Bedrogen door mijn vrouw!! Wie kan mij helpen!!

afbeelding van philke

Ik ben door mijn vrouw bedrogen, zoals je kunt verwachten met mijn beste vriend.
Zelf had ik het niet onmiddelijk door.
We zijn al 12 jaar samen, 8 jaar getrouwd we hebben een schat van een kindje 4jaar en we hebben een schitterende horeca zaak.
Toen ik iets ontdekte heeft ze meteen alles opgebiecht.
Het was een zwaare klap voor mij.
6 Jaar geleden heb ik ze in mijn huis met die zelfde man eens zien flirten.Ze had mij beloofd en verzekerd dat het niet meer zou gebeurenen dat er niets meer dan die eene flirt was geweest.Ik dacht dat ze dat op een goede manier had opgelost maar niets is minder waar.
Ze is er terug een relatie mee begonnen en dat op een schitterende dag 14 februari (valentijn) en ook haar verjaardag. De dag dat ik ze smorgens wakker had gemaakt en
met een schitterende bloempot en een ontbijt bij kaarslicht had bediend!!
6 Maand heeft ze het mij gelapt en als klap op de vuurpijl heeft ze in julli 3 x mee naar bed geweest.
We hebben gepraat en nog eens gepraat, ze zegt dat ze hem niet meer nodig heeft en kiest voor mij alleen.Ze heeft er enorm veel spijt van en wil van alles doen om alles te redden.Met hem wil ze geen contact meer!Dat heeft ze mij 6 jaar terug ook gezecht, mijn vertrouwen is weg.
Wie kan mij helpen, ik wil niet nog eens bedrogen worden en wil ze eenigzins nog een kans geven.
Een radeloze man van 31.

afbeelding van steenbok

Als jullie echt met een schon

Als jullie echt met een schone lei willen herbeginnen en je wil haar die kans geven, dan moet je haar ook je vertrouwen geven, anders lukt het nooit! Probeer ook eens te achterhalen waarom ze je bedroog, schonk je niet genoeg aandacht aan haar? En probeer daar dan iets aan te doen.
Bij ons is die nieuwe start gelukt en we zijn er erg gelukkig om, ik hoop dat het jou ook lukt.
Of je ooit nog bedrogen zult worden? Ik zou het niet weten en jij ook niet, daarom dat vertrouwen, dat is erg belangrijk. Dan hoef je jezelf niet steeds af te vragen of ze je wel trouw is, dan weet je het gewoon! Loopt het dan nog fout, dan moeten jullie zo snel mogelijk een definitieve breuk overwegen, maar eer het zover is, werk er aan. Misschien nog 1 goede raad, werk iets meer aan je relatie met je vrouw en je kind en iets minder in de zaak?
Ik wens jullie het allerbeste,
steenbok

afbeelding van aagje

hoi philke

Je houdt van haar en wil eigenlijk nog een kans geven maar je wilt niet nog eens bedrogen worden en vraagt je af of dat gaat lukken omdat het 6 jaar geleden ook al mis was, is het niet?
Weet je zeker dat het 6 jaar geleden ook eenmalig was? Het is toch niet al die tijd doorgegaan? Weet je dat zeker?
En inderdaad denk ik dat je veel zal moeten praten, om te begrijpen hoe ze ertoe gekomen is. Alleen dan kan je ook samen proberen te zorgen dat het niet meer gebeurt. Is ze verliefd op die man? Of gaat het om de spanning of de sex? Hebben ze vaak contact? Ik denk dat in elk geval ze al het contact met hem moet verbreken, en dat dat voor jou te controleren moet zijn. Maar je zal heel goed moeten bespreken hoe ze echt hiermee kan stoppen. Alleen beloven is denk ik niet genoeg, want het is al eerder gebeurd. Ze zal dus iets aan zichzelf moeten veranderen, en misschien moet er ook iets in jullie relatie veranderen. Ik hoop dat jullie er samen uitkomen, ook voor je kindje.