Ben mijn alles kwijt!!!

afbeelding van Boozo

Ik had 6jaar een relatie met een meisje! Dit meisje was echt mijn grootste liefde! Op een gegeven moment is ze in de knoop geraakt met haar eigen. Nu hebben we het zo 3weken geprobeerd om verder te gaan, maar zij zag het echt niet zitten en nu is alles voorbij!
Dit is allemaal begonnen omdat ze een week met haar vriendinnen op verlof is geweest! Ze heeft daar beseft dat ze iets mist in haar leven!Ik zit nu echt in de put en kan niet zonder haar! Ze zegt nog wel dat ze me graag zie maar ze was niet meer gelukkig, kan ik dat nog geloven??? Het enigste dat ik hoop is dat ze terug komt naar mij! Men leven is echt een hel geworden nu ik haar kwijt ben!

afbeelding van Goodfella

vraag

Dit komt zeer bekend voor,tot op de vakantie met vriendinnen aan toe. Bij mij ging ze vreemd op vakantie en haar vriendinnen waren op de hoogte ervan en keurden het zelfs goed. Toen kreeg ik ook de bekende* ik mis iets blablablab, leven is meer blablabla*. Tot ik ging doorvragen zij ze nix,pas later gaf ze het vreemdgaan toe. En ze had niet eens spijt, want het was lekker. Dit zeggen ze meestal wanneer er iemand anders is en ze te laf zijn om het te zeggen. Ze heeft waarschijnlijk sex gehad met iemand en daardoor je relatie om zeep geholpen,je moet haar vragen of ze is vreemdgegaan of iemand heeft ontmoet waardoor ze onzeker is geworden.

En als ze je vragen heeft beantwoordt en ze wil niet verder of ze is niet eerlijk tegenover je( bijv dat ze dingen achter houd). Draai haar dan je rug om en pak je leven op,neem de pijn voor lief,zorg voor jezelf en je komt weer iemand tegen.