Ben ik dan zo naief... blond of just a guy

afbeelding van Pba1211

Ik herinner me nog de jubel stemming, We spraken naar elkaar toe uit, dat we het verder wilden proberen.
Het begon met redelijk wat contact , berichten vlak voor een behandel sessie "als je me nodig hebt ben ik er voor je"
Signalen over "50 t grijs"wat je er ook van vindt ... ze wilde daar met mij heen. Dat is dan niet een film voor just a guy...

Ok ik kan wat doordraven in mijn goede bedoelingen, mety Valentijn een kaartje, een filmpje gemaakt, een bloemetje voor haar en dr meiden. 2 dagen later nog een mailtje gestuurd , niks bijzonders erin.
Stil bleef het... op donderdag maar eens gebeld , hoe het was... of ik iets had gedaan wellicht... het bleek dat het allemaal wat teveel was etc etc niet mijn schuld....

Ze werd erg boos toen ik aangaf dat ik dan ff geen conatct zou gaan opnemen en dat zij dat gerust mocht doen, zodat ze van mijn kant geen druk voelde....
Zaterdag wilde ik dr ff bellen , maar ze was ziek dus liever niet schreef ze.
Zondag krijg ik een bericht eerst koetjes kalfjes, en dan "keertje praten"... pffff ik wist t niet meer.
Gezegd... wil er graag ff over nadenken...../BAM mis,' laat maar dan, misschien wel beter zo, heb je al teveel pijn gedaan...."
Dus ik nog... nadenken betekent niet perse t einde... maar dat was voor haar wel zo, dat ik moest nadenken of iik met haar wilde praten was toch wel heel erg...

Ik nu nadenken waarom ik dat dan wel schreef en dat was vooral mom te bedenken, in gesprek .... en dan.. wat gebeurt er en hoe kan ik reageren... etc etc.
Enfin... tot nu toe was er nog altijd een sprankje hoop, 2 mensen als een tweelingziel, zo voelde het.
Gisteravond is dan ook de vriendschap op facebook eraf gehaald... en ondanks dat het "maar"facebook is.. het voelt verduld definitiewf.

En alle goede adviezen ten spijt... en weten dat ik door moet... zelfs weten dat het niet zomaar alleen aan mij ligt, dat er aanwijsbare redenen zijn die het bij haar neerleggen.... het voelt niet goed.

Ik weet t ... heb mn dochter vanaf volgende maand weer in huis, ga verhuizen, eerst huren dan kopen, de vermogens verdeling van de scheiding moet nog steeds (K bitch..) dus allemaal dingen die voorrang hebben om mijzelf op de rit te krijgen.
Maar t is zoveel mooier als je gesteund wordt door je partner toch...?

Maar als dat zo was, schreef ik hier weer niet

gatverdikke .... dus uithuilen en doorgaan ... wie weet komt er nog wat uit als ik terug ben in mn eigen wereld.
Alleen nu... ik had dit niet verwacht.. misschien is dat wel juist de reden van dit gevoel.. mn mond tintelt van de spanning dus ik ben zo fout bezig als wat.... dus PBA1211 kom eruit , schop jezelf onder je .... en ga door.
De beste manier om te laten zien dat zij het mis heeft is te zorgen dat je leven op de rit is en je doorgaat.
(nu mezelf nog geloven...Glimlach )
\
dank je wel

afbeelding van Pba1211

het gaat beter maar raar en verwarrend

Maandag en dinsdag was ik compleet vd wereld, liep als zombie door t huis, had nergens zin in.
Op mn werk zocht een "spreek kamer " op, zodat ik in mn eentje kon zitten.
Slecht slapen etc tec... enfin alle bekende triggers kwamen voorbij, kon me een b eetje afleiden met de sportschool en mn spinninglessen. Dat werkt gelukkig erg goed zodat je wel op andere dingen moet richten, maar voor mij was dit toch wel weer erg nieuw.

Gek eigenlijk dat je iedere keer denkt , phieuw dit was heftig... nu kan het alleen maar beter gaan....
Eerlijk is eerlijk... er ligt ook wel erg veel op mn bordje momenteel, maar er is weer ruimte in mn hoofd en het "van je afschrijven"werkt best goed. Vd week maar voor gaan zitten en een 3 kolommen gemaakt
Zo van: Welk onderwerp..| Heb ik invloed | Wat v actie
Daar waar ik geen invloed op heb.. is dan de actei "loslaten" , ook de andere acties, als achetr mn advocxaat aan bellen omdat hij te lang laat wachten... hoppa.. opschrijven en doen. Ik moet zeggen , het werkt best goed.

Maar goed, tussen de bedrijvben door kreeg ik op mn kop van mn Ex vriendin, omdat een ander op mijn FB tijdelijk een quote had gezet .. iets van .. Als iemand je niet wil, laat t gaan oid .

Of ik dan nog steeds niet wist dat dit soort dingen haar veel pijn doen...., of ik vertelde aan anderen niet de waarheid... pfff natuurlijk ...
Ik moet zeggen ... ik heb er niet op gereageerd en dat voelde best goed. tegelijk heb wel de volgende dag die quote verwijderd, maar dan om dat ik niet met die onzin meedoe.

Had ik met Valtentijn nog een filmpje voor mn ex gemaakt met allemaal mooie foto's van onze goede tijden. Die keek ze v d week nog een keer terug en kreeg ik in de maail een berichtje als :

Mooi, ontroerend, lief... dank jewel.... tja... ook nu maar ff niet op gereageerd.. t voelt raar.. maar ik kan er niets mee.
Zij wilde het contact niet meer omdat ik wilde nadenken of ik wel of niet wilde praten, ik merk dat ik heel graag onieuw met haar wil, maar dan als we beiden in een betere situatie zitten.

Hopenlijk gaat dat lukken en tot die tijd zorgen dat alles op zn pootjes terecht komt en blijft

afbeelding van Hetlevenismooi

Hoi Pba1211

Het lijkt er zo op dat jij er 100 procent voor gaat en de ander heeft dat niet meer.
In voor en tegenspoed, die 100%, zo geldt het voor mij dan.
Voor minder zou ik niet gaan want dan krijg je het soort taferelen waar jij over schrijft. Pijnlijk hoor, ga door met je leven, laat het eens van jezelf afhangen, en goed dat je je niet meer van elk woord iets aantrekt.

Sterkte!

afbeelding van kroegtijger

Hoi Pba, Klinkt als een vrij

Hoi Pba,

Klinkt als een vrij stevig weekje voor je... Lijkt wel alsof je je nu aan het realiseren bent dat de relatie echt ten einde is? Of zie ik dat verkeerd?

Kan me voorstellen dat het dan toch weer een nieuwe klap is die je dan krijgt, maar als ik het zo lees lijk je het goed op te pakken. Met name dat je de boel van je af schrijft, kolommetjes maakt en nagaat bij jezelf of je er iets aan kan veranderen of niet en dan welke acties je kan nemen vind ik een mooie manier. Ik vond dat zelf een erg fijne methode om gedachten te ordenen, en ik hoop dat het voor jou net zo werkt.

Wat de berichtjes van je ex betreft krijg ik de indruk dat ze er toch niet zo helemaal klaar mee is als dat ze tegen je zegt. Of dat zo is, de tijd zal het leren. Ik zou me er in ieder geval niet al te veel op richten of aan vasthouden voor het moment; richt je op jezelf en je eigen geluk en hoop dat zij hetzelfde doet, en daarna zie je het wel. Je kan het toch niet controleren of sturen, dus zoals je zelf al aangeeft is het los laten dan de enige optie

Probeer in ieder geval je positieve instelling te houden, en overal de voordelen van te bekijken. Met een positieve levenshouding kom je over het algemeen toch een stuk verder.

Sterkte in ieder geval de komende tijd