Ben ik gek...

afbeelding van Willem1981

Zoals ik al in mijn blog vermelde heeft mijn ex-vriendin 2 weken geleden de relatie verbroken, noodgedwongen. Het is mijn fout geweest zoals terug te lezen. vanaf dat moment was mijn enige doel om haar terug te winnen en heb hier alles voor gedaan tot aan vandaag, want het is tijd voor rust.

het verdriet had me zo te pakken dat ik gewoon niet goed functioneerde in mijn werk. Niet eet, niet slaap... en het moest afgelopen zijn. Daarnaast speelde ze met mijn gevoelens omdat ik in een kwetsbare rol zit. Ik stelde me open en eigenlijk accepteerde ik alles wat ze zei. Hoe pijnlijk en soms vernederend dit ook was, maar ik slikte het. Tenslote het is mijn schuld.

Gisteren dacht ik bekijk het maar, stuurde een SMS met de tekst ik neem afscheid want ik ga kapot op deze manier. Je trekt me naar je toe en schopt me weer weg waarop zij ineens smsde van Nee!!! geef me tijd!!! En zelfs op mijn facebook weer ging reageren.

Vervolgens kwamen we in gesprek. Ze gaf aan dat ze tijd nodig had, maar geen weken maar eerder maanden om te kijken of het nog een kans maakt. Daarnaast gaf ze aan dat ik niet moet wachten en gewoon door moet gaan met mijn leven. Ze wist het niet. Het was haar eerste relatie en ze gaf zelfs aan misschien moet ik vergelijkings materiaal hebben om te oordelen of ik de ware voor haar ben. Zelfs daar zat ze over na te denken. Gezien haar persoonlijkheid ( dwars, egoistisch, dwingend en altijd haar eigen weg trekt ) die best moeilijk is om mee om te gaan denk ik dat ze niet 1 2 3 iemand tegen het lijf loopt, maar je weet maar nooit.
Ik heb heel veel van haar geaccepteerd, tot het bizare aan toe waar ik maar niets over uit op dit moment.

Daarnaast vond ze dat ik door moest gaan met mijn leven en dan zien we wel, maar als ik over 6-12 maanden iemand tegen kom dan zou ik nooit van der gehouden hebben. Ze eisen die ze stelde waren eigenlijk gewoon niet normaal en geen 1 mens kan daar aan voldoen. Ze houd gigantisch van mij maar wil op dit moment geen relatie na wat er gebeurd is.

Hoe moet ik hier naar de toekomst mee omgaan. Ik vind het nog al niet wat om dit te vragen van mij. Mijn liefde zit diep dus ik twijfel zelfs nog om te zeggen, prima we doen het zo en we zien wel. Haar insteek ik rust , ze houd van me maar wil nu niets en kijken wat het doet en mijn insteek is rust om te kijken of we overnieuw kunnen beginnen. Kortom, i am confused!!!! Maar als ik iemand tegenkom moet ik er gewoon voor gaan...

Zouden jullie dit van iemand kunnen vragen ? Automatisch ga je toch zitten wachten en hopen dat ze een keer een mailtje stuurt.

Tips!

afbeelding van Willem1981

verder

Tot op heden geen tips of reacties, wat ik kan begrijpen. Het is in elk geval al lekker om alles van jezelf af te schrijven.

Inmiddels trekken de dagen voorbij en de laatste ontwikkeling is dat ik een sms kreeg waarin stond dat ze een maand of twee uit wil trekken om goed na te denken en geen contact wil. Vanaf die dag, zaterdag, tot vandaag heb ik nog een paar smsjes gestuurd in periode van verdriet. Vooral op koninginnendag wordt je overal geconfronteerd met mensen die van elkaar houden... en dan moet ik het kwijt. Geen berichten waar ik een reactie bij uitlok, maar berichten dat ik aan der denk en der ben als ze me nodig heeft.

Zondag poste ik nog een video op facebook van Bob Marley, three bird.... every little thing is gonna be alright. Gek genoeg reageerde ze daar met een "like" op.... kortom, of oom mij op het verkeerde been te zetten of juist als motivatie naar de toekomst. Laat me even en dan komt het wel weer goed.

Ergens ben ik vol hoop , maar ik kan niet in haar hoofd kijken. Dadelijk ga ik er vanuit dat het goed komt en krijg ik alsnog een dikke vette NEE op mijn hoofd geprint. Ik ga vanaf vandaag maar verder met het idee dat ik haar definitief kwijt ben en stel mijn leven daar maar op in. Mocht ze dan toch nog komen dan is het alleen maar nog mooier. Anders weet ik het ook niet meer.

afbeelding van rozenblaadje

Hey Willem Hoe hard het ook

Hey Willem

Hoe hard het ook is, je moét haar loslaten. Helaas kan ik je geen tips geven over hoe je dat moet doen omdat ik het zelf niet kan. Bij mij is het ook pas uit. We hebben het nog een kans gegeven, maar om eerlijk te zijn, je belandt telkens opnieuw op dat punt waar je eindigde. Dus probeer het nu echt maar af te sluiten en houd geen contact meer met haar. Veel sterkte! Liefs

afbeelding van Dragoneye

Hoi

Loslaten Willem, eigen leven weer leiden, leuke dingen doen en ga zeker niet op haar wachten, je bent geen gekke Henkie. Of ze wil je of niet, zoniet good bye my lover/friend. Ik vind dit manipulatie op en top. Zo een meid wil je niet, geloof me wordt van kwaad tot erger.

Heb vertrouwen in jezelf en in de toekomst.

afbeelding van gejem1981

Hoi Willem, wat een

Hoi Willem, wat een klotesituatie. Ik zit zelf ook in een situatie waarin ik de afwachtende partij ben.
Is niet te doen. Ik word verscheurd door verstand (loslaten) en gevoel (vasthouden). En iedereen om je heen lijkt gelukkig. Het probleem met afwachten en overnieuw beginnen is dat je straksnog een keer gekwetst kan worden en dan ga je weer opnieuw door het dal. Dat risico moet ik ook nemen, moeilijke keuze toch? Maar alleen jij kan m maken. Succes!