Blog van AM

afbeelding van AM

Ik word niet goed...

Ik heb griep sinds gisteren. Alles doet pijn, ik voel me vreselijk en buiten is het zo somber.....Geen boodschappen in huis, niemand die voor me zorgt. Mijn lieve zoontje met zijn vader en nieuwe vriendin naar het circus....ik alleen op de bank met een dekentje. Weer een jaar voorbij, weer een jaar alleen. Er zijn dagen dat ik het echt niet trek en me verdrietig en alleen voel, dit is zo'n dag. Ik voel me waardeloos en lelijk terwijl ik dat echt niet ben. Sterkte voor iedereen die in hetzelfde schuitje zit.......

AM.

afbeelding van AM

Pfffffff het gaat even niet

Na een tijdje van twee maanden gaat het weer echt even niet met me. Ik mis mijn ex van 2,5 jaar geleden weer heel erg. We hebben samen een zoontje, en je weet niet hoe moeilijk het is om dan los te komen van iemand. Als je kind je opbelt als hij bij zijn vader is om te zeggen dat hij je mist. Dat jij je compleet machteloos voelt hierdoor en tijdens de hele breuk destijds. Wetende dat je ex alweer 1,5 jaar happy is met een kopie van jou, maar dan 5 jaar jonger? Waroom? Waarom konden we het destijds niet redden?

afbeelding van AM

Niet gedacht hier weer te zijn...

Al 2 jaar en 8 weken. Zo lang ben ik al lid van dit forum. Het heeft me veel goeds en moois gebracht en zelfs een vriendin opgeleverd. Ik heb een tijd geleden afscheid genomen, dacht dat ik sterk genoeg was om het weer alleen te kunnen. Mijn relatie was inmiddels al twee jaar voorbij, ik had een nieuwe liefde en zou gaan samenwonen. Maar van dat samenwonen is het nooit gekomen. Hij bleek niet eerlijk te zijn, net als die ex daarvoor. Nu ben ik weer hier. Ik voel me ontheemd en alleen.

Inhoud syndiceren