Bedrogen met beste vriendin, wat nu?!

afbeelding van Ellynetje

-> Nu een goeie maand later, is uitgekomen dat mijn ex vriendje (waar ik zolang een relatie mee gehad heb) mij bedrogen heeft met eeen paar meisjes van school, van op fuiven, .. noem maar op. Maar het ergste vanal is, met mijn beste vriendin! de slet! ik haat haar gewoon, hoe ze dat kon doen! ik weet da je daarvoor me 2 bent, maar van haar had ik dit nooit verwacht! zij was de enige waar ik AL mijn geheimen en problemen tegen vertelde, en uitgerekend zij doet dit! en niet alleen kussen bedoel ik met bedriegen.. en niet 1x, vele keren.. terwijl ze kwartiertje later doodleuk gezellig me ons iets aan het drinken waren. al die tijd komt ze nog elk weekend bij ons slapen, gaat ze elke dag na school mee, kan ze me nog recht in de ogen kijken en zeggen 'ik heb niks te verbergen voor Ellyne' -> dat heeft ze dus gezegd, 10min na ze mijn vriendje gepijpt had! kapot was ik toen ik dit hoorde! ik weet het nu ongeveer 3 weken. Het doet zoveel pijn! Ik zie mijn vriendje doodgraag! Ik heb hem teruggenomen, nar veel smeken van zijn kant, maa vertrouw hem voor geen haar. we verkeren nu terug een week en wil hem zelfs niet kussen. Ik bereid mij zelf zo stilaan voor om het voorgoed te verwerken en er een streep onder te trekken. Zij zijn verleden tijd. Ik heb hem ff nodig om dit alles te verwerken want zo kan ik niet verder. Ik ben hieraan kapot gegaan. Ben op 3 dagen tijd 11kg afgevallen. Ik at niet meer, dronk heeeeel veel water, danste, liep, sprong ganse dagen door.. ook snachts. Ben 72u wakker geweest. Ik was kapot! Maar nu ben ik er terug door, ik wil hem aandoen wat hij mij heeft aangedaan!

afbeelding van cleopatra

hey lieffie,

hi lieverd, wat een vreselijk verhaal lees ik hier!
O meis ik kan me 1000 procent voorstellen hoe je je voelt.
Wees er zeker van dat je het hem goed wil gaan laten voelen, want als hij je weer voor is.. voel je je nog lager bij de grond..En als ik eerlijk mag zijn denk ik niet dat dit typetje nogal relyable is...
Die vriendin zou ik meteen dumpen en nooit, maar dan ook nooit meer aankijken (das geen vriendschap he) die vent van je zou ik op de vuilste manier terugpakken... maarja hoe moet je dat doen..
als je nog van die vent houdt kan het een moeilijk punt gaan worden van uitstel wordt afstel (denk ik) als je niet zeker bent van je giganstische kwaadheid jegens hem zou ik hem echt verlaten zonder ook maar iets te laten horen...
doe net ALSOF je een ander hebt leren kennen...negeer hem dood!!!! tot het moment: zeg hem dat na 2 weken.. hij gaat dit niet begrijpen, en lieg tot je erbij neervalt... maar... vertel hem niet teveel, verder negeer hem compleeet! ga niet met hem in gesprek en doe een beetje uit de hoogte..( dat doet het allermeeste pijn voor hem) laat hem eeuwig hangen in die waan dat jij iets beters hebt gevonden.. hou gewoon je hoofd hoog, anders loopt ie over je heen... ik zou niet in zijn buurt in huilen uitbarsten ( geen vent om mee te kunnen huilen lijkt me als ie je belazerd met meerdere wijven + je beste vriendin)
zo kan jij genieten van het feit dat hij pijn heeft en kan jij je zinnen op iets anders gaan zetten..( niet te veel om treuren deze persoon is het licht nog niet waard)
niet bellen, niets aan hem vragen en gewoon dood laten bloeden , ook als meneer belt gewoon negeren! en na een tijdje misschien een andere man op laten nemen...
verder wel aardig blijven, dus niet laten merken dat het je nog erg raakt...
op deze manier breng je de ander in verwarring dat doet vreselijk zeer voor hem... voor jou komt het goed uit jij kan hem zien verkwijnen.. en lach erom!

mocht je toch die klojo een loer willen draaien.. denk dan heel goed na!
zorg dat je altijd aan het langste end trekt...ik kan me geen vreslijk genoeg pijnlijke terugactie bedenken .. maar it better be good...
nog dit.. laat je niet in de maling nemen lief! hou je hoofd hoog alleen tegenover hem! thuis lekker uithuilen en janken... hij is jou verdriet niet waard dus geef hem dat ook niet!

ik wens je heel veel sterkte lief!
ik hoop dat dit een beetje helpt..
dikke kus