Bedankt voor je reactie

afbeelding van noel

Aagje, bedankt voor je reactie op mijn verhaal. Helaas gaat het reageren niet echt handig, vandaar op deze manier... inderdaad, ik heb een grote fout gemaakt, geef ik toe. Mijn 'luchtige' toon van schrijven kan inderdaad vrij arrogant overkomen, maar vermoedelijk doe ik dit omdat ik het idee heb dat ik flink bij de neus genomen ben... een clown voel ik me. Desalniettemin ben ik toch niet zo'n lieverdje als ik dacht... ik voel mij niet zielig, ik wil slechts weten hoe dit alles komt, of mijn rare ideeen voorkomen (21e eeuw he...) en ja, misschien moet ik eerst mijzelf maar eens doorlichten... verontrustend, maar toch bedankt voor je reactie. Ik heb het oorspronkelijke bericht verwijderd, het was een opwelling en ik denk dat ik het een plaatsje geef in mijn archief.

afbeelding van aagje

Tja

Noel, ik snap er ook niks van. Vind je drie ruzies in 2 maanden veel?
En waarom moest je zo nodig dronken zijn? Ben je dat wel vaker? Dan zal dat de reden wel zijn waarom zij dingen heel anders onthoudt dan jij.
En je zegt dat je gedumpt bent, maar natuurlijk word je dat als je dronken wordt en allemaal shit gaat roepen. Daar kan je toch op rekenen, dat iemand daarvoor bedankt? Wat verbeeld je je eigenlijk, dat je kennelijk denkt dat ze dat wel zal pikken? Waarom zou ze eigenlijk?
En waarom is het zo belangrijk dat ze mooi was? Het klinkt niet alsof je erg veel om haar geeft, alleen maar haar uiterlijk is geweldig kennelijk, want voor de rest noem je niks positiefs. Dan zat het toch bij jou niet diep, als je alleen daarvoor met haar omgaat? En dat dan twee maanden volhouden. En als klap op de vuurpijl denk je dat je hier met een week of twee wel overheen bent. Het ging dus om de sex of om te kunnen pronken, en je hebt je als een arrogante dronkelap gedragen, en je snapt er niets van dat je bent gedumpt, maar het kan je toch geen lor schelen. Sorry, maar moet ik hier nou medelijden mee hebben? Waar ben jij mee bezig? Ga eens voor de spiegel staan en denk eens heel goed na wat je daar dan ziet.