Beide kanten...

afbeelding van Melv1n

Tijd geleden dat ik hier ben geweest... zo ongeveer een jaar echter toen onder een andere naam maar ben helaas die inlog gegevens kwijt.

En ja... nu weer Verdrietig... Ik heb bijna 4 jaar een relatie gehad met mij ex... vanaf mijn 15de tot mijn 19de.

Zal proberen mijn verhaal te doen al zal het een lang verhaal worden. Ik heb aan beide kanten van het verhaal gestaan hiermee bedoel ik... ik heb het 5 weken geleden uitgemaakt met mijn vriendin omdat ik twijfels had, twijfels voor een ander meisje. Deze twijfels bleken ongegrond te zijn, maar mijn ex vond het genoeg ze wou nu zelf niet meer.... het was niet de eerste keer dat dit voorgevallen was. Ik ben zelf HEEEL slecht in het uiten van emoties en in het praten over mijn echte gevoelens. Ik had nooit moeten suggereren dat ik gevoelens had voor die ander. Mijn ex (hierna genoemd M.) en degene waarvoor ik dacht gevoelens te hebben (hierna genoemd E.).

Oké en nu even een verhaal met een tijd lijn Tong... sorry dat het zo onduidelijk is maar ik weet niet echt waar te beginnen dus doe ik het HELE verhaal maar gewoon.

Nadat ik het uitgemaakt had met mijn ex heb ik dus alsnog een paar keer afgesproken met E. en ook een enkele keer gezoend met haar. Ik smsde veel met haar en het haar ook verteld dat ik van haar hield. Alleen ik ben bang dat ik dit allemaal deed uit eenzaamheid want E. is niet degene waar ik van houd, dat is M. M. is degene waar ik mijn leven mee zou willen delen... M. is degene waar ik mij thuis bij voel waar ik alles tegen kan zeggen en ik hou ontzettend veel van haar. Waarom doe ik dan toch die dingen met E.????

M. wou mij niet meer terug omdat ze het genoeg vond dat ik zoveel twijfelde en wou mij dus ook totaal niet meer spreken. Ik heb 5 weken lang geprobeerd geen contact te zoeken. Enkel een smsje met kerst en oud & nieuw. Zij wist toen nog niets van mijn "relatie" met E.

Alleen eergisteren hebben E. en M. met elkaar gesproken dus ja nu zijn ze beide woedend... en terecht. Ik wil mij ook zeker nergens onderuit praten of wat dan ook en ik weet dat ik fout zit... ik had E. met rust moeten laten want M. is degene waar ik bij wil zijn. Alleen ik denk dat ik met E. om bleef gaan omdat ik totaal geen contact meer met M. had... terwijl ik normaal 6 van de 7 dagen bij haar was. Ik voel mij er heel slecht om en ik had nooit verwacht dat ik dit zou doen... zowel tegenover M. als tegenover E. heb ik dit gewoon niet kunnen maken. Ik heb er ook enorm veel spijt van. Ik hou super veel van M. zij is echt mijn alles... ik weet vanaf mijn 15de al dat zij de ware is voor mij.. ondanks de vele problemen die we hadden. Ik heb echt enorm veel geleerd van de relatie met haar en nu net op het moment dat ik mijn problemen begin te er- & herkennen loopt het zo mis. En dan loopt het ook nog mis door een probleem dat ik heb, namelijk eenzaamheid... ik kan daar niet tegen Verdrietig vandaar dat ik het contact met E. niet verbrak denk ik.

Ik wil alsnog vechten voor M. maar ik ben bang dat dat geen nut meer zal hebben want ik denk dat ze woest is op mij. Dat weet ik trouwens niet want ik heb haar tot op heden nog steeds niet gesproken. Ik ben echt radeloos en ik heb het zelf verpest daar ben ik mij volkomen bewust van. Zou het ooit nog goed kunnen komen?

afbeelding van Annemarijn

Re

Hallo,

Maar waarom heb je ondanks alles ingezien dat E. het niet is? Het was toch leuk met haar. Je schrijft dat je de eenzaamheid niet voelde door E.. Maar was dit dan toch niet genoeg?

Je moet je denk ik heel goed afvragen waarom M. het wel voor je is. Of is het kiezen tussen twee kwaden? Ik wil niet hard lijken, maar met iemand anders aan de gang gaan, doet het vertrouwen natuurlijk geen goed.. Als je M. echt terug wil, is de enige remedie haar heeeel duidelijk maken dat zij de enige is. Maar doe dit alleen als je echt zeker van je zaak bent!

Succes!

afbeelding van Melv1n

Omdat ook al was ik bij E.,

Omdat ook al was ik bij E., M. nog steeds in me hoofd zat... en M. zit iedere avond in mijn hoofd. Er is sinds dat ik het uitgemaakt heb met M. nog geen dag voorbij gegaan dat ik er niet ontzettend veel spijt van had.

Ik zie/zag E. meer als een maatje iemand waar ik goed mee kon praten... M. is echt iemand waar ik me thuis bij voel... iemand waar ik alles maar dan ook echt alles mee durf te delen :$...

Ik ga me best doen, en ik hoop met heel mijn hart dat het ooit nog goed komt. Maar ik kan zeker begrijpen als dat niet meer kan Verdrietig...