Bizar verhaal aparte wending, en de "Why?" vraag

afbeelding van Remcowtje

Goedemiddag allen,

Tamelijk nieuw op dit forum maar wens toch ergens graag mijn (zoals de naam doet vermoeden ben ik een man) verhaal weg te schrijven. Ontmoette vorig jaar zomer een leuke dame met een prettige guitige ogen. Eigenlijk op het eerste gezicht verliefd. Toenadering gezocht via Facebook en het klikte al vrij snel, gedate en voor ik het wist zat ik bij haar thuis op de bank tussen haar familie. Prima, voelde me naar hoe langer het duurde thuis. Super 5,5 mnd relatie gehad weinig geruzie en begripvolle gesprekken naar elkaar toe. Natuurlijk wel de gebruikelijke woordenwisselingen.

Even wat over haar achtergrond, ze kwam uit een huwelijk van 3 jaar en kende haar ex-man 6 jaar in totaal, dit hadden we natuurlijk uitvoerig besproken voordat wij met elkaar in zee gingen omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik niet een rebound zou zijn. We zagen elkaar toch wel tamelijk veel, vond het na mijn drukke job heerlijk om 's avonds bij elkaar te zijn. Het klonk allemaal heel goed! Voelde goed, maar toch...

Ik kwam zelf ook uit een roerige relatie waarin mijn ex meerdere malen was vreemd gegaan.

Net voor de jaarwisseling begon ze afstandelijke trekjes te vertonen. Ik vroeg wat er aan de hand was maar ze reageerde er nauwelijks op. Na lang doorvragen kwam het hoge woord er uit: "Ik heb het gevoel niet meer" ik was compleet overdonderd en geloofde mijn eigen oren niet. Naar ze zei had ze het in een dag besloten, wat ik natuurlijk niet geloofde, maar bizar om te horen dat je met

We keken al (voor de gein) naar huizen uit interesse omdat ze dat leuk vond, we hadden het over kinderen etc. geen vuiltje aan de lucht dacht ik. Maar zo bizar als het klonk ging de rest ook. Nadat ze het meedeelde heb ik afscheid genomen van de familie en ben ik vertrokken (net voor de jaarwisseling, de borden voor het avondeten stonden al op tafel). We konden er ter plekke niet uit komen, het enige dat ik hoorde was iets met het missen van het juiste gevoel, het ging allemaal wat te snel en het kwam te dicht bij. Eigenaardig daar ze zelf zo graag snel wilde gaan en ik voor mijn gevoel nog juist iets op de rem trapte. Met dat ik toehapte was het afgelopen:(

Had daarna een 1,5 week vakantie geplant staan met kameraden en heb haar in die week op mijn initiatief nogmaals gesproken via de telefoon. Dit was op zich een aardig gesprek maar ik schoot er niets mee op, kreeg weinig nieuwe informatie. Na mijn vakantie ben ik nog één maal langs geweest omdat het me helemaal niet lekker zat, 5,5 maand alles doorgemaakt maar, even in haar woorden, in één dag alles aan de kant zetten. Streelt nou niet bepaald iemands ego.

Waarom maak je je zo druk? Ja dat vraag ik mezelf dus ook oprecht af, geen hand vol maar een land vol aldus de woorden van velen. De liefde was voor mij een bron van inspiratie en motivatie, gaf me ook zeker energie! Het zorgde voor progressie en maakte me hongerig naar meer van haar te ontdekken. Ze haalde absoluut het beste in mij naar boven. Gaf dit in gesprekken ook terug als blijk van waardering en kreeg dit van haar ook terug. En ja cliché maar wat was dit een fijne tijd! Heb haar dan ook bedankt voor de mooie tijd en wenste haar succes met het verwerken en liet haar weten dat ik natuurlijk nog enorm om haar gaf en de deur op een kier wilde laten staan. Enige fout die ik maakte, geen duidelijke afspraken wat ze nu wilde en hoe lang die deur op een kier moest blijven staan. Pijnlijk. Het jezelf aan het welbekende lijntje houden, dom. Maar jemig wat mis ik haar en de voorbijgevlogen tijd.

Anderhalve maand geen contact gehad, heb haar uit het niets gebeld, want ze houdt me toch enorm bezig, denk te vaak terug aan de mooie tijden, dus besloot haar eens te bellen puur om te vragen hoe het met haar ging, ze nam eerst niet op, maar de tweede keer wel. Heel fijn gesprek gehad, gaf daarin aan dat ik niet meer op haar kon wachten omdat het teveel pijn deed, en ging vechten tegen de hoop. Verder vroeg ze ook hoe het met mij ging, maar dat was formaliteit. Heb zelf het gesprek beëindigd en ben verder gegaan met de dagelijkse bezigheden. Veel sporten en druk zijn helpt me het wel van me af zetten, maar hoop toch altijd nog stiekem op een signaaltje van haar kant dat ze een fout gemaakt heeft, bizar! Snap mezelf hier zelfs niet in.

Een twee weken na dit gesprek, kon me er niet van weerhouden, heb ik haar een berichtje gedaan om te vragen of we in de buurt een drankje konden doen om even een gezellig gesprek te hebben. Dit wilde ze niet, ze wilde nog even wat tijd gaf ze aan, ze was kort, heel kortaf. Weinig emotie, waarom? Tsja kan het wel raden natuurlijk. Ik berichtte als laatst en heb daarna niets meer van haar gehoord.

Bijzonder, ben niet een voorstander van deze fora's maar wat is het heerlijk om dit even van je af te schrijven, sta er ook van te kijken hoe lang dit verhaal is geworden. Bedankt voor het lezen en het beste! Sta trouwens natuurlijk wel open voor meningen en tips.

De groeten,

Remco

afbeelding van Hetlevenismooi

@Remcowtje,

Goed dat je het van je afschrijft, kan ook helpen. Onschuldig

Als een ex afstandelijker is geworden in de relatie zegt dat ook wel veel voor beiden en als dan bevestigd wordt dat het gevoel weg is, dat komt aan!
Jij zit dan nog op die roze wolk en bam!
Het gaat natuurlijk ook om de gevoelens van beiden. Jij wil toch ook geen vrouw die er niet (helemaal) voor gaat. Gevoelens zijn soms zo onvoorspelbaar. Hoe verloopt een relatie...

Het verlangen naar de ander behoort er te zijn. Elkaar willen zien.
Een geheugensteuntje, als je weer zo een verlangen hebt, zie dat het zoals het nu is, niet meer opgaat. Jij hebt dat verlangen. Hoe erg dat ook voelt.
Liefdesverdriet is afschuwelijk, mooi is die dag dat je er uit bent!

Sterkte!

Groeten terug!

afbeelding van Remcowtje

Helemaal mee eens

Dat is absoluut waar! Heerlijk om het op papier te zetten, vond het eigenlijk altijd maar onzin;)

Het speelde ongeveer een klein weekje, haar oma werd ziek, maar kreeg geen berichtje van, ga even mee naar het ziekenhuis, terwijl ik wel aangaf van, als er wat is dan wil ik er voor je zijn. In mijn optiek heb je dan juist elkaar nodig. Daar kwam de afstand (ervoor nog een bruiloft samen gehad, ""geen" vuiltje aan de lucht) al om de hoek kijken, duurde al wel een twee weken als ik terug kijk, terwijl ze beweerd het in een dag te hebben gefixt. Eigenaardig.

Nee natuurlijk wil ik geen vrouw die op 30% draait, dat heb je mooi goed! Echter wat we hebben doorgemaakt en wat we voor ogen hadden maakt dat je het niet gelooft dat het zo gegaan is of zo. Tsja, heb zelf een vechtersmentaliteit, ga niet voor de helft aan iets beginnen, herken dat dus ook niet.

Dat is het, verlangen, wordt niet meer ingewilligd, iets met hoop(A) ja hoop snel die dag te omarmen.

Bedankt!!

afbeelding van Lovertje85

@remcowtje

Wat fijn is dat he als je je verhaal even lekker kwijt kan!
Soms is dat al therapie genoeg om dingen weer helder te krijgen voor jezelf.
Ook kunnen reacties nieuwe inzichten geven, want jij ziet het natuurlijk enkel vanuit jezelf met gevoel en al.
Wij kunnen echter alleen reageren op wat jij hier schrijft en niet op de complete situatie.

Als je het totaal niet aan ziet komen en het dus als donderslag bij heldere hemel komt, dan is het lastig om dit los te laten.
Je vraagt je af waarom en wat er gebeurd is dat dit zo gelopen is.
Allemaal heel logisch....
Feit is dat je het moet doen met wat zij je aangeeft wat de reden voor de breuk is.
Het gevoel is er niet meer en blijkbaar heeft ze weinig behoefte dit netjes met je af te handelen.
Ik vrees dat er weinig anders opzit dan accepteren hoe zij het aanpakt...
Alhoewel dit zeker niet fair is naar jou, heb je er maar mee te dealen.

Makkelijker gezegd dan gedaan, dat begrijp ik volkomen...
Probeer ook geen contact meer te zoeken.
Dit geeft je alleen maar meer stress en onmacht en duwt je steeds weer een stap verder terug in je ldvd.
Terwijl zij er blijkbaar niet op zit te wachten (anders zocht zij wel contact met jou).

afbeelding van Remcowtje

Heerlijk

Ja bijzonder prettig, helpt me enorm.
Daarom deed ik het eigenlijk ook, meningen van mensen om mij heen zijn natuurlijk ook zeer belangrijk, maar die kennen mij goed, beetje objectief hè:P

Yes, herken me daar dus in, onwijs lastig om je gewone drukke leventje weer op te pakken, het bezette mijn dagelijks leven zeker de eerste twee weken dat het uit was. Kon me er zelf niet meer toe zetten. Sporten hielp. En er heel veel over praten hielp ook, totdat ze gewoon gek werden om me heen haha. Maar nog ben ik er niet helemaal vanaf. Dat zal nog wel even wat tijd nodig hebben.

Zo heel veel geeft ze niet aan. Zou zelf die redenen gebruiken om goedkoop van iemand af te komen, zo van wegwezen en niet meer terugkomen, maar er niet al te veel gekke woorden aan vuil willen maken. Ga hierin misschien teveel van mezelf uit. Had liever gehad dat ze had gezegd dat ik een klootzak was of iets in die geest, dan kun je nog ergens aan werken, maar nu het cliché verhaal: het ligt niet aan jou (gaan bij mij de belletjes al rinkelen), het ligt aan mij, heb afstand nodig en tijd. Pfff, een relatie heeft juist niets van dat nodig. Gaf haar veel ruimte omdat ik wist dat ze uit een lange relatie kwam, waarin ze bedonderd was, maar vergat misschien mezelf wel, kwam uit een soortgelijke situatie alleen ik heb geen trouwring om gehad. Ook begrip en hielp haar daar waar ze me nodig had. Heb een 6 dagen arbeiden job, maar vond het niet erg om voor haar klaar te staan. Liefde....

Kun je mij eens uitleggen wat je nu vooral niet netjes vind? Er staat dus nog een afspraak in de toekomst waaraan ze geen duidelijke datum wil koppelen, is dit ook iets wat ze dood wil laten bloeden op deze manier? Ja eens, dacht eerst wil er voor vechten, wil laten zien dat ik niet zomaar mijn ruwe diamantje laat wegrennen, 3x contact gezocht, maar alle keren een koud iemand aan de andere kant van de hoorn, wel gezellig, maar weinig emotie.

Bedankt voor je antwoord.

afbeelding van Remcowtje

Bedankt voor jullie reacties

Allereerst dank voor jullie reacties, en de tips natuurlijk.

Wat mij ook van mezelf opvalt is dat ik het voor haar steeds het gedrag aan het goedpraten ben herkenbaar? Ga dan denken aan haar naar afgelopen huwelijk, dat dat haar gedrag veroorzaakt. Of dat ze misschien al wel een ander heeft in die tussentijd, lijkt me een prima verklaring voor dit gedrag. Snapte het ook niet dat het op deze manier moest, nu heb ik er wel meer vrede mee, maar wat naar zo'n open einde, terwijl als ik naar de signalen kijk het helemaal niet zo open is. Je gevoel heeft een battle met je verstand, nog nooit meegemaakt zoiets.

Dat telefoongesprek was op zich best heel prima, maar ze wijst me ook niet 100% af, ze geeft, doordat ik contact zoek natuurlijk, steeds dat kleine beetje aan hoop dat ik absoluut niet nodig heb. Maar toch zou ik haar graag nog eens willen spreken, waarom, weet het niet. Het gemis van het juiste gevoel denk ik. Heb het haar twee weken geleden nog gevraagd, ze wilde op dat moment geen theetje doen, maar later, nog even wat tijd nodig was het antwoord. Toch ook eigenaardig? Als je klaar bent met iemand dan wijs je alles toch gewoon naar het rijk der fabelen? Toch gewoon basta en geen energie meer insteken als haar zeinde? Ze beantwoord gewoon de whatsapp berichten van de eerste week nadat het uit was, de tijd rust geen contact gehad (1,5 maand) maar het bleef jeuken bij mij. Haar gebeld, prima gesprek, proefde de angst bij haar, maar het ijs was al snel gebroken, het was als vanouds gezellig! Ook haar familie zat er trouwens mee dat het op deze manier ging. Ze hoopten allen zo dat het weer goed zou komen, zal ook wel voor een extra druk bij haar zorgen denk ik. Maar goed, het feit ligt er. Ben al blij dat ik er zonder vloeiende emoties over kan schrijven. Heerlijk mensen. Aanrader trouwens.

Als laatste whatsapp gesprekje met haar gehad, ze gaf dus aan wel wat te willen drinken, maar niet nu, wat zou dat kunnen zijn? Gewoon weer in het wachtkamertje gezet worden?

Groet,

Remco

afbeelding van Lovertje85

@remcowtje

Je over analiseert de boel!
Je zoekt steeds naar positieve punten in een negatief verhaal, continu zoeken naar die ene druppel hoop in die emmer vol met onduidelijkheid.
Het is jammer dat ze niet duidelijk tegen je is, dat had je geholpen in je proces.
Maar zorg vooral dat je niet stilstaat door haar onduidelijke en tegenstrijdige reacties.
Als ze nog wat had gewild had ze dat contact zelf ook gezocht.
Nu reageert ze menselijk op je (ze heeft immers geen enkele reden om dat niet te doen), maar durft niet duidelijk te zijn (waarschijnlijk omdat ze je niet meer pijn wil doen, wat ze nu eigenlijk juist aan het doen is).

afbeelding van Remcowtje

Dat klopt

Dat klopt inderdaad, maar niet heel gek omdat het een gammel einde is voor mij dan. Inderdaad, ze doet juist het tegenovergestelde van wat nodig was, en dat doe ik net zo goed, had geen contact met haar moeten zoeken en zij had duidelijk moeten zijn. Vreemd, maar het is zo. Wat vinden jullie van de toezegging van haar dat we een keer gaan afspreken en dat ze tegen die tijd contact opneemt met me om elkaar te zien?

Bedankt voor je antwoord.

afbeelding van Lovertje85

@remcowtje

Mijn idee: op de lange baan in de hoop dat het idee verwaterd...

afbeelding van Remcowtje

Duidelijk

Duidelijk, je zou er helemaal klaar mee zijn als je ik tekst zo lees? Kun je dat nog eens eenmaal onderbouwen voor mij? Ter verheldering?

afbeelding van Lovertje85

@remcowtje

Nou, zij zet jou zo zonder enige goede opgaaf van reden aan de kant.
Zonder vooraf aan te geven dat het gevoel afnam zodat je nog wat eraan hebt kunnen doen.
En nu zit jij je rot te voelen?
Dat is toch de omgekeerde wereld?
Zij heeft jou als een nieuwe lamp op zolder geparkeerd, en vervolgens onderneem jij steeds actie naar haar?

Als ik jou was, en ik was zo behandelt, dan zou ik er idd klaar mee zijn ja...
En als er al contact zou zijn zou dat van haar af moeten komen.

Is persoonlijk he... Dus iedereen zal er anders over denken..
Maar zij communiceerde in jullie relatie al niet, dus waarom zou ze dat nu wel gaan doen?
Zij gaf toen ook al niet aan toen er wat begon te spelen, waarom verwacht je nu dan wel dat als ze niet af wilde spreken dat ze dat eerlijk zou toegeven?

afbeelding van Remcowtje

Dit dus

Kijk dat is een verhelderend verhaal, het gedonder is dat ik het nog niet wil geloven of zien, terwijl deze feiten die je benoemd gewoon kristalhelder op tafel liggen. Heb haar zelfs nog gespaard door dit nog niet te benoemen.

Hou ik wel van, andere kijk op de zaak. En inderdaad, ze communiceerde totaal niet en zal dat nu ook niet doen nee. Bedankt voor je reactie! Weet wat me te doen staat.

afbeelding van hortensia

@Remco en Lovertje85

dammmmm lovertje wat ben jij goed Lachen trots op jou !
fijn voor Remco ik hoop oprecht dat hij nu verder kan

afbeelding van Remcowtje

Prettig inderdaad

Blij met de reacties so far, merk alleen aan mezelf dat het accepteren gigantisch lastig is, afleiding helpt, maar is geen verwerken. Accepteren lijkt me verwerken, dat zoek ik nog en social media houdt me ook nog vast, ga dat zsm verwijderen om de pijn eruit te halen. Maar je hebt gelijk lovertje85, het is de moeite niet waard om met pijn rond te lopen terwijl ze verder gaat. Vanmorgen mijn professionele hulp afgesloten met o.a. teksten die je hebt geschreven. Mooi gesproken, ga er enorm voor vechten hier uit te komen! Succes in ieder geval voor degenen met dezelfde/soortgelijke situaties.

afbeelding van hortensia

@Remcowtje

Probeer jezelf iig geen vragen meer op te leggen waar geen antwoord op is, je gedachten zinloos in een kringetje laat draaien. De hoe en waarom vraag als een onbeantwoorde demon in je hoofd laat spoken. Heel veel sterkte en succes naar je weg omhoog , heb vertrouwen daarin beste Remco

afbeelding van Remcowtje

Klopt, heb dat al opgegeven

Stiekem hoop je natuurlijk dat ze een vergissing heeft gemaakt, terwijl je weet dat dat absoluut niet zo is, ze is geen labiel persoon, ze staat echt wel achter haar keuze, anders had ze in de afgelopen 2 maanden echt al wel wat laten horen. Maar helaas niets. Klopt, heb dat al opgegeven. Wel loop ik nog met de gedachten hoe ik me kan focussen op de toekomst in plaats van leven in het verleden. Wil dit als eerste aanpakken. Blik op vooruit en leren van het verleden. Maar toch zit er nog een stukje liefde naar de dame uit het verleden. Denk dat dat na 7 a 8 weken ook nog niet heel gek is. Merk trouwens ook dat het begrip en de teleurstelling zachtjesaan draait richting de woede kant, vreemd genoeg. Onwijs dank jullie ook!!

afbeelding van hortensia

@Remcowtje

Dat is een vrij gezonde ontwikkeling welke hoort bij een (rouw) proces , ongeloof verdriet en woede . Met andere woorden het gaat de goede kant met je op Knipoog
Dat is het punt he ...dat dat gevoel van liefde maar niet wil loslaten mss brengt je boosheid daar straks verandering in

afbeelding van Remcowtje

Gelukkig maar

Haha gelukkig maar dan, vervelend maar waar, we doen ons best. Hoe ga je om met de hoop dan? Of gaat dat vaak samen op? Realistisch blijven en dat soort termen? Bedankt voor je bericht;)

afbeelding van hortensia

@Remcowtje

Dat is een hele goede vraag ...aan mij Glimlach kan er een heel verhaal van gaan maken maar het komt hier op neer ...in grote lijnen dat ik het niet weet .
Logisch beredenerend nav je verhaal , is het denk ik handig om jezelf voor te houden dat er geen hoop is , puur op de feiten die ik lees. Je houdt voor jezelf die deur nog op een kier en belemmert je . Mocht er onverwachts uit een bepaalde hoek toch iets komen dan is dat gewoon mooi meegenomen en kun je altijd nog bezien hoe je er dan instaat ...
Nu heb ik toch een verhaal gemaakt .. Grijns

afbeelding van Remcowtje

Goed antwoord:

Citaat:

Logisch beredenerend nav je verhaal , is het denk ik handig om jezelf voor te houden dat er geen hoop is , puur op de feiten die ik lees. Je houdt voor jezelf die deur nog op een kier en belemmert je . Mocht er onverwachts uit een bepaalde hoek toch iets komen dan is dat gewoon mooi meegenomen en kun je altijd nog bezien hoe je er dan instaat ...

Leuk die quotes inlijsten haha. Uhm, het is inderdaad waar wat je zegt. Maar krankzinnige dat je toch een stemmetje in je blijft houden van: "ze belt je nog wel" het komt ooit wel goed. Het komt niet goed, het was niet goed. Het kwam van mijn kant, ik had mijn ogen dicht, toch een bijzonder mooie tijd gehad en haar daar nog voor bedankt ook;) Ga nu enorm aan mezelf werken. Heb gelukkig genoeg uitdagingen en zinnen om er wat moois van te maken. Wilde er alleen graag van leren, ongemerkt doe ik dat.

Bedankt voor het toch maken van een verhaal!!Tong

afbeelding van Lovertje85

@remcowtje

Teksten die ik heb geschreven? Nu ben ik toch benieuwd welke?

afbeelding van Remcowtje

Dit

Citaat:

Nou, zij zet jou zo zonder enige goede opgaaf van reden aan de kant.
Zonder vooraf aan te geven dat het gevoel afnam zodat je nog wat eraan hebt kunnen doen.
En nu zit jij je rot te voelen?
Dat is toch de omgekeerde wereld?
Zij heeft jou als een nieuwe lamp op zolder geparkeerd, en vervolgens onderneem jij steeds actie naar haar?

Dit is met name de tekst waar ik naar op zoek was, zou dit zakelijk gezien nooit geaccepteerd hebben, maar de roze wolk maakt je soms gewoon ziek, nog nooit ervaren, maar nu dan toch voor het eerst haha. Kan er steeds beter mee omgaan omdat ik vind dat ik beter verdien. Wens niet als een leeggevreten blik tomatensoep in de kliko te worden gegooid. Respect ver te zoeken. Heb me genoeg ingeleefd in haar situatie maar zij niet in die van mij. Alhoewel ik wel echt geloof dat ze het er moeilijk mee heeft.

Dank voor de reacties! Helpt me zeker verder.

afbeelding van Lovertje85

@remcowtje

Soms zijn reactie van vreemden fijn omdat ze verder weg staan.
Blijft een feit dat wij alleen kunnen reageren op wat jij ons schrijft en dus hoe dan ook geen compleet verhaal hebben.
Blij dat ik je zo heb kunnen helpen, andere kijk op dingen kan heel verhelderend zijn.

Alleen ik heb makkelijk praten hierin, want jij hebt het gevoel erbij en die heb ik natuurlijk in dit verhaal niet.
Dus de theorie is makkelijk, maar de praktijk is wat anders.

Hoop dat je hier snel uit komt en je kan gaan genieten van de voordelen van het single zijn die je nu nog niet ziet!

afbeelding van Remcowtje

Dank!

Tsja, dat is waar, merk dat ik met gigantische ups en downs te maken heb. Wat ook een behoorlijke valkuil is, om alles te verheerlijken van de afgelopen tijd. Relativeren is lastig. Daar helpen jullie o.a. goed bij. De 4 maanden dat we samen waren is natuurlijk niet een tijd waar ik als mens niet overheen kan komen. Maar denk wel de manier waarop. De onduidelijke manier van communicatie, terwijl ze misschien op haar manier heel duidelijk is geweest. Het abrupte. Had graag iets meer woorden gehad. Blijf dus toch op momenten nog goed hangen in de ldvd zeg maar. Daarnaast zou ik zo graag nog een keer een gesprek met haar wensen. Vreemd, tegenstrijdigheid heerst. Moet me er vooral op focussen dat ze geen enkele vorm van contact heeft gezocht, omdat ze de ruimte wenst. Contact wat ik zocht, beantwoorde ze wel direct, was ook prima maar heel oppervlakkig en koud. Logisch ook als ze er niets meer om geeft. En het laatste berichtje heb ik gestuurd, dateert alweer van 3 weken geleden. Heb wel besloten geen enkele vorm van contact meer met haar op te nemen. Ze had natuurlijk een 6 jarige relatie voor mij, kan natuurlijk zijn dat ze ongeremd in de knoop zit met haarzelf, hun huis stond nog te koop en meer van dat soort dingen. Weet het allemaal niet meer. Moet me er niet zo druk meer om maken. It is what it is.

Kan haar gewoon heel slecht loslaten.

afbeelding van Remcowtje

Krijg vandaag te horen

Krijg vandaag zo ineens te horen dat ze terug is bij haar ex, au.... Precies waar ik bang voor was. Case closed.

afbeelding van Lovertje85

@Remcowtje

Hmmm... Enorm klote...
1 (schrale) troost...
Dan hoef je dus de schuld niet bij jezelf te zoeken.
En dan is de hoop weg, wat loslaten makkelijker maakt...

Elk negatief ding heeft postieve kanten Remco!

afbeelding van Remcowtje

Thanks voor je reactie

Heel stom eigenlijk, ging heel goed, totdat ik dit hoorde, ze schijnt me ook gewoon bedonderd te hebben. Weet niet waarom, maar iemand zei dat uit het niets tegen een kameraad van me. En ja je raad het al, het kwam bij mij terecht. Apart dat dit de wonden wel weer ietsjes open maakt ofzo, vreemd gevoel. Maar inderdaad duidelijker kan ik het niet krijgen. We doen het hier mee.