Blog van anonymous

afbeelding van anonymous

hij heeft een ander :-( en nu?

Gister heb ik ontdekt dat hij al 1,5 maand (misschien langer) al een ander heeft, het is sinds twee maanden uit tussen ons. We hadden nog steeds contact, telefonisch maar ook elkaar zien. Iedere keer tijdens het gesprek stelde ik een keer de vraag of hij iemand anders ontmoet had tijdens uitgaan of daar al behoefte aan had. En nee was steevast het antwoord. Zo ook gisteravond, nee hoor, daar was hij nog niet mee bezig. Later maakte hij de opmerking, niet serieus in ieder geval.

afbeelding van anonymous

leven na je ex...

Ik wil graag even van me afschrijven, zes weken geleden ging het voor de tweede keer uit met mijn ex (1e keer was mei 2012, weer terug bij elkaar rond juli 2013). Hij had toch niet genoeg gevoelens om bij me te blijven. Okay, nu na een paar weken gaat het op zich wel met me, ik ben er aan gewend dat ik alleen thuis ben, ik kan drinken met vriendinnen zonder daarna huilend op de fiets te stappen, maar toch blijft er wat knagen.

afbeelding van anonymous

En weer terug bij af....

Allemaal,

Ik heb een tijdje mijn twijfels gehad maar wil toch van me afschrijven en mijn hersenpinsels de ether in gooien... (hoop dat er doorzetters zijn hier, want het voelt als een lang verhaal)

afbeelding van anonymous

OVER!!!

Bah, het ging een tijdje goed. Ik voelde me meer in controle mijn ex wilde me terug, ik wist het nog niet maar we zouden er wel uit komen. Vrijdag kwam hij bij me langs en ging heel vaag, hij was heel duidelijk uit op 1 ding en dat wilde ik nog niet. Uiteindelijk wel geknuffeld en gezoend enzo, wat fijn was en vertrouwd voelde. We hebben gepraat over hoe het kon dat hij me nu terugwilde terwijl hij week ervoor nog verliefd was op haar en haar familie ontmoette op haar verjaardag. Hij gaf aan dat hij nooit verliefd was geweest maar dat alleen maar dacht.

afbeelding van anonymous

zijn speelbal...

Gisteren had ik een behoorlijke blog gepost over mijn weekend en contact wat mijn ex zondag zocht. Ik heb hem toen die immens lange sms gestuurd, waar ik trots op was en mede dankzij jullie reacties ook nog sterker in ging geloven.

De hele dag hoorde ik niks, wat op zich goed was omdat ik hem had gevraagd me niets te laten horen tot hij helemaal zeker was van zijn zaak. Gisteravond kreeg ik een sms:
"Lieve ...., ik begrijp je helemaal. Ik zal pas contact opnemen als ik zaken op orde heb gebracht. Nogmaals sorry voor alles! Welterusten voor straks! x"

afbeelding van anonymous

Slingerend aapje...

Allemaal, om te beginnen heb ik zo een fantastisch weekend gehad met mijn beste vriendin in Friesland! Het weekend begon niet zo goed, was vrijdagmiddag bij therapeut (waar ik destijds samen met mijn ex was geweest) en had haar verteld over zijn acties. Zij zei wat ik allang wist, en wat jullie ook zeggen, die jongen spoort niet. Inderdaad, loslaten geen contact! Tien minuten nadat ik in de auto stapt belt hij, hoe raad hij het zo? Of ik nog van plan was aan P.

afbeelding van anonymous

Waarom belt hij nou weer?

Gisteren postte ik nog een heel verhaal over mijn terugval. Nu is het niet mijn intentie om een dagelijkse blogger te worden hier, maar wil mijn verhaal toch weer even kwijt....

Inhoud syndiceren