouw ex staat misschien al veel langer open voor nieuwe vlammen, weet jij veel. Voor mij was dit heel lastig te verwerken maar het is nu voor 90% gelukt. Het mooie is, JIJ mag ook weer rondstruinen! Door mijn werk had ik weinig sociaal contact dus ik raadt voor iedereen met dit zelfde probleem sites zoals Badoo aan. Een makkelijke manier om in contact te komen met mensen in de buurt!

Het grootste probleem wat ik had was het echte afsluiten. Het was gisteren Valentijn dus ik had uiteraard wat opgestuurd. Boeit mij niet of ze er op zit te wachten. Ik geef om jou en ik denk aan jou dus HIERRR, een bloemetje en een kaart. Iemand vroeg mij wat ik hier mee wilde bereiken. Ja, niets eigenlijk! De rillingen schoten over m'n rug. Ik hoefde haar niet meer terug. Dat meisje waar ik oud mee wilde worden, die hoef ik niet meer terug. Dat is echt een heel naar gevoel, want het komt bij je verstand vandaan. Ik zat momenteel in de periode waarin mijn gebroken hart zich weer naar de achtergrond begon toe te bewegen en mijn verstand ineens weer aan het werk moest. Mijn hart schreeuwde: "NEEEEEEE KOM TEEERUUUUG, WE ZULLEN ZO GELUKKIG WORDEN!". Maar mijn verstand wat toen de overhand had zei: "Nee, kijk wat die meid ons heeft aangedaan. We wilden alles voor haar doen maar ze draait haar rug naar ons toe. Zo iemand is onze liefde en aandacht niet waard". Bam, ze is me niet meer waard. En vanaf dat moment begint het langzaamaan weer beter te worden. Ik had toen heeel even een terugval, maakt niet uit, gaat wel weer over.

Dat was het voor nu, maar ik kan mijn verhaal altijd uitbreiden. Mijn ex is op 5 januari 2017 bij me weg gegaan, dat betekend dat ik nu zo'n 1,5 maand onderweg ben over het pad dat LDVD heet. Ik heb veel dingen meegemaakt waardoor ik shit snel verwerk, dus ik loop waarschijnlijk iets voor. Maar desalniettemin, als er IEMAND vragen heeft over hoe ik me ergens bij voelde of hoe (slecht) ik bepaalde dingen heb gedaan, I'm your guy! Ik ben hier om mijn verhaal te delen en vooral mensen die mijn pijn delen te helpen.

Liefdesverdriet wens ik echt niemand toe, ik denk dat het de ergste ziekte op aarde is. Ik zou willen dat jullie voor altijd bij de eerst volgende partners blijven, but keep it real. Dat is trouwens een laatste tip, hij het reëel!! Heeeel belangrijk! Voel je kut, maakt niet uit, maar blij reëel. Valse hoop maakt ook niet uit, met mate. Het helpt je af en toe zelfs een slechte dag door, maar for the love of God blijf reëel!!

One love, Peace en al die andere dingen,

Keep your chin up!

afbeelding van Marcel73

Alleen

Komt me bekent voor, je wilt niet alleen zijn, en toch ben je het....klotegevoel waar ik nu ook in zit.
Geen arm om je heen, niemand die tegen je zegt ik hou van je, je vastpakt....
Ik snap helemaal je gevoel!!

Sterkte