Blog van Annemarijn

afbeelding van Annemarijn

Confrontatie: wraak?

Zelfs na een hele tijd nadenken, heb ik de antwoorden op mijn vragen niet gevonden. Na het laatste telefoongesprek met mijn ex, wist ik dat hij direct na onze ruzie een nieuwe vriendin had. Helaas vertelde hij verder helemaal niks over haar of de relatie, dus ik weet er niks van. Het telefoongesprek leverde niks op, hij weigerde mij te vertellen wat hij voor mij gevoeld had of waar hij al die tijd naartoe had gewild. Voor mij is het erg belangrijk dit te weten, omdat ik erg twijfel aan mijn eigen inschattingen.

afbeelding van Annemarijn

Geen enkele reactie

Vorige week heb ik mijn ex gebeld. Eerst beantwoordde hij de telefoon niet, maar later belde hij. Ik vertelde hem dat ik niet kan afsluiten zonder dat er een aantal dingen duidelijk zijn geworden over het waarom van het verbreken van zijn contact met mij. Alles wat hij zei bleef vaag en ik kwam geen steek verder. Wel zei hij dat niet alles aan mij had gelegen, want dat hij bij zijn nieuwe vriendin tegen een aantal dezelfde dingen aanliep als bij mij. Hoe kan hij nu al een nieuwe vriendin hebben?

afbeelding van Annemarijn

Niet bellen..... zo moeilijk

Jongens en meisjes!

Ik heb het even zo moeilijk.. Er gebeurde vandaag iets wat ik normaal altijd met mijn ex zou hebben besproken. Hij kon in dit soort situaties altijd zo goed advies geven. Nu moet ik het zonder hem doen. Er zijn andere mensen met wie ik kan praten, maar niemand ziet de dingen zo goed als hij.

Daarnaast vraag ik me (weer) zo af wat nou de echte reden van zijn vraag geen contact meer te zoeken is: zijn inzicht dat dingen tussen ons niet veranderen of het feit dat hij iemand anders heeft.

De telefoon roept me de hele tijd..............

afbeelding van Annemarijn

Loslaten, maar dan?

Hallo allemaal,

Het is nu bijna drie weken geleden dat ik mijn ex voor het laatst sprak en hij me vertelde me niet te kunnen weerstaan. Daarom wilde hij geen contact meer met me, omdat hij het anders met het meisje dat hij nu ontmoet heeft geen eerlijke kans kan geven. (Zoals beschreven in mijn vorige blog).

Vorige week heb ik een keer gebeld, maar kreeg de voicemail. Hij heeft daarna wel gezien dat ik gebeld heb natuurlijk, maar me niet teruggebeld. Sindsdien heb ik niks meer van me laten horen.

afbeelding van Annemarijn

Heb advies nodig! Echt einde?

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier en zit vreselijk met de ontstane situatie. Hoop dat jullie me advies kunnen geven.

Twee jaar geleden heb ik T. ontmoet. De eerste maanden verliepen fijn, tot mijn onzekerheid roet in het eten ging gooien en ik overal problemen om maakte en meerdere keren dreigde om de relatie te beeindigen. Op een bepaald moment trok hij het niet meer en ging het uit.

Inhoud syndiceren